- 19 Mayıs 2020
- 47.749
- 214.429
- 598
Abla, keşke benim herifi de sen doğuraydın be.Hepinize merhabalar :)
Benim yaklaşık 7 aydır içim içimi kemiren bi derdim var , belki size göre dert olmayabilir ama bana beni rahatlatıcak güzel şeyler söyleyin ki bari şu meselem beynimden yok olsun .
Çocuklarım bana çok düşkünler Allah bizi ayırmasın ... Kimseyi evladından ayırmasın .
Mutlu olmamı isterler , üzmezler Allah razı olsun .
Bi gün oğlum eve geldi 7 ay olmuştur , gözlerini kapat anne dedi kapattım sürpriiiiiiiiz aç gözlerini anne , ana bi baktımüçümüzün resmini gitmiş koluna dövme yaptırmış öyle kaldım bi , içimden de diyorum İnşAllah geçicidir , sordum hemen tabi , yok anne gerçek dövme dedi kalıcı dedi .
Ne gereği vardı oğlum dedim , yarın bi gün evlenceksin , olur ya herkes herkesle anlaşmak zorunda değil tutki biz eşinle anlaşamadık , rahatsız olmaz mı bu dövmeden ? Çiçek yaptırsaydın böcek yaptırsaydın annem dedim .
Haksız mıyım sizce ? Ne gereği vardı . hiç yoktan muhalefet olmaz mı ?
Düşünün tartışmışsınız kvalidenizle bi tatsızlık olmuş , tam eşinize sarılcaksınız eşinizin kolunda kvalidenizin kabak gibi resmi var .
Bu güne kadar kız arkadaşlarıyla tanıştığım oldu , hepsiyle de oğlumdan daha güzel anlaştım , güzel iletişimlerimiz oldu , oğlum bilmiyor ama bi kaçıyla hâlâ bağımız kopmuş değil :)))
Ben bu dövmeye fena taktım kafayı kızlar , ya psikopat birine denk gelirse Allah korusun o dövmeyi nasıl çıkarır bilmiyorum .
Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler .
Ben çok hassasım nolur üzmeden yorum yapın ❤