7. aydan sonra çatlak oluşur mu?

evet genetik altyapı da önemli ama nemlendirmek lazım zaten gerginlikten kuruyor cilt, benim annemde hiç çatlak yok, o zamanlarda arko vazelin ne varsa elinde ondan sürmüş... krem sürdğü halde çok çatlayanlar da oluyor tabi, 20 kilo alırsanız ne krem sürerseniz sürün çatlarsınız dozunda ve yavaş kilo artışı, bol su içmek ve nemlendirmek elimizden gelen öenlemler, yine de çatlıyorsa yapabilecek bişey yok şansa küsmek lazım..

valla bu çatlak olayına benim aklım ermio:) benim arkadaşım 40 kilo aldı pregnacare die bi krem kullandı çatlamadı annesinde çatlak var.kiloya bağlı gibi geliodu banada.ancak ben 34.haftama girdim hiç bi yerimde çatlak yok ama o genital bölgede çatlama oldu.2. aydan beri güreşçiler gibi yağlanıyorum.he oraya çokta özen göstermedim orda olacağı aklıma bile gelmemişti:)) bi gün bi baktım yol haritasında sınır çizgileri olurya kırmızı aynen öle:)))) toplamda 7 ila 8 kilo aldım tam bilmiyorum 2 hafta olcak doktora gideli en son 7 idi.şimdi ben kakao yağı fındık yağı bebe yağı kullanıyorum.ama daha sık vazelinin kakao yağlı vücut losyonunu ve kreminikullanıyorum.karnımda bacaklarımda dizlerimde ve kalçamda yok şimdi bişi.ama hep son haftalarda oluo die okuyorum.bakalım bende nasıl olacak.bu arada annemlerde var çatlak.

asıl bu ay snrası catlaklar olusuyor.
sakın kasıma ve bolbol nemlendırıcı ve bebe yagı sur.
saglıklı dogumlar dılıyorum.

ooo süpersin bisürü önlem almışsın birşey olmaz inşallah
ya valla ben çok üşüngeçim biri benide yağlasa ne iyi olur:)))

kakao yağını sürmesi çok kolay, katı kakao yağını yedire yedire sürüyosun eriyerek tene işliyor, açıkta bırakmana gerek yok ben hemen örtüyordum
benim 9.aya kadar hiç çatlağım yoktu bunu kullanmayı bırakmıştım baktım her yanım çatlamış tekrar kullanmaya başladım. mutlaka kullan benim aynaya baktıkça moralim bozuluyor, çook çok moral bozucu bi görüntü

ooo süpersin bisürü önlem almışsın birşey olmaz inşallah
ya valla ben çok üşüngeçim biri benide yağlasa ne iyi olur:)))

üşenme üşenme kalk hemen yağlan valla sonra pişman olursun.bide beni düşün 34 haftalığım ne kadar alan yağlıyorum:))) he bide halsizim.enazından elimden geleni yaptım dersin.bu arada hala çatlamadım.35 ten sonra rahatliicam sanırım:)

evet çok haklısın moral bozucu gerçekten
kakao yağını biçok kişden duydum bende alıp kullanacam hemen

canım bak burda yazan arkadaş dokuzunca aydan sonra çatlak oluştu diyor yani doğurana kadar bize rahat yok yağlanmaya devam güreşçilere döndük resmen:)))

kızlar ben iki gündür haşır haşır kaşınıyorum
baştan ayağa bütün vücudum kaşınıyor
ama varya korkudan ölüyorum çatlamanın belirtisidir diye
sonra bugün baktım kaşınan yerler kabarmış kızarmış galiba bahar alerjisi oluyorum ohhh dedim valla alerji olsunda öbürü olmasın:)
ben her baharda olurdum böyle

canım bak burda yazan arkadaş dokuzunca aydan sonra çatlak oluştu diyor yani doğurana kadar bize rahat yok yağlanmaya devam güreşçilere döndük resmen:)))

zaten ençok ozaman şişiyoruz.ben gebeliğim boyunca çok fazla şişmedim ama 1 haftadır sabahları özellikle ellerim kapanmıo.çay koyamıyorum düşün.demekki şişiyorum.ama bacaklarda ayaklarda bişi yok.doktor çokiii dedi ama bakalım bu kontrolde ne diicek.en başından bu yana tabiri caizse baştan ayağa (ayağa derken ciddiyim:)) yağlandım.bu ara daha çok şey sürer oldum.bak sanada diim neler yaptığımı duştan sonra bile nem hala kalıo o derece:)) önce bebe yağı iiice yediriyorum sonra kakao yağı ardından badem yağı sonra vazelinin kakao yağlı vücut losyonu ve onunda ardından vazelinin yine kakao yağlı kremini kompple sürüyorum.ama iice masajla yedir.34 haftam 3 gün sonra bitecek.şuan yok.umarımda olmaz.her sabah ani kalkıyorum yataktan bişi varmı die.çok hafif kaşıntım olmuştu ama şuan kaşınmıyorum.kaşınırsanda sakın kaşıma.eğer çatlamazsam ailede rekor olcak:))) hiç çatlamam diyemiicem zaman göstrecek ama enazından çok çatlamam:))

gerçekten harikasın bu azmini alkışlıyorum:)
bana kalırsa sende oluşmaz çünkü cildini sürekli nemli tutacak şeyler yapıyorsun buda elastik olmasını sağlıyor
hamileliğin bitmesine de az kalmış zaten
demekki ailede var diye illa oluşacak diye birşey yok kendine iyi bakarsan oluşmuyormuş

evet bende bebe yağı almayı düşünüyordum bir de vazelin iyiymiş ama bi rahatsızlık yani kuruma hissi ve kaşıntı hissetmediğim için almamıştım

bende 31 haftalık hamileyim 7 aya kadar çatlak olmamıştı son iki haftadır bacak ve karın çevresinde çatlaklar oluşmaya başladı badem yağı sürüryorum ama pek faydası olmadı.

başlık yanlış olmuş."7.aydan sonra çatlak olmaz olur mu hiç" olmalıydı.zaten 7.aydan sonra olur çatlak dediğin.

bende 31 haftalık hamileyim 7 aya kadar çatlak olmamıştı son iki haftadır bacak ve karın çevresinde çatlaklar oluşmaya başladı badem yağı sürüryorum ama pek faydası olmadı.

kakao yağı ve fındık yağı zaten az zamanın kalmış bide vazelin kakao yağlı al enazından az çatla.

ya okudukça korktum, okudukça korktum.
ben bi de ikiz bebek istiyordum, şimdi hamile kalmaya tırsar oldum.
teknoloji ilerlese de mitoz bölünerek çoğalsak ya ufff.

cnm doguma kadar catlamayıp doumdan sonra catlayanlar dahı duydum..bu catlakların ısı bellı olyor bunye cok nemlı ama bence onlem almakta en az onun kadar onemlı..gebelıgımın son ayındayım tek bır catlak ble yok
ıns.olmaz..ara ara bebek yagı..kakao yagı..saf zeytın yagı..vazelın..ve hergun duznlı olarak bella b tummy honey butter kullandım.3.aydan ıtıbaren..

İkiz doğum yaptım..Tek çatlağım olmadı....

narmik ne yapsam sana azıcık şöyle sürtünsem de bulaşsa keşke.
yok çatın ayrılıyo, yok vajinayı kesiyorlar, yok boydan boya çatlıyorsun...
bu gidişle ölene kadar bekar kalıcam ben. doğum fobim oluşmaya başladı

Hamilelikte çatlayıp çatlamaması tamamen bünye ile alakalı bence..Eğer çatlayacağı varsa ne yapsan çatlıyor-muş..
Ayrıca o mucize ya da mucizeleri sağlıkla kucağına aldığında,sana gülümseyerek baktıklarında çatlakmış,şuymuş buymuş hiç birini takmıyorsun...
Hiç bir kariyer bir kadına annelik kadar haz ve mutluluk veremez...
Bence tabi....
Her kadın gibi ben de çocuklarım olunca şunu dedim.."Hayat benim için anne olmadan önce ve anne olduktan sonra diye ikiye ayrılıyor...."

Allah isteyen her kadına nasib etsin inşallah...

bende de ergenlik döneminde popomda oluşan çatlaklarım var öss zamanı stresten çok kilo almıştım öncesinde kendimi bildim bileli hep sıskaydım:)yani diyeceğim o ki sadece hamilelik değil kilo alıp vermeler de çatlağa sebep oluyor
hatta çatlak erkeklerde de olabiliyor benim eşimin dizlerinin hemen üstü çatlakla dolu
şuan 30 haftalığım göbişte oluşmadı bakalım nasıl gidecek çok korkuyorum çünkü göbeğimi çoook severdim hatta vücudunun en beğendiğin yeri neresi deseler mutlaka göbeğim derdim:)))
genetik yapıma güveniyorum nerdeyse sülalede yok ama bunları okuyup korkuyorum hergün yağlanıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…