- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.615
- 598
Otuza yakın yaşı .Oglunuz kac yasinda?
Sanirim ben de kolunda annesin resmini tasiyan biriyle evlenmek istemezdim....neyse artik yapacak birsey yok.
Teşekkür ederim yorumunuz için .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otuza yakın yaşı .Oglunuz kac yasinda?
Sanirim ben de kolunda annesin resmini tasiyan biriyle evlenmek istemezdim....neyse artik yapacak birsey yok.
AjkımmBöyle kaynanaya can kurban
Zaten bu kdar düşünceli bir kv ile her iyi terbiye almış kişi anlaşır..
Zaten ben kv gelin diye bir sorunsalın ataerkil zihniyetlerde var olduğunu düşünüyorum ki bnları yaşayanlardan biriyim ama yeni jenerasyon bunu kapatıyor artık, kardeş gibi olunuyor cok özeniyorum :)
Sizde onlardan biri olursunuz, ilerde o fotoğrafa eşinide ekler böylece tablo tamamlanır![]()
Bizde o kayınvalidelerden olacazMiniğimmm
Ne kayınvalideler var işte![]()
Sağolun çok teşekkür ediyorum ❤Çok doğru demiş.. anne ile evlat ömrünün sonuna kadar hayatında olacak ama eş ile boşanırsa iki yabancı olacak.. Sizinle anlaşamayan bir gelen olacağını zannetmiyorum
Atismaya yer aramayin hanfendi. Benim yorumumu elestirmek sizemi dustu ?Fikrim zikrim bu tesekkurlerCiddi misiniz siz? Şaka olmalı bu neden istemiyorsunuz adam ağaç kovuğundan mı çıktı? Tövbe estağfurullah.
Sen gibi kaynanam olsun öbür kolunada benim için yaptir derimOtuza yakın yaşı .
Teşekkür ederim yorumunuz için .
Canımsın yaa ❤❤❤Ablam ya seni veren Allah'a kurban olayım..![]()
Valla ablacım benimki de benziyo bana gülüşü gözleri göz rengi gamzesiSizinki yine iyi.
Benim eşim bi daha annesi. Özellikle bazı mimikleri ve ifadeleri resmen kopya.
Aynı anana benziyorsun değiştir şu ifadeyi diyorum bazen.
Bi de beni düşünün
Yüzünde olacağına kolunda olsaydı öper başıma koyardım![]()
Çok teşekkür ediyorum Vivelamour İnşAllah öyle olur ❤Bişey dicem sizin boyunca oğlunuz mu var?Neden ben sizi yaşıtım sanıyorum ki? Ayrıca çok tatlışsınız inşallah sizin gibi bir gelininiz olur.
Öyle sayılırım zaten :)Bende en fazla 35-40 arası sanıyordum :)
Eğer anneci değil de annesine değer veren, onu sevip sayan biriyse benim çok hoşuma giderdi. Hep derim bir erkek annesine değer veriyorsa eşine de verir. Hem sizi kimsenin sevmeyeceğini düşünmüyorum çok tatlı ve ince düşünüyorsunuzNemesis açık ve net bi gerçek bu kimse istemez , ben de istemezdim doğrusu .
Şu yorumlarınıza bittim yaa valla çok sağolun seviyorum sizi ❤❤Valla kv Hannaz abla gibi tatlış olsa ben öper başıma koyardım![]()
İşin o boyutu apayrı sorun zaten hiç deme onu hiç deme , nolcak bilmiyorum :)Çok tatlısınız kesinlikle ama bana da tuhaf gelirdi. Yani kayınvalideme sinirliyken pat diye kocamın kolunda görmek sinirimi bozar ama daha kötü durumları düşündüm ben. Anlatabildim değil mi? Yani tam heyecanlanmışken, adamın kollarındayken çat diye kayınvalide-kayınpeder, hooop gitti bizim heyecan.