- 8 Ağustos 2016
- 367
- 288
- 23
- 34
- Konu Sahibi EdaMustafa05
-
Sutten de tiksindim sanki Torku nun yarım yağlı sütü kokuyo gibi geliyo baska tavsiyeniz var mi acaba :0Evde tek olmak skici deme yaa. Off. Bide bnde sen gb zorla yumurta snrasi yok.bide sut ic kalsiyum lazim smdi
Walla huranin sutleri hiç kokmuo ha zaten sutler sut gb degil artk. Ben de seye baslicam sutten cok daha saglikli we kalsiyum lu bisey badem sutu nete yaz bunu yap. Inan sutten daha yararliSutten de tiksindim sanki Torku nun yarım yağlı sütü kokuyo gibi geliyo baska tavsiyeniz var mi acaba :0
Ayni durumdayız hem açım yemek yapmak istemiyorum midem cok kotu karmakarışıkWalla tam da suan lazimlar 4 aylik olduktan snra gelmeseler de olur. Bnde yurtdisindaim kayinvalidem gelcek bikac gune yemek yapsa yeter.yoksa kac haftadir acim yaa hem acim hem yemek yapasiom yok hem midem bulanio
İlk Bebek canim ..aynen en kısa zamanda gelmesi lazımHadi smdi nyse de 9. 10. Haftadn snra hizla biyucek icmen sart senden gider cagir gelsin biri yaa gecmez böle ilk bebekmi seninde?
Walla egilip kalktinca az miktarda kan geldi arabaya bile binmicen gerekmedikce yeterki tutunsun.agir kaldirmican.ewi supurmucen.arada gelsn biri olmadi annen yapar. Dikkat edelm de allaha kalms gerisi ama dr de dedi kendini suclama diye de en aizndan bunlar agrini hafifletioAh canim Dogru diyosun .ben ev isime devam ediyorum süpürüyorum siliyorum hic kıymetini bilemiyorum bisi olsa kendimi sucluycagim o kadar çöm sebep var ki askında Allah'ım korusun kötü şeylerden
Yemek yaomiorm ben 2 haftadr wallakizlar bendw 6+2 yim iki gunfen beri tiksinme mide bulantisi basladi bugun mutfakta cok sikinti cektim kokular beni maffetti diyebilirim kusma olmadi onada sukur diyorum
mutfaga hic giremeyenlerdenim yemek yapmak mi zulümkizlar bendw 6+2 yim iki gunfen beri tiksinme mide bulantisi basladi bugun mutfakta cok sikinti cektim kokular beni maffetti diyebilirim kusma olmadi onada sukur diyorum[/QUOT
Hiç bişey yiyemiyorum progestan ilaç kullanıyorum daha kötü oluyorum Rabbim hepimize yardım etsin inşallah evlatlarımızi sağ salim kucağımıza alalım da Rabbimin izniyle gerisi önemli değil. .Kızlar midem coooook bulanıyo ...yataktan çıkamıyorum gücüm kalmadı resmen
Aaa benimde 8+4 aynı gidiyoruzBmm de 7 de baslamisti smdi 8+4 mide bulanmasi ara ara kusma. Ne istersem oju yiorm zencefilde cok ii geldi de zararli diyen wr icmedm bidaha. Ac kalinca daha bulanio snki. Bn de bi kahwalti yapiorm duzgun gerisininmeyve sut ile geciriorm insallah bisinolmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?