Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ediyorum Birsen ❤Kendinizi evlatlariniza sevdirmissiniz , ne mutlu size.
Formülü gerçek sevgi vermekten geçiyor bunun işte.
Sayın KK üyeleri
Gelinim olacak şahıs, oğlumun yıllar önce koluna yaptırdıği dövmeden dolayı beni kıskandığı için oğlumu benden soğutmaya çalısıyor
ahdjfjngmg
Abla şöyle bi konu en azından azıcık cadılık bekliyoruz![]()
Çok teşekkür ederim Pinhan ❤ dengede tutabiliceğine inanıyorum . Hep tembih ederim eşine danışmadan onayını almadan benimle ilgili karar alma , ona dayatma yapma derim . Hele hele emrivakiye kesinlikle karşıyım .Siz böyle tatlı ve iyi düşünceli bir anne olduktan sonra gelin de sizi sever bence. Koca yürekli bir gelininiz olsun inşallah, sevin ve sevilin.
Lakin konuya gelirsek ben de istemezdim kocamın kolunda anasının resmi olsun
Ama annesine de bağlı belki.. Bilemedim şimdi..
Hmm.
Allah iyilerle karşılaştırsın diyeyim ben.
Evli olmasam beni al diyecektimminnoş kalbinizden öperim
Çok teşekkür ediyorum Angel ❤Çok tatlısınız yaa:)
Amin sizin de teşekkür ediyorum ❤Allah gönlünüze göre versin inşallah![]()
Teşekkürler Ftmagzl ❤ne naif bir kaynanasiniz :) bosverin gelin düşünsün bunu ..sizin gibi düşünceli kv ile anlasamazsa zaten ibretlik olarak her gece sizi görsün oglunuzun kolunda .
Reyyanııım teşekkür ediyorum ablacım amin İnşAllah ❤Özü sözü kalbi güzel ablam, çok düşünceli bir bir annesin..
Allah seni kalbi güzel insanlarla karşılaştırsın![]()
Tam arkama bakmadan kacardim böyle birinden yazacaktim ki benden önce yazmissiniz benzerini cok yasayinValla acik soyleyeyim kolunda anasinin resmi olan bir adamla evlenmezdim ben :)
Bence dengede tutulmalı eşit olmalı .Evet ben boyle biriyle evlenmek istemezdim, anne sevgisi bana olan sevgisinin onune gecebilir korkusuyla ama oglunuz sizin gibi bir annesi oldugu icin cok sansli. Gelininiz de ilk basta benim gibi korksa da sizi taniyinca korkusunun yersiz oldugunu anlayacaktir eminim. Sevgiyle kalin.
Eşimin kolunda annesini hayal ettim. Çok severim ama yok kalsın yahutovbest
Yaşım sizden büyük olabilir ama ruhum genç dicektim ama yok ruhum genç bile değil çocuk çocuk bi türlü büyütemedim o çocuğu :)Ben sizi biz yaşlarında sanıyordum, konu başında oğlunuzun yirmili yaşların çok başında hayal ettim. Şimdi 30 lara yakın deyince cay be dedim. Çocuk kalbinizden öperim. Allah gönlünüze göre versin.
Her türlü hissetiriyor zaten Denizim ben oğlumdan razıyım Allah da ondan razı olsun , keşke yaptırmasaydı gereği yoktu bence .Oglun sana,Anne,ben varim,hep olacagim,hep olacagiz,birlikte gucluyuz,yalniz degilsin mesaji vermis canim.
Teşekkürler Enmavi sevgiler şelale ❤Çok tatlısınız demeye geldim:)
Bak işte derdimde ne kadar haklıyım , gelinin gözü nolcak kimbilir ..Yaniii esimi o dövmeyle hayal ettim tövbe bismillahh gözüm neden seyirmeye başladı![]()