- 27 Temmuz 2016
- 282
- 88
- 18
- 35
- Konu Sahibi EdaMustafa05
-
Hehe bzde bu hafta ew degiscez ama cidden dedign gb olunca oluo demekki smdi nasipmiss:)Kızlar size bisi anlatıyım mi bizde son 4 aydır Bebek istiyoduk gecen ay eşimin tayini çıktı ve şehir değiştirdik .ev taşınması ne kadar zor bilirsiniz.koliler eşyalar yerleşme temizlik falan filan derken benim hic umudum yoktu onumuzdeki aya insallaj olur diyodum.bide uzun yol yapmıştık.denize gitmiştik uçağa binmiştik falan derken adetime iki gun kala test yaptım ikinci çizgi bariz ortadaydı.kalbim durucak gibi atıyordu...kendime inanamadım.olsa bile bu ısın icinde tutunamaz sanmıştım.ama Allah'a şükür bebegim cok güçlü çıktı ..vakti saati gelince oluyo hersey..demem o ki nasibimizde neyse o..tamam dikkat edelim kendimize ama bebeklerimiz bizim düşündüğümüz muz kadar hassas degil.tutunacaksa olacaksa Allah isterse olur...suan 7+3 üz..karnıma sabah bisiler battı uyudum uyandığımda yoktu...stresten uzak olalım yeter..dua edelim hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin Rabb'im
Aynen Can'ım nasibimizde Bi vakit varmis.aman yorma kendimi tabi yinede sakinHehe bzde bu hafta ew degiscez ama cidden dedign gb olunca oluo demekki smdi nasipmiss:)
Her hafta acaba kalbi atiormu hala buyumus mu die gitmek uzucu ama insallah 3 4 aya cinsiyetini ogrenince bunlar da gececekk.. haydi hayirlisi:) ayin 4 u yine gidicem 9hafta bitmis olcak insallah sonuclar iyi olurAynen Can'ım nasibimizde Bi vakit varmis.aman yorma kendimi tabi yinede sakin
Ay panikleyince agri falan oluodu bnde panikleme ya beynim uyustu dizi izlemekten gun bole gecio yani napauim artk sn de aklini baska selere wer 9ay gecmez ya 10 12 hafta snra kalmaz stres dusuk riski yuzde 2 lere inio cnkuEvde ultrason olsa 7/24 istediğimiz vakitte bakabilsek :) ayni seyleri düşünüyorum insallah hersey guzel gider bende ayın 12 sinde gidicem..6+2 ken gitmiştim 3 hafta sonra gel sesi doktor...ama sanirim benim 9 ay hep stresli gecicek.cok paniğim ben...her an aklımda bin bir sey...
Bde yurt disindayim esim de ise gidio kmse yok kafayi ycm yani cnm sklio.Evde ultrason olsa 7/24 istediğimiz vakitte bakabilsek :) ayni seyleri düşünüyorum insallah hersey guzel gider bende ayın 12 sinde gidicem..6+2 ken gitmiştim 3 hafta sonra gel sesi doktor...ama sanirim benim 9 ay hep stresli gecicek.cok paniğim ben...her an aklımda bin bir sey...
Bende hep tekim esim sabah yedide gidiyo aksam 9 da geliyoBde yurt disindayim esim de ise gidio kmse yok kafayi ycm yani cnm sklio.
Aynen tek tesellim cocuk dogunca artk mesgul olcam:)) ikinciyi de evlatlik edinmek istioruz ozellikle esim istior. Kalabalik olmak guzl olcakk iyi gelck bizeBende hep tekim esim sabah yedide gidiyo aksam 9 da geliyoBuradada kimseyi tanımıyorum .yalnizlil gerçekten cok zor :/ Allahtan bebislerimiz var..doğduklarında biticek bu yalnızlık
ara ara olan kasık ağrım ve beni korkudan öldüren ıslaklık hissim birde göğüs acılarım dışında, ne mide bulantım ne baş dönmem ne halsizliğim oldu iştahımında maşallahı var ki bu sanırım pek iyi birley değil hızlı kilo alacağım diye korkuyorum zaten kiloluyum.. Sadece çalıştığım için sanırım ki akşam çok yorgun hissediyor eve gittiğim gibi uzanıp yatıyorum 1 saat geçmedende uyuyakalıyorum o kdr :)
bende senin gibiyim.. gögüs ağrım var ve akşam eve gider gitmez uzanıyorum ve uyuyorum :) normalde gece 12 den önce uyumayan ben, horul horulum sabahlara kadar
Vallahi canım hiç kullanmak istemiyorum ama iki kayiptan sonra doktor ne derse kullanırım dedim inanılmaz midemi bulandırıyor ilaç içemeyen bi kadınım çok özür dilerim direk çıkarıyorum ilaç içeceğim aklıma gelince önceden daha fazla idi günde 3 kere kullanıyordum şimdi 200 mg ini tek doz olarak kullanıyorum bebeklerimiz iyi olsun da keşke bırak dese doktor ama demiyor maalesefO pregesteron bi ise yaramio bebek kalbi yine duruo sadece kanaman gelmio kurtaj oluosn. Bnm ole oldu. Sbra da cok arastrdm.hap kullanmak ii bisi deil ya vitamin folik asit disinda bnce.. nette arastrsana .ama 8.hafta olduysa ins sonu da gelir bnm de 8.5 haftalik smdilik hadi hakkimizda hayirlisi.bana da en basta laps werdi ama kullanmadm baska dr gttm iyiki kullanmamissin bunlar hormon hapi saglikli bi gebelikte zaten o hirmon urrtilio dedi. O hormon uretilmezse werilebilir ama her kanamada eabere weriolar genelde dedi iste
Beta hcgniz kaç acaba benimkızlar ben de 6+4 deyim dün sabah mide bulantım oldu istifar ettimonun dışında akıntı bende de var bol su içmek gerekiyormuş akıntı varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?