7-8 haftalık annisler mide bulantılarınız ne alemde

5+3 de keseyi gördük, 6+0 da kahverengi leke olduğu için yeniden dr. gittik yine sadece kese göründü biraz daha büyümüştü, rahim içi kanlanma gördüm hoşuma gitmedi dedi.. progestan başladık, yarın 7+3 olacağız kalp atışı duymamız lazım henüz duymadık çok endişeliyim. Bu arada lekelerim yok denecek kadar azaldı. ama endişeliyim. hiç yarın olsun dr. randevusu gelsin istemiyorum . kalbim çıkacak gibi korkudan. bundan önce 2 düşük olunca insan böyle hissediyor. Canım hamişlerimmm. benim için dua edin. Sizin dualarınız kabul olur

Kardeşim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. .dualarım seninle. .

İnsallah yarın guzel seyler duyarsın doktorundan canim bebisin seninledir ve sağlıklıdır insallah.cumanin yüzü suyuna dualarimiz seninle

Sen bolbol yat cnm ya inşallah iyi olur

Sen bolbol yat cnm ya inşallah iyi olur

Çalışıyorum maşesef ama yorucu değil oturuyorum tüm gün masa başındayım. Dr. dinlen ama bu gece gündüz yat anlamına gelmiyor kendini yorma, zaten bebek tutunacaksa ne yaparsan yap düşmez ama sağlıksızsa 24 saat yatsan tutamayız dedi. Evde yatsam iyice kafayı yiyeceğim gibi geldi. Bende kendimi yormadan işe gelip oturuyorum işte. Kalbim korkudan duracak gibi.

Canım progestan içip nasıl çalışabiliyorsun hayran kaldım sana doktor çok doğru söylemiş benim iki düşüğüm var doktora yalvarmistim ne gerekirse yapalım diye ama tutunamadi bebeklerim şimdi 8 haftalık hamileyim Rabbim yazınca nasip ediyor. .

Progestan biraz uyku yapıyor:) hatta bazen içim gidiyor . Ama olsun ben o kdr bekledimki bu bebeği. 2 düşük sonunda yapılan hormon testlerınde amh ım düşük çıkınca gittiğim bir dr. tüp bebekten başka yolun yok dedi.

Biz eşimle vazgeçtik artık çünkü çok üzüldük 1,5 senede 2 düşük ve dokorun biri doğal yolla gebe kalamazssın diyor.. insanın umudu kalmıyor.

Şimdi bu gebelik bana öyle büyük bir sürpriz ve armağan ki kaybedersem yıkılırım. Onun için Progestan uykusu bal kaymak geliyor :)

Rabbim evlatlarımızi bizlere bağışlasın kardeşim .

Bak suan strpelsen soa lazim olan sey cnm. Bnmde dusukti gecen yil kanama geldi az az ama bn yatmadm ew isi araba falan bindikce is yaotikc geldi kanamam keske yatsaydm hep dedim. Egilme sen ben gb cnm.bazisinin da deli kanamasi oluo ama 9ay yatarak digum yapti arkadsm

Canımi şükür ki, hiç kırmızı kanama olmadı ufak kahve lekeler dışında birşeyde olmadı.. hiç iş yapmıyorum sabah ofise gelip oturuyorum .. akşam eve gidip yatıyorum 1 ay olacak ev işine elimi sürmedim eşim sağolsun elinden geldiğince yapıyor.

Bu sefer olacak inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Hehe bi de ayni gun dogarmis:) ya tehlike ne zaman gecio 10.haftada diolar ama hadi insallah guzel gecer.
3 Aydan sonra birden kesilir diyorlar ay inşallah içim dışıma çıktı bu sabah lokma koyamadım yine. Bu gidişle serum gözüküyor şuan zorlama süt içiyorum

O pregesteron bi ise yaramio bebek kalbi yine duruo sadece kanaman gelmio kurtaj oluosn. Bnm ole oldu. Sbra da cok arastrdm.hap kullanmak ii bisi deil ya vitamin folik asit disinda bnce.. nette arastrsana .ama 8.hafta olduysa ins sonu da gelir bnm de 8.5 haftalik smdilik hadi hakkimizda hayirlisi.bana da en basta laps werdi ama kullanmadm baska dr gttm iyiki kullanmamissin bunlar hormon hapi saglikli bi gebelikte zaten o hirmon urrtilio dedi. O hormon uretilmezse werilebilir ama her kanamada eabere weriolar genelde dedi iste

Kızlar size bisi anlatıyım mi bizde son 4 aydır Bebek istiyoduk gecen ay eşimin tayini çıktı ve şehir değiştirdik .ev taşınması ne kadar zor bilirsiniz.koliler eşyalar yerleşme temizlik falan filan derken benim hic umudum yoktu onumuzdeki aya insallaj olur diyodum.bide uzun yol yapmıştık.denize gitmiştik uçağa binmiştik falan derken adetime iki gun kala test yaptım ikinci çizgi bariz ortadaydı.kalbim durucak gibi atıyordu...kendime inanamadım.olsa bile bu ısın icinde tutunamaz sanmıştım.ama Allah'a şükür bebegim cok güçlü çıktı ..vakti saati gelince oluyo hersey..demem o ki nasibimizde neyse o..tamam dikkat edelim kendimize ama bebeklerimiz bizim düşündüğümüz muz kadar hassas degil.tutunacaksa olacaksa Allah isterse olur...suan 7+3 üz..karnıma sabah bisiler battı uyudum uyandığımda yoktu...stresten uzak olalım yeter..dua edelim hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin Rabb'im

Bi de bn 7.haftada gereksz stres yaotm deli agri grdi bidaha da yapmadm walla stres ck olumsz etkilio.yapma olcagi wrsa olur ins olcak olumlu dusun olcak cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…