7. aydan sonra çatlak oluşur mu?

başlık yanlış olmuş."7.aydan sonra çatlak olmaz olur mu hiç" olmalıydı.zaten 7.aydan sonra olur çatlak dediğin.

evet öyleymiş canım ama ben bunu bilmiyordum eczaneden 4. aylıkken çatlak kremi alacaktım sonra eczacı kıza neyse bu ayda kullanmayayım 5. ayda kullanmaya başlarım demiştim oda bana ozamana kadar oluşmazsa zaten kullanma artık demişti
demekki yanlış biliyormuş

kızlar bebek yağı ve kakao yağıyla yağlanıyorum hergün ama bi sorunum var özellikle göğüslerin vede göbeğim acayip sivilcelenmeye başladı acaba yağlardan dolayı mı
sizde böyle birşey oldumu ne yapmalıyım

Badem yagi kakao yagi bebe yagi kullandim duzenli bana alerji yapti. Bir sabah korkunc kasintiyla uyandim. O gun tum vucudumdaki deri dokuldu resmen deri degistirdim. Ozel dr ilac vs hadi bunu gectim birde canimin acisi. Kac gun dus dahi alamdim. Kizdim kendime niye bastan cilt dr gorusmedim diye. İsin ucuzuna kactim hersekilde pahaliya mal oldu.

Ben sana dr tavsiye ederim

çok haklısın canım ama burda bi çok hatun kullanıyo bişey olduğu yok demek senin cildin çok hassasmış
benim cildimde yağlandığı için sivilceleniyo galiba

Kızlar benim doktor dedi ki çatlayacağın varsa ne yapsan boş o senin cildinle alakalı ha ama kullanmak istersen nemlendirici kullan yinede dedi bende vazelin aldım vazeline diye bi marka var kakao yağıda koymuşlar içine onu sürüyorum işte

ya arkadaşlar mantıken düşündüğünüzde neden çatlıyoruz deri esneme yapıyor kuru ise çatlıyor 4 veya 5 de karın ne ölçüde büyüyecek de çatlayacak benim belli bile değildi 5 den sonra koca göbekli olmaya başladım daha da zaman var ve gün gün büyüyecek asıl 5 den sonra kullanılmalı bence...

Merhaba canım benımde şu an çok şükür bir şey yok .vazelin sürüyorum ara ara ama bu gnetikmiş hiç belli olmaz sen yine de tedbirini al

Selaam kızlar şöyle söyliyim çatlaklar hiç ummadığınız bi anda gelebilir.hem de kısa sürede bir gün içinde sabah bi kalkarsınız özellikle göbeğinizin alt tarafında kırmızı çizgiler..asıl hamileliğin son üç ayinda çatlak kremini daha sık kullanmalısınız.benim genç kızlığımdan kalma kalçalarımda olduğu için hamileleiğimde lierac markasının jelini kullandım.dördüncü ayda başlayıp son ana kadar sürüyosun.tek bi çatlağım bile olmadı çok şükür.size bu ürünü tavsiye ederim bebe yağı falan hiçbi işe yaramaz.ürünün cilt altına nüfuz etmesi gerekir.ayrıca sadece göbee diil göğüslere,kol altlarına da sürülebilir..

asil 7. aydan sonra catlak oluyor zaten,ilk aylarda bebek kucuk catlak falan olmuyor karin ve bebek buyudukce catliyor

evet kızlar benım 7,5 aylık olana kadar hiç çatlağım olmamıstı. sonra 1 hafta içinde o kadar badem yağı kakao yagı sürmeme rağmen çatlaklar oluştu önleyemedim. şimdi kara kara düşünüyorum napacağım diye. karnım harita gibi vallahi. bir çare bilen varmı???????*

kesinlikle arkadşıma katılıorum.
kesinlikle cilt yapısıyla alakalı.
ama sonradan acaba şöyle yapsamıydım gibi sorular oluşmaması için aklında cildini son güne kadar nemlendirmeni
ve tabiki bol su (2.5 lt) içmeni öneririm.

30.haftamın içindeyim.Habire yağlanıp duruyordum özellikle son 1 aydır.Sanki hiç çatlamıcam gibi geliyordu nedense :) bir sabah bir baktım ki kasıklarıma yakın bir yerde minik bir çizgi.Oranın çaylayacağını hiç düşünmemeiştim açıkçası.ben hep göbek kısmına çalışmışım meğer,orayı unutmuşum

Canınızı sıkmak istemem ama bana ne olduysa son 2haftada oldu.doğumdan sonra feci görünüyordu,onca bebe yağı,çatlak kremi kullanmış olduğum halde kıpkırmızı uzun yarıklar şeklindeydi.sonra zamanla incecik belli belirsiz sedef rengi çizgilere dönüştü.şimdi beni hiç rahatsız etmiyor,hamileyken çok takıyorsunuz ama inanın doğumdan sonra bu kadar umurunuzda olmuyor.zaten epey toparlanıyor,düzeliyor merak etmeyin.bünyeyle alakalı,cildin müsaitse ne yaparsan yap çatlıyorsun.doğum sonrası bölümünü okuyun,çatlaklardan bahseden yok asıl sorun göbek meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…