- Konu Sahibi papatya2147
-
kızlar ben hamile kaldığım ilk günden bu yana hep çatlak oluşursa diye çok korkuyordum şükür 7. aya geldik bişey yok
acaba bu aydan sonra oluşması ihtimali varmı son aylarda iyice karın gerilir
böyle son ana kadar çatlamayıp son ayda çatlayan varmı acaba:)ayol bilmece gibi oldu:))))))))
valla bu çatlak olayına benim aklım ermio:) benim arkadaşım 40 kilo aldı pregnacare die bi krem kullandı çatlamadı annesinde çatlak var.kiloya bağlı gibi geliodu banada.ancak ben 34.haftama girdim hiç bi yerimde çatlak yok ama o genital bölgede çatlama oldu.2. aydan beri güreşçiler gibi yağlanıyorum.he oraya çokta özen göstermedim orda olacağı aklıma bile gelmemişti:)) bi gün bi baktım yol haritasında sınır çizgileri olurya kırmızı aynen öle:)))) toplamda 7 ila 8 kilo aldım tam bilmiyorum 2 hafta olcak doktora gideli en son 7 idi.şimdi ben kakao yağı fındık yağı bebe yağı kullanıyorum.ama daha sık vazelinin kakao yağlı vücut losyonunu ve kreminikullanıyorum.karnımda bacaklarımda dizlerimde ve kalçamda yok şimdi bişi.ama hep son haftalarda oluo die okuyorum.bakalım bende nasıl olacak.bu arada annemlerde var çatlak.
kakao yağını sürmesi çok kolay, katı kakao yağını yedire yedire sürüyosun eriyerek tene işliyor, açıkta bırakmana gerek yok ben hemen örtüyordumçooook korkuyoruuuuuuummm
hemen yarın ilk işim kakao yağı almak olacak peki siz nasıl kullanıyorsun her tarafa bulaşmazmı bu yağlar ya çokta tembelim uğraştıracak beni birde havalar soğuk o yağ kuruyana kadar açıkta mı kalacak göbiş sizler nasıl yapıyorsunuz
ooo süpersin bisürü önlem almışsın birşey olmaz inşallah
ya valla ben çok üşüngeçim biri benide yağlasa ne iyi olur:)))
kakao yağını sürmesi çok kolay, katı kakao yağını yedire yedire sürüyosun eriyerek tene işliyor, açıkta bırakmana gerek yok ben hemen örtüyordum
benim 9.aya kadar hiç çatlağım yoktu bunu kullanmayı bırakmıştım baktım her yanım çatlamış tekrar kullanmaya başladım. mutlaka kullan benim aynaya baktıkça moralim bozuluyor, çook çok moral bozucu bi görüntü
üşenme üşenme kalk hemen yağlan valla sonra pişman olursun.bide beni düşün 34 haftalığım ne kadar alan yağlıyorum:))) he bide halsizim.enazından elimden geleni yaptım dersin.bu arada hala çatlamadım.35 ten sonra rahatliicam sanırım:)
canım bak burda yazan arkadaş dokuzunca aydan sonra çatlak oluştu diyor yani doğurana kadar bize rahat yok yağlanmaya devam güreşçilere döndük resmen:)))
zaten ençok ozaman şişiyoruz.ben gebeliğim boyunca çok fazla şişmedim ama 1 haftadır sabahları özellikle ellerim kapanmıo.çay koyamıyorum düşün.demekki şişiyorum.ama bacaklarda ayaklarda bişi yok.doktor çokiii dedi ama bakalım bu kontrolde ne diicek.en başından bu yana tabiri caizse baştan ayağa (ayağa derken ciddiyim:)) yağlandım.bu ara daha çok şey sürer oldum.bak sanada diim neler yaptığımı duştan sonra bile nem hala kalıo o derece:)) önce bebe yağı iiice yediriyorum sonra kakao yağı ardından badem yağı sonra vazelinin kakao yağlı vücut losyonu ve onunda ardından vazelinin yine kakao yağlı kremini kompple sürüyorum.ama iice masajla yedir.34 haftam 3 gün sonra bitecek.şuan yok.umarımda olmaz.her sabah ani kalkıyorum yataktan bişi varmı die.çok hafif kaşıntım olmuştu ama şuan kaşınmıyorum.kaşınırsanda sakın kaşıma.eğer çatlamazsam ailede rekor olcak:))) hiç çatlamam diyemiicem zaman göstrecek ama enazından çok çatlamam:))
evet bende bebe yağı almayı düşünüyordum bir de vazelin iyiymiş ama bi rahatsızlık yani kuruma hissi ve kaşıntı hissetmediğim için almamıştım
bende 31 haftalık hamileyim 7 aya kadar çatlak olmamıştı son iki haftadır bacak ve karın çevresinde çatlaklar oluşmaya başladı badem yağı sürüryorum ama pek faydası olmadı.
İkiz doğum yaptım..Tek çatlağım olmadı....
narmik ne yapsam sana azıcık şöyle sürtünsem de bulaşsa keşke.
yok çatın ayrılıyo, yok vajinayı kesiyorlar, yok boydan boya çatlıyorsun...
bu gidişle ölene kadar bekar kalıcam ben. doğum fobim oluşmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?