7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Yahu ablacım seni üzecek gelinin bak aklına şaşarım ayağına taş değmesin ne düşünceli naif bir hanımsın, oğlun seni koluna dövme yaptırmış sen o durumda şuan hiç olmayan biri için empati yapıyorsun inşallah ilerdeki gelinin de çok iyi olur aranız
Çok teşekkür ediyorum Pelincim çok sağol ❤

Hannazım, benim canım o kadar içtensin ki..
Benim gibi küçük şeyleri düşünensin.
Bence gelin adayı kabullenir, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum,
bi ara, hatırlıyorum
kaynım da annesinin adını koluna yazdırmayı düşünüyodu.. =)
kv mutlu oluyodu ah ah senin gibi düşünenler o kadar az ki...
Güzel Asminim yorumun için çok teşekkür ediyorum canım ❤İnşAllah öyle olur .

Yaa ben seni cok seviyorum yaa 😁😁😁 bal gibisin kız sen, oglun kimle evlense senı sever hıc oyle gelinde dovmeyı gorunce irkilme olmaz emin ol
Canım benim ben de seni çok seviyorum :KK19:
Şu ana kadar anlaşamadığımya da negatif enerji aldığım kimse olmadı valla oğlumdan daha güzel anlaştık hep ama evlilik olayı olayı bambaşka , hani böyle evlendikten sonra değişiyomuş ya bazı gelinler , kız ne bileyim kafam çok karışık 😅

Kol iki tane malum, diğer kolunada gelininizle kendini yaptırır olur biter. Olmadı kendilerininkini renkli görkemli filan yaptırır :)
Onu söyledim hemen zaten de olmaz dedi ya boşanırsak dedi , bebeğimiz olursa onun resmini yaptırcam dedi .
Yorumunuz için teşekkürler ❤

Hannaz Hannaz canım benim çok tatlısın varya,kız anası olaraktan ben bile duygulandım şimdi.
İşin diğer tarafına bakarsam aslında dövmeciler genelde isim yada resime karşı biraz uzak duruyorlar nedrden biliyorsan dersen.
Bendede kolumda dövme var,Atamın imzası hatta.
Dövmeyi yapan genelde buna karşıyım ne bileyim ayrılık gibi durumlarda sıkıntı oluyor demişti..

Oğlun çok güzel bir jest yapmış sana sende anne olarak hem şeşkınlık hemde tedirginlik duymuşsun .
Çok normal bir tepki verdiğin,sen genede çok takılma derim sen annesin hem sen üzülme hemde oğlun üzülmesin canım kardeşim benim..
Abla şaşkınlıktan ziyade çok tedirgin oldum .
Empati yapıyorum empati yaptıkça ben sinir oluyorum gelinimin yerine , bakcak bakcak o da sinir olcak ister istemez .
Çok sağol ablacım yorumun için çok teşekkür ediyorum ❤

Yok yaa öyle olmaz da şöyle olabilir " sevgili kk. üyeleri tüm ısrarlarıma rağmen oğlum dövmesini sildirmiyor , amacı ne olabilir , korkuyorum ya gelinim benden soğursa " :)))
Cadılık çok zor be ablam benden mümkünatı yok cadı olmaz , ama olur da anlaşamazsak cadılık taktikleri alırım sizden ki ne kadar becerebilirim bilmiyorum :))
Zor değil aslında senin kalbin minnoş cadılık yapamazsın 🤣🤣

Böyle düşünen biri olduğunuz için gelininizin de sizi çok seveceğini hiç sorun çıkartmayacağını düşünüyorum. Çok çok incesiniz ayrıca. Ben annemin fotoğrafını dövme yapsam diğer kardeşlerimi de baskılar onlar da yapar, hangisi en güzel dövmeyi yaptırmış diye dünürlerine sorar :KK45:
İnşAllah öyle olur Syes .
Çok teşekkür ediyorum çok sağol ❤

Evet çok hassasın abla belli oluyor bu. Ama evleneceği kişiyle tanışmadan önce yaptırdığı dövme de sorun olmasın yani. Takılacak bir konu değil bence... Hem kızarsa Diğer koluna da karısının dövmesini yaptırır 😁
Çocuğun iki kolu birbirine hiç kavusmasin mi 😂

Ya benim arkadaşın göğsünde var annesinin yüzü,zamanında ayıla bayıla yaptırdı. Kalbinin üstünde olsunmuş diye göğsüne yaptırdı hem de 😒 Şimdi karısıyla bir annesinin yüzüne bakmıyor yani, nerden nereye... fazla üzerine düsünmeyin siz :)

Abla şaşkınlıktan ziyade çok tedirgin oldum .
Empati yapıyorum empati yaptıkça ben sinir oluyorum gelinimin yerine , bakcak bakcak o da sinir olcak ister istemez .
Çok sağol ablacım yorumun için çok teşekkür ediyorum ❤

Haksının hannazcım bu konuda,inşallah korktuğun gibi olmaz.
Hem sen hemde oğlun üzülmemiş olursun.
Rica ederim bitanem ne demek her zaman :KK200:

Çok tatlısınız ve çok da haklısınız.

Ben kayınvaldemi severim, aramızda büyük bir sorun yok. Hatta kızıma bile onun adını kendi isteğimle koydum.
Ama eşimin kolunda sürekli onun resmini görmek istemezdim😊
Bence biraz hevesini aldıktan sonra siz sildirin, ciddi bir ilişkisi olmadan önce.

Back
X