- 27 Temmuz 2016
- 282
- 88
- 18
- 35
- Konu Sahibi EdaMustafa05
-
Duydum cnm bnde:) insallah her zaman duycaz ohoh gelsin bebisler ah bide cinsiyetini ogrensek su 3ayo atlatsakk:)))İrem003 sen kalbinin sesini duydun mu canim.ben gecen hafta gittiğimde duydum :) 6+2 ken
Aynen Can'ım aynen vala hamileliğin boyle her anı heyecan resmen....Duydum cnm bnde:) insallah her zaman duycaz ohoh gelsin bebisler ah bide cinsiyetini ogrensek su 3ayo atlatsakk:)))
Kardeşim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. .dualarım seninle. .5+3 de keseyi gördük, 6+0 da kahverengi leke olduğu için yeniden dr. gittik yine sadece kese göründü biraz daha büyümüştü, rahim içi kanlanma gördüm hoşuma gitmedi dedi.. progestan başladık, yarın 7+3 olacağız kalp atışı duymamız lazım henüz duymadık çok endişeliyim. Bu arada lekelerim yok denecek kadar azaldı. ama endişeliyim. hiç yarın olsun dr. randevusu gelsin istemiyorum . kalbim çıkacak gibi korkudan. bundan önce 2 düşük olunca insan böyle hissediyor.Canım hamişlerimmm. benim için dua edin. Sizin dualarınız kabul olur
Ay onlar ck dogll 9..haftada ck azalio artkBenimde bu sabah karnıma dikenler batiyo resmen
Sen bolbol yat cnm ya inşallah iyi olur5+3 de keseyi gördük, 6+0 da kahverengi leke olduğu için yeniden dr. gittik yine sadece kese göründü biraz daha büyümüştü, rahim içi kanlanma gördüm hoşuma gitmedi dedi.. progestan başladık, yarın 7+3 olacağız kalp atışı duymamız lazım henüz duymadık çok endişeliyim. Bu arada lekelerim yok denecek kadar azaldı. ama endişeliyim. hiç yarın olsun dr. randevusu gelsin istemiyorum . kalbim çıkacak gibi korkudan. bundan önce 2 düşük olunca insan böyle hissediyor.Canım hamişlerimmm. benim için dua edin. Sizin dualarınız kabul olur
Sen bolbol yat cnm ya inşallah iyi olur
Canım progestan içip nasıl çalışabiliyorsun hayran kaldım sana doktor çok doğru söylemiş benim iki düşüğüm var doktora yalvarmistim ne gerekirse yapalım diye ama tutunamadi bebeklerim şimdi 8 haftalık hamileyim Rabbim yazınca nasip ediyor. .Çalışıyorum maşesef ama yorucu değil oturuyorum tüm gün masa başındayım. Dr. dinlen ama bu gece gündüz yat anlamına gelmiyor kendini yorma, zaten bebek tutunacaksa ne yaparsan yap düşmez ama sağlıksızsa 24 saat yatsan tutamayız dedi. Evde yatsam iyice kafayı yiyeceğim gibi geldi. Bende kendimi yormadan işe gelip oturuyorum işte. Kalbim korkudan duracak gibi.
Canım progestan içip nasıl çalışabiliyorsun hayran kaldım sana doktor çok doğru söylemiş benim iki düşüğüm var doktora yalvarmistim ne gerekirse yapalım diye ama tutunamadi bebeklerim şimdi 8 haftalık hamileyim Rabbim yazınca nasip ediyor. .
Progestan biraz uyku yapıyor:) hatta bazen içim gidiyor . Ama olsun ben o kdr bekledimki bu bebeği. 2 düşük sonunda yapılan hormon testlerınde amh ım düşük çıkınca gittiğim bir dr. tüp bebekten başka yolun yok dedi.
Biz eşimle vazgeçtik artık çünkü çok üzüldük 1,5 senede 2 düşük ve dokorun biri doğal yolla gebe kalamazssın diyor.. insanın umudu kalmıyor.
Şimdi bu gebelik bana öyle büyük bir sürpriz ve armağan ki kaybedersem yıkılırım. Onun için Progestan uykusu bal kaymak geliyor :)
Rabbim evlatlarımızi bizlere bağışlasın kardeşim .
Bak suan strpelsen soa lazim olan sey cnm. Bnmde dusukti gecen yil kanama geldi az az ama bn yatmadm ew isi araba falan bindikce is yaotikc geldi kanamam keske yatsaydm hep dedim. Egilme sen ben gb cnm.bazisinin da deli kanamasi oluo ama 9ay yatarak digum yapti arkadsmÇalışıyorum maşesef ama yorucu değil oturuyorum tüm gün masa başındayım. Dr. dinlen ama bu gece gündüz yat anlamına gelmiyor kendini yorma, zaten bebek tutunacaksa ne yaparsan yap düşmez ama sağlıksızsa 24 saat yatsan tutamayız dedi. Evde yatsam iyice kafayı yiyeceğim gibi geldi. Bende kendimi yormadan işe gelip oturuyorum işte. Kalbim korkudan duracak gibi.
Bak suan strpelsen soa lazim olan sey cnm. Bnmde dusukti gecen yil kanama geldi az az ama bn yatmadm ew isi araba falan bindikce is yaotikc geldi kanamam keske yatsaydm hep dedim. Egilme sen ben gb cnm.bazisinin da deli kanamasi oluo ama 9ay yatarak digum yapti arkadsm
3 Aydan sonra birden kesilir diyorlar ay inşallahHehe bi de ayni gun dogarmis:) ya tehlike ne zaman gecio 10.haftada diolar ama hadi insallah guzel gecer.
Ic ic meyve yesene limonlu elma papatea haslama tost3 Aydan sonra birden kesilir diyorlar ay inşallahiçim dışıma çıktı bu sabah lokma koyamadım yine. Bu gidişle serum gözüküyor şuan zorlama süt içiyorum
O pregesteron bi ise yaramio bebek kalbi yine duruo sadece kanaman gelmio kurtaj oluosn. Bnm ole oldu. Sbra da cok arastrdm.hap kullanmak ii bisi deil ya vitamin folik asit disinda bnce.. nette arastrsana .ama 8.hafta olduysa ins sonu da gelir bnm de 8.5 haftalik smdilik hadi hakkimizda hayirlisi.bana da en basta laps werdi ama kullanmadm baska dr gttm iyiki kullanmamissin bunlar hormon hapi saglikli bi gebelikte zaten o hirmon urrtilio dedi. O hormon uretilmezse werilebilir ama her kanamada eabere weriolar genelde dedi isteCanım progestan içip nasıl çalışabiliyorsun hayran kaldım sana doktor çok doğru söylemiş benim iki düşüğüm var doktora yalvarmistim ne gerekirse yapalım diye ama tutunamadi bebeklerim şimdi 8 haftalık hamileyim Rabbim yazınca nasip ediyor. .
Bi de bn 7.haftada gereksz stres yaotm deli agri grdi bidaha da yapmadm walla stres ck olumsz etkilio.yapma olcagi wrsa olur ins olcak olumlu dusun olcak cnmmmCanım progestan içip nasıl çalışabiliyorsun hayran kaldım sana doktor çok doğru söylemiş benim iki düşüğüm var doktora yalvarmistim ne gerekirse yapalım diye ama tutunamadi bebeklerim şimdi 8 haftalık hamileyim Rabbim yazınca nasip ediyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?