7 aydir disi sandigim kedim erkek cıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cins kedi takıntısı olanları sevemiyorum kusura bakmayın.
Sokakta aç sefil yaşayan binlerce can var.
O kediye bin lira vermişsinizdir en az.
O paraya bir ton mama alır canlarım karınlarını doyurabilirdiniz.
Sokaktanda 1 tane canı kurtarıp ailenize katabilirdiniz.

Yani erkek kedi koku bırakıyor kadın dışı istemiş olabilir dedim. Bu sokak kedisi içinde böyle kizi alırsın erkeği bırakırsın koku puskurtsun istemiyorsan buna bile beğenmedim.
Herkes aynı düşünmek zorunda değil. Bunu cozseniz daha güzel olacak aslında. İstiyorsunuz ki herkes sizinle ayni telde oynasın ama yok öyle bir dünya.
Kadına yapılan linçte çok gereksiz. Cins kedi bakan kötüdür yaftasi nedir yahu? Hayvan hayvandır. Cins ya da değil. Kişinin tercihine bile karışma lüksünü kendinizde buluyorsunuz ya pes.
Cins kediler petshop arkasinda mi kalsın hepi topu 3 m2 kare alan da ust uste. Can besliyor işte daha ne

Valla benim bildigim petshop satisi yasaklandiydi en son, dogruysa gorulen yerde sikayet etmek lazim, ayrica anne altindan yavru alinsin, rasitizm olmamasi icin yeterli anne sutu alindigindan emin olunsun, mumkunse sokaktan sahiplenilsin vs vs

Evet ben de öyle biliyorum. Şehrimdeki petshoplarda sadece kuş balık ve kaplumbağa gördüm bu ara. Tavşanlar dahi kaldırılmış. Ama eve cins kedisini almış yavrulatıp yavrulatıp evinden satan insanlar da var. İyi niyetle ücretsiz sahiplendiren insanlara da “kısıtlaştıracağım” diye söz verip yavru üretip satanları da var maalesef. El altından yapıldığı için denetimi mümkün olmuyor maalesef.

Konu sahibi püskürtmekten falan bahsetmemiş. Dişi kedisini çiftleştirip seri üretime geçirip arkadaşlarına "hediye" etmek istiyormuş o hayali suya düşmüş. Çünkü kedi sahiplerinde erkek kedi 1 yavru alıyorken dişi kedi sahibi diğer yavruları alıyor.
Hanımefendi aklında yatırım yapmış ama evdeki hesap çarşıya uymamış. Gereksiz duyar yapmadan önce en azından ilk sayfayı okuduğunuza emin olun.

Birine begenmedim koyarken tüm yorumları okuduğunuza emin olun. İlk yorumumda o konuya değinmiştim.
Sorun begenmedim değil sadece erkek yerine dişi secen bir insanın yaşadığı hata yüzünden linc edilmesi.
Kimi sokak kedisi sahipleride kisirlastirmiyor ondan bu hakki alamam diyor.

Bu bölümü görüntüleyen kullanıcı kısmındaki hanımlar dağılın, kapadık biz topiği:)))
Ban nedeniyle kapalı mı yazalım ne yazalım bilemedim de zaten topik buranın topiği olmamalıydı ama hakaretler olunca taşısam devam edecek, en iyisi kepenk kapamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…