7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Gelinin ne düşüneceğini bilemem. Kişiden kişiye değişir.
30 yaşında bir erkeğin annesinin resmini Yaptırması biraz tuhaf geldi bana. Evlenecek yaşta sonuçta.Aşırı bir düşkünlük mü var. Yada evlenmeyi düşünüyor da annesinin gönlünü mü yapmak istedi anlamadım valla;)
Babası ne diyor merak ettim.

Mesela geçen gün birinin evine kayınvalidesi zorla kendi tablosunu astırmıştı o saçmaydı mesela. Ama sizin oğlunuz kendi rızasıyla yaptırmış :stop:

Bir de önemli olan kayınvalide olması değil de nasıl bir insan olduğu sanırım.Bilemedim valla :olamaz:
Valla billa ben istemedim yaptırmasını, öyle bi konu bile konuşmadık . Hatta defalarca elimde ıslak mendille silmeye kalktım inanamadım şaka yapıyodur sandım , çıkmadığını anlamam çok geç oldu .

Ben portre dövme sevmiyorum ne yalan söyleyeyim. Kıskanmaktan çok bence libido düşürücü olur kayınvaliden ile kayınbabanın eşinin göğsünden, kolundan dik dik sana bakıyor olması. Yani bi de öpsen öpemezsin okşasan okşayamazsın bi daha o bölgeyi. Sizinle anlaşamayacak bir gelin olduğunu sanmıyorum ama oğlunuz ilerisini pek düşünmeden bir hamle yapmış böyle. Keşke isminizi ya da en sevdiğiniz çiceği, sizi hatırlatan başka birşeyi filan yaptırsaymış.
Not: Bu söylediğim aşağıdaki dövmeler için geçerli. Daha minimal birşeyse belki o kadar kötü durmayabilir.
images (6).webpimages (5).webp

yaa çok aşırı tatlısınız. umarım bu nezaketinize layık bir gelininiz olur..
ben açıkçası kaynanama sinirlenme anımda değil de beraber olma anında o resme denk gelmekten irrite olurdum. sanki o da görüyor gibi gelirdi muhtemelen.

Ben gelin olarak istemezdim 😊 insaAllah sizde bunu dert etmiyecek bir gelin bulursunuz. Sonucta evlenmeden once yaptirmis evet gelin belki bu ise karisamaz ama ben gercekten istemezdim. Cok da hos bisey degil acikcasi 😊 insaAllah silinme yontemleri vardir 😊
Olabilir saygı duyuyorum teşekkür ederim yorumunuz için .

Hepinize merhabalar :)
Benim yaklaşık 7 aydır içim içimi kemiren bi derdim var , belki size göre dert olmayabilir ama bana beni rahatlatıcak güzel şeyler söyleyin ki bari şu meselem beynimden yok olsun .
Çocuklarım bana çok düşkünler Allah bizi ayırmasın ... Kimseyi evladından ayırmasın .
Mutlu olmamı isterler , üzmezler Allah razı olsun .
Bi gün oğlum eve geldi 7 ay olmuştur , gözlerini kapat anne dedi kapattım sürpriiiiiiiiz aç gözlerini anne , ana bi baktım :KK57: üçümüzün resmini gitmiş koluna dövme yaptırmış öyle kaldım bi , içimden de diyorum İnşAllah geçicidir , sordum hemen tabi , yok anne gerçek dövme dedi kalıcı dedi .
Ne gereği vardı oğlum dedim , yarın bi gün evlenceksin , olur ya herkes herkesle anlaşmak zorunda değil tutki biz eşinle anlaşamadık , rahatsız olmaz mı bu dövmeden ? Çiçek yaptırsaydın böcek yaptırsaydın annem dedim .
Haksız mıyım sizce ? Ne gereği vardı . hiç yoktan muhalefet olmaz mı ?
Düşünün tartışmışsınız kvalidenizle bi tatsızlık olmuş , tam eşinize sarılcaksınız eşinizin kolunda kvalidenizin kabak gibi resmi var .
Bu güne kadar kız arkadaşlarıyla tanıştığım oldu , hepsiyle de oğlumdan daha güzel anlaştım , güzel iletişimlerimiz oldu , oğlum bilmiyor ama bi kaçıyla hâlâ bağımız kopmuş değil :)))
Ben bu dövmeye fena taktım kafayı kızlar , ya psikopat birine denk gelirse Allah korusun o dövmeyi nasıl çıkarır bilmiyorum .
Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler .
Ben çok hassasım nolur üzmeden yorum yapın ❤
Böyle kaynanaya can kurban :D
Zaten bu kdar düşünceli bir kv ile her iyi terbiye almış kişi anlaşır..
Zaten ben kv gelin diye bir sorunsalın ataerkil zihniyetlerde var olduğunu düşünüyorum ki bnları yaşayanlardan biriyim ama yeni jenerasyon bunu kapatıyor artık, kardeş gibi olunuyor cok özeniyorum :)
Sizde onlardan biri olursunuz, ilerde o fotoğrafa eşinide ekler böylece tablo tamamlanır ♥️

Back
X