- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.615
- 598
Amin ❤Sizin gibi kayınvalide mi ? Amin .![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ❤Sizin gibi kayınvalide mi ? Amin .![]()
Çok teşekkür ediyorum ❤Bence çok hoş bi hareket. Neden rahatsız olsun ki? Ne kadar güzel bir bağınız var. Zaten sizin yetiştirdiğiniz çocuk da eminim annesinin ve eşinin yerini ayırt etmeyi bilir. Asla rahatsız olacak birşey değil bana göre.
Evet okuyorum , bazıları kvalideyi düşman bellemiş , evlendiği an ailesiyle ilişkiyi kesmeyi istiyorlar ne yazık çok üzücü , madem öyle annesi babası olnayan biriyle evlensinler , okudukça üzülüyorum .InşAllah öyle biri olmaz diye dua ediyorum .bu kadar hassas olursaniz zamane gelinleri parmaginda oynatir sizi firildak gibiler.. buradaki konulari okumuyor musunuz? Allah gonlunuze gore gelin versin. oglunuz sevgisini kalici hale getirmis. esi de kabul etmek zorunda. kolunda olmasa bile kalbinde, aklinda olacaksiniz. sizinle anlasamadi diye kocasindan da sokup atamaz ya..
Ne güzel bi yorum , çok teşekkür ediyorum ❤Bence takmayın o kadar kafanıza ,çok tatlı bence içinden gelmiş yaptırmış ,bende de annemin adının dövmesi var anneler bastacidir![]()
En çok korktuğum da bu Nomu , Allah korusun ..Aynen öyle valla.
Iyi kvler fena gelin eline düşüyor.
Ben gibilere de ise yaramaz kv geliyor.
Inşallah öyle olmaz tabi :/
Eveeeet diyebilirsiiiiinSana kv diyebilir miyim lüffen lüffen![]()
Teşekkür ederim Derin ❤Cok ince dusunmussun ablacim.
Ama oglunun hareketi cok tatli bence.
Bir de senle anlasamayan gelin de ne bileyim :)
Çocuklarımın ikisi de beni çok sever .Gelinin ne düşüneceğini bilemem. Kişiden kişiye değişir.
30 yaşında bir erkeğin annesinin resmini Yaptırması biraz tuhaf geldi bana. Evlenecek yaşta sonuçta.Aşırı bir düşkünlük mü var. Yada evlenmeyi düşünüyor da annesinin gönlünü mü yapmak istedi anlamadım valla
Babası ne diyor merak ettim.
Allah muhabbet versin canım bal gibi olun İnşAllah ❤Yaaa benim kayinvalidemde keşke sizin gibi olsaydı.![]()
Teşekkür ederim sağolasın ablacım ben de seni öpüyorum ❤Düşünceli kalbinden öperim![]()
Haklisin ablacim. Bizim gibilerin nemrut kvleri yuzunden artik gelinler de bi on yargili yaklasiyorlar.Teşekkür ederim Derin ❤
İşte ama hep yazdım yine yazıyorum herkes kerkesle anlaşcak diye bi kural yokki .
Ben uyumlu biriyimdir ama bakalım karşımdaki uyumlu mu ? değil mi ama ..
Ben de öyle dedim zaten , oğlum dedim keşke çiçek böcek ne bileyim başka bi resim yaptırsaydın dedim .Ben portre dövme sevmiyorum ne yalan söyleyeyim. Kıskanmaktan çok bence libido düşürücü olur kayınvaliden ile kayınbabanın eşinin göğsünden, kolundan dik dik sana bakıyor olması. Yani bi de öpsen öpemezsin okşasan okşayamazsın bi daha o bölgeyi. Sizinle anlaşamayacak bir gelin olduğunu sanmıyorum ama oğlunuz ilerisini pek düşünmeden bir hamle yapmış böyle. Keşke isminizi ya da en sevdiğiniz çiceği, sizi hatırlatan başka birşeyi filan yaptırsaymış.
Not: Bu söylediğim aşağıdaki dövmeler için geçerli. Daha minimal birşeyse belki o kadar kötü durmayabilir.
Eki Görüntüle 2710609 Eki Görüntüle 2710610
Amin İnşAllah çok teşekkür ediyorum ❤yaa çok aşırı tatlısınız. umarım bu nezaketinize layık bir gelininiz olur..
ben açıkçası kaynanama sinirlenme anımda değil de beraber olma anında o resme denk gelmekten irrite olurdum. sanki o da görüyor gibi gelirdi muhtemelen.