7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Aferin oğlunuza :) gelininiz düşünsün o konuyu. Bende kedimi çok seviyorum onu yaptırdım koluma :))

Böyle düşünen biri olduğunuz için gelininizin de sizi çok seveceğini hiç sorun çıkartmayacağını düşünüyorum. Çok çok incesiniz ayrıca. Ben annemin fotoğrafını dövme yapsam diğer kardeşlerimi de baskılar onlar da yapar, hangisi en güzel dövmeyi yaptırmış diye dünürlerine sorar :KK45:

Konu çok eğlenceli 😄
Dövme inşallah güzeldir, gören siz olduğunuzu anlar mı Hannaz Hannaz ?? Bir de eciş bücüş dövmeler oluyor umarım onlardan değildir, olan olmuş bari şık dursun 😂😂

Yok yaa öyle olmaz da şöyle olabilir " sevgili kk. üyeleri tüm ısrarlarıma rağmen oğlum dövmesini sildirmiyor , amacı ne olabilir , korkuyorum ya gelinim benden soğursa " :)))
Cadılık çok zor be ablam benden mümkünatı yok cadı olmaz , ama olur da anlaşamazsak cadılık taktikleri alırım sizden ki ne kadar becerebilirim bilmiyorum :))
Sayın KK üyeleri

Gelinim olacak şahıs, oğlumun yıllar önce koluna yaptırdıği dövmeden dolayı beni kıskandığı için oğlumu benden soğutmaya çalısıyor

ahdjfjngmg🤣

Abla şöyle bi konu en azından azıcık cadılık bekliyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣

Siz böyle tatlı ve iyi düşünceli bir anne olduktan sonra gelin de sizi sever bence. Koca yürekli bir gelininiz olsun inşallah, sevin ve sevilin.

Lakin konuya gelirsek ben de istemezdim kocamın kolunda anasının resmi olsun😄
Ama annesine de bağlı belki.. Bilemedim şimdi..
Hmm.
Allah iyilerle karşılaştırsın diyeyim ben.
Çok teşekkür ederim Pinhan ❤ dengede tutabiliceğine inanıyorum . Hep tembih ederim eşine danışmadan onayını almadan benimle ilgili karar alma , ona dayatma yapma derim . Hele hele emrivakiye kesinlikle karşıyım .
Sözümü dinleyeceğini umuyorum , öyle de olmalı zaten .

ne naif bir kaynanasiniz :) bosverin gelin düşünsün bunu ..sizin gibi düşünceli kv ile anlasamazsa zaten ibretlik olarak her gece sizi görsün oglunuzun kolunda .
Teşekkürler Ftmagzl ❤
Üç gün değil 5 gün değil ömür boyu olmazki dayanamazdım ben olsam :))

Evet ben boyle biriyle evlenmek istemezdim, anne sevgisi bana olan sevgisinin onune gecebilir korkusuyla ama oglunuz sizin gibi bir annesi oldugu icin cok sansli. Gelininiz de ilk basta benim gibi korksa da sizi taniyinca korkusunun yersiz oldugunu anlayacaktir eminim. Sevgiyle kalin.
Bence dengede tutulmalı eşit olmalı .
Evet zaten direkt dövmeye göre karar vermemeli sevgisi öne geçer mi diye .
Beni sever mi sevmez mi bilmiyorum ama uyumlu insanımdır valla etlisine sütlüsüne karışmam dırdırcı değilimdir :)
Teşekkür ediyorum yorumunuz içinbenden de sevgiler ❤

Ben sizi biz yaşlarında sanıyordum, konu başında oğlunuzun yirmili yaşların çok başında hayal ettim. Şimdi 30 lara yakın deyince cay be dedim. Çocuk kalbinizden öperim. Allah gönlünüze göre versin.
Yaşım sizden büyük olabilir ama ruhum genç dicektim ama yok ruhum genç bile değil çocuk çocuk bi türlü büyütemedim o çocuğu :)
Ben de sizi öpüyorum çok teşekkür ederim amin bilmukabele ❤

Back
X