7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Ben gelin olarak istemezdim 😊 insaAllah sizde bunu dert etmiyecek bir gelin bulursunuz. Sonucta evlenmeden once yaptirmis evet gelin belki bu ise karisamaz ama ben gercekten istemezdim. Cok da hos bisey degil acikcasi 😊 insaAllah silinme yontemleri vardir 😊

Ciddi misiniz siz? Şaka olmalı bu neden istemiyorsunuz adam ağaç kovuğundan mı çıktı? Tövbe estağfurullah.

Bir bana mı zararsız geldi bu dövme işi? Mesai arkadaşımın kolunda var ailesi ile dövmesi gayet tatlı bence. Eşimde olsa rahatsız olmazdım ben.
bende olmazdım , ama saçma gelirdi . kızım babasına adımı yazdır diyor mesela o mantıklı geliyor 😂 kendi içimde çeliştim. kızım benim resmimi yaptırsın istemezdim ama asla

Çok tatlısınız kesinlikle ama bana da tuhaf gelirdi. Yani kayınvalideme sinirliyken pat diye kocamın kolunda görmek sinirimi bozar ama daha kötü durumları düşündüm ben. Anlatabildim değil mi? Yani tam heyecanlanmışken, adamın kollarındayken çat diye kayınvalide-kayınpeder, hooop gitti bizim heyecan.

Gelinini bile düşünüosun ablacım ya ne kadar güzel bi yüreğin var..
Oğlunuz size çok düşünmüş gerçekten zaten öyle düşünen bir kadınla işi olmaz bnce
Teşekkür ederim ❤
Evet düşünüyorum , onlara hep derim , eşinizi üzmeyin kırmayın , rencide etmeyin küçük düşürmeyin , bardağa çay katmakla ya da mutfağa girip yardımcı olmakla erkekliğinizden olmazsınız derim . Hep söylerim ...

Bence çok hoş bi hareket. Neden rahatsız olsun ki? Ne kadar güzel bir bağınız var. Zaten sizin yetiştirdiğiniz çocuk da eminim annesinin ve eşinin yerini ayırt etmeyi bilir. Asla rahatsız olacak birşey değil bana göre.

bu kadar hassas olursaniz zamane gelinleri parmaginda oynatir sizi firildak gibiler.. buradaki konulari okumuyor musunuz? Allah gonlunuze gore gelin versin. oglunuz sevgisini kalici hale getirmis. esi de kabul etmek zorunda. kolunda olmasa bile kalbinde, aklinda olacaksiniz. sizinle anlasamadi diye kocasindan da sokup atamaz ya..

Belki sizi çok sevecek bi eşi olacak hem dövme sildirilebiliyor diye biliyorum iyi düşünün siz :)
İnşAllah öyle olur .
Şimdiki sevgilisi çok seviyor meselâ , bu dövme konusunu açık açık onunla konuştum , tabikii kimse rahatsız olsa bile sanmıyorum açık açık söylemez , ama bana dediği " ablacım inan bana ben çok mutlu oldum senin için çok sevindim " oldu , zaten ilk sevgilisine göstermiş .
İlk şoku o yaşadı zannımca :KK70:

bu kadar hassas olursaniz zamane gelinleri parmaginda oynatir sizi firildak gibiler.. buradaki konulari okumuyor musunuz? Allah gonlunuze gore gelin versin. oglunuz sevgisini kalici hale getirmis. esi de kabul etmek zorunda. kolunda olmasa bile kalbinde, aklinda olacaksiniz. sizinle anlasamadi diye kocasindan da sokup atamaz ya..

Aynen öyle valla.
Iyi kvler fena gelin eline düşüyor.
Ben gibilere de ise yaramaz kv geliyor.

Inşallah öyle olmaz tabi :/

Back
X