- Konu Sahibi papatya2147
-
evet bende bebe yağı almayı düşünüyordum bir de vazelin iyiymiş ama bi rahatsızlık yani kuruma hissi ve kaşıntı hissetmediğim için almamıştım
bunu bende çok merak ediyorum :26:yok mu arkadaşlar son ana kadar iyi gidip son ayda çatlayan
yani artık rahat bi nefes alabilirmiyim yoksa tehlike devammı ediyor
İLK GEBELİĞİMDE ben de hiç çatlak olmadı.ben de şu an 7.aya gırdım hala yol çok şükür.ilkinde çatlamadıysan 2.de bışey olmaz dedı doktorum ama gene tedbırı elden bırakmıyorum.çatlak kremı ve bebe yağını dönuşumlu kullanıyorum.
ama daha önceleri forumlarda osn gunlerde bıle çatlayanları okumuştum.yağlanmaya devam yani
kızlar ben hamile kaldığım ilk günden bu yana hep çatlak oluşursa diye çok korkuyordum şükür 7. Aya geldik bişey yok
acaba bu aydan sonra oluşması ihtimali varmı son aylarda iyice karın gerilir
böyle son ana kadar çatlamayıp son ayda çatlayan varmı acaba:)ayol bilmece gibi oldu:))))))))
ben 6.aya kadar kakao yağı kullandım, çatlağım yok diye 7. ve 8 ayda bıraktım 9.ay baktım ki çatlak oluşmuş tekrar kullanmaya başladım
ben sadece duştan sonra nemlendirici kullanıyorum.uzmanlar genetik olduğunu söylüyorlar.annem teyzemler ablam hiçbirinde oluşmadı çatlak filan hemnde hiç nemlendirici kullanmadan.inşallah benimde öyle olur.ama arkadaşlarımın 7. aydan sonra oluştu çatlakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?