7-8 haftalık annisler mide bulantılarınız ne alemde

Walla tam da suan lazimlar 4 aylik olduktan snra gelmeseler de olur. Bnde yurtdisindaim kayinvalidem gelcek bikac gune yemek yapsa yeter.yoksa kac haftadir acim yaa hem acim hem yemek yapasiom yok hem midem bulanio

Sutten de tiksindim sanki Torku nun yarım yağlı sütü kokuyo gibi geliyo baska tavsiyeniz var mi acaba :0
Walla huranin sutleri hiç kokmuo ha zaten sutler sut gb degil artk. Ben de seye baslicam sutten cok daha saglikli we kalsiyum lu bisey badem sutu nete yaz bunu yap. Inan sutten daha yararli

Hadi smdi nyse de 9. 10. Haftadn snra hizla biyucek icmen sart senden gider cagir gelsin biri yaa gecmez böle ilk bebekmi seninde?

Walla tam da suan lazimlar 4 aylik olduktan snra gelmeseler de olur. Bnde yurtdisindaim kayinvalidem gelcek bikac gune yemek yapsa yeter.yoksa kac haftadir acim yaa hem acim hem yemek yapasiom yok hem midem bulanio
Ayni durumdayız hem açım yemek yapmak istemiyorum midem cok kotu karmakarışık

Soda icebilirisn limon sikip galete ve pinar beyaz peynir ii gidio wea tost yapcn domatli peynirli:) anneni cagir corba yapsn

Bak smdi dioruz ki ay onlara da yazik falan inan hic deil ya naz yap ara de bolebole ii degilim hemengelirler.bnm 1.si kalbi durdu kanamam geldi ew isi yaptm smdi daha degerini biliorm hic bisi yapmiorm.sn de bil.egilme.anneni cagir.zaten 4 aydan snra risk azalinca gerek duymazsn onlarada.

Ah canim Dogru diyosun .ben ev isime devam ediyorum süpürüyorum siliyorum hic kıymetini bilemiyorum bisi olsa kendimi sucluycagim o kadar çöm sebep var ki askında Allah'ım korusun kötü şeylerden

kizlar bendw 6+2 yim iki gunfen beri tiksinme mide bulantisi basladi bugun mutfakta cok sikinti cektim kokular beni maffetti diyebilirim kusma olmadi onada sukur diyorum

Ah canim Dogru diyosun .ben ev isime devam ediyorum süpürüyorum siliyorum hic kıymetini bilemiyorum bisi olsa kendimi sucluycagim o kadar çöm sebep var ki askında Allah'ım korusun kötü şeylerden
Walla egilip kalktinca az miktarda kan geldi arabaya bile binmicen gerekmedikce yeterki tutunsun.agir kaldirmican.ewi supurmucen.arada gelsn biri olmadi annen yapar. Dikkat edelm de allaha kalms gerisi ama dr de dedi kendini suclama diye de en aizndan bunlar agrini hafifletio

Aaa benimde 8+4 aynı gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…