7 aydir disi sandigim kedim erkek cıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kedi köpek kuş her türlü hayvanlardan ve haşeralardan korktuğum için bakımındanda anlamam aslında ama erkek olması daha iyi değil mi çoğalma ihtimali yok en azından çünkü dişi alıp çoğalınca kimileride sorun olarak görüyor

Erkek kediler koku bırakıyor maalesef. Kısırlaştırıldıktan sonra da eve çiş yapma alışkanlıkları olabiliyor sperm üretemediği için. Ben sırf çevremde bunu gördüğüm için bilerek dişi kedi alıp ilk kızgınlıktan sonra kısırlaştırdım. Kişisel deneyimim de dişilerin daha sakin kendini daha çok sevdirdiği yönünde. Ama konu sahibinin amacı çiftleştirip çiftleştirip yavrularını satmakmış.

bir şey daha öğrendim teşekkür ederim

Milletin annesi erkek çıkıyor be ablacım sağlık olsun Yalnız bu cins kedi seviciliği ve yakınlara kedi hediye etme olayını asla anlayamayacağım demeden de geçemedim. Günah valla.

Çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca sizde tüketici mahkemesi ne başvurun bari

Bu cins eve daha uyumlu cunku genetik olarak hasta. Hatta zeka ozru var bu kedinin. Ve siz cogaltmayi dusunerek bu isi yayacaksiniz. Valla iyi ki de erkek cikmis diyelim ozaman.
Valla benim de scottishim var dişi, eklemlerde problem var dogru ama zekasina laf ettiginizi duysa cok bozulur, bi konusmadigi eksik

Bunu bağlı olduğunuz belediyeye sordunuz mu? Sokağımızdaki kedileri babamlar tuttu ben götürdüm. Sabah verdim öğlen kısırlaştırılmış şekilde teslim aldım.
hangi belediye sizinki ya? ben istanbuldayım, bizim burda çok bağlandığımız kedi için resmen her semtten eş dost bulduk ki adreslerini kullanıp belediyelerinin veterinerliğine kısırlaştırma yapalım diye.hepsi aynı şeyi söyledi : çok dolularmış ortalama 2 aya randevu, sonra götürüyorsun randevu zamanı ve ne zaman kısırlaştıracaklarını da söylemiyorlar, getirip vermiyorlar bir yerlere salıyorlarmış.
biz de özelde kendimiz yaptırdık.

İstanbul değil. İlçe belediyesinde yaptırıyoruz.
İstanbuldakiler çok yoğun olabilir ama sokağa salma işini ilk defa duydum.
Belediyeler kısırlaştırmadan sonra kulak ucunu kestikleri için evcil hayvan sahipleri bu sistemi suistimal etmez diye düşünüyorlar herhalde.

Valla benim de scottishim var dişi, eklemlerde problem var dogru ama zekasina laf ettiginizi duysa cok bozulur, bi konusmadigi eksik
Hanimefendi bir inceleyin okuyun lutfen. Sizin zekadan kastiniz insanlarla iletisimimi yoksa kedisel davranislari mi? Ve evet hatirlattiginiz iyi oldu bu kedilerin omurga ve eklem gibi pek cok rahatsizligi bulunuyor. Cunku genetik olarak hastalar. Aci cekiyorlar biz insanlar yuzunden hem de. Evde sessiz olduklari icin, cocuklarla iyi anlastiklari icin ve cok da havali olduklari icin satin aliniyor uretiliyor.
Yazik degil mi? Ve dusunun 1000 tl den baslayip 3000 tlye kadar cikabiliyor bu hayvanlarin yavru fiyatlari. Tam bir kazanc kapısi

aa burda yok o kulak ucu kesme artık.aşıdan sonra kulak delme falan da yok.belki de ondan.

İzmir’de iki arkadaşım belediyede ev kedilerini sokak kedisi diyerek ücretsiz kısırlaştırdı kulaklarını ricayla çok az kesip onlara aynı gün teslim etmişler. Suistimale açık ama böyle de geri sokağa bıraktıklarında dikişli dikişli enfeksiyon riski oluyor

Siz böyle deyince aklıma lisedeyken aldıgımız daha doğrusu bir tanıdığımızın hediye ettiği muhabbet kuşum geldi. Erkek istiyordum bende konuşuyorlar diye adını çapkın koyduk.. aylar geçti dişi olduğunu aldık kuşcağızmın adı çapkın diye kalmıştı:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…