Ablacım ben sizi şahsi tanımıyorum ara ara denk geliyorum fakat sohbet, muhabbetim hiç olmadı bu yüzden gayet objektif yaklaşıcam... Herkes ne kadar ponçik olduğunuzdan bahsetmiş ama ben başka bir yere değinmek istiyorum. Dündü galiba kaynanızla ilgili bişey paylaşmıştınız işte affedemiyeceğiniz boyutta şeyler yapmış ve yapıyor olmasına rağmen halan kendisine "Anne, Annecim" diye hitap ediyor oluşunuz dikkatimi çekmişti ve içten içe biraz kızmıştım... Açıkçası iyi niyetinizden şüphem yok ama bana çok samimi gelmiyor bu davranışlar çünkü bu dünya için haddinden fazla iyi niyet barındırıyor.
Hakedene hakettiği ölçüde davranmak lazım. Daha önce eşinizle ilgili bir konuyu da okumuştum baya sıkıntılı bir eş kişisi ile mücadele halindeydiniz. Tüm bunlara karşı dua, sabır şıkkını seçip katlanmak yerine biraz atağa geçip misal size affedemeyeceğiniz hatalar yapan şahsa Anne demeyi bırakıp, ileride hırlı mı hırsız mı çirkef mi kötü kalpli mi çıkabilme ihtimali olan Gelin için oğlunuza " Yarın bi gün evleniceksin karın rahatsız olabilir bizden" diye söylememekle devam edebilirsiniz diye düşünüyorum. Yaşınız 50 üstü sanırım bu saatten sonra biraz bencilleşmek size çok iyi gelicektir eminim... Sürekli insanları memnun etmeye uğraşıp çektiğiniz çileler karşısında sabredeyim mükafatını diğer tarafta alırım demeye son vermelisiniz. Hem diğer tarafa giderken yükü hafifletmek gerek biraz çok yüklü gitmek iyi değil dimi... Biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın umarım dediğimi anlamışsınızdır.
Ayrıca bu kk da gözlemlediğim kadarıyla 50 yaş üstü üyeler çok ılıman sürekli pozitif enerjiye sahip oluyor biz diğerleri gibi cani değiller. Yaş aldıkça insan daha aksi olmaz mı burdaki ablalar neden yumuşacık oluyorlar