7 aydır içim içimi kemiren bir derdim

Masallah iliskinize ama bence cok keko bir hareket... acikcasi zaten istemeyecek olan varsa benim gibi bastan oglunuza aday adaylik bile veremeyecektir.
Bizim bi tane akrabamiz ilk heyecanla oglunun yenidogan sifatini beceriksiz bir dovmeciye nakşettti. Cocugun o haliyle alakasi bile yok artik. Bana coj gereksiz sevgi gosterisi geliyor boyle hareketler .. sizin dediginiz gibi cicek yapsin bocek yapsin..

Eğer anneci değil de annesine değer veren, onu sevip sayan biriyse benim çok hoşuma giderdi. Hep derim bir erkek annesine değer veriyorsa eşine de verir. Hem sizi kimsenin sevmeyeceğini düşünmüyorum çok tatlı ve ince düşünüyorsunuz🥰
Ben de sizin gibi düşünürüm hep , bir erkek annesine değer veriyorsa eşine de değer verir .
Tecrübeyle sabittir üstelik . Annesine zerre değeri saygısı olmayan biriyle evliyim , annesine sevgi göstermeyen değer vermeyen biri bana neden sevgi saygı göstersinki .

İbrahim tatlısesin oğlu İdo hem annesini hem babasını kolunda tasıyo öyle ki annesinin iki tane resmi var:)))

Ne kadar tatlısınız yahu sizin gibi iyi kalpli insanlara da genelde cadaloz gelinler düşer hayatın cilvesi. Inşallah öyle olmaz tabi ama olsa bile oğlunuz kolundaki dövmeden rahatsız olan bir kıza haddini bildirir bence siz içinizi rahat tutun :)
En çok korktuğum bu Allah korktuğumla sınamasın , cidden herkes de öyle diyor . Bakalım zaman ne gösterir hayırlısını versin Rabbim .
Çok teşekkür ediyorum sağolun ❤

Ablacım ben cidden anlam veremiyorum bu kadar gelin/kaynana fobiye ... oğlunuz da saygısız, ruh hastası, kezban bir tiple evlenmez olur biter. Benim adam koluna annesinin dövmesini yaptırsa hiç mi hiç bana koymaz zaten kibar, eğitimli, modern bir kadın cak cak konuşan bir kv modeli değil asla. Sizin gelin de düzgün, eğitimli bir insan olur belki güzelce anlaşırsınız, olamaz mı?

Senin gibi Kaynanam olsun eşim bütün vicuduna Resmini çizdirsin. 😊 Çok ince düşüncelisin bence sevgin ile şevkatin ile gelini ni feth edersin. Sen annesin Sevgili eş bulunurda Anne bir daha bulunmaz.
İnşAllah öyle olur ne diyim ...
Çok teşekkür ediyorum ❤

Valla artık kızınca vurur mu bıyık mı çizer bilemiyorum , hırsından kolunun derisini yüzmesin de napıyosa yapsın 😅
gelin ilerde size kızarsa oğlanın koluna vurur temsili olarak stresini atar :-) ya da göz kalemiyle bıyık filan çizer, eğlenirler işte karı koca ne güzel:rolleyes:ben şeyi merak ettim, benzemiş mi size?

Hepinize merhabalar :)
Benim yaklaşık 7 aydır içim içimi kemiren bi derdim var , belki size göre dert olmayabilir ama bana beni rahatlatıcak güzel şeyler söyleyin ki bari şu meselem beynimden yok olsun .
Çocuklarım bana çok düşkünler Allah bizi ayırmasın ... Kimseyi evladından ayırmasın .
Mutlu olmamı isterler , üzmezler Allah razı olsun .
Bi gün oğlum eve geldi 7 ay olmuştur , gözlerini kapat anne dedi kapattım sürpriiiiiiiiz aç gözlerini anne , ana bi baktım :KK57: üçümüzün resmini gitmiş koluna dövme yaptırmış öyle kaldım bi , içimden de diyorum İnşAllah geçicidir , sordum hemen tabi , yok anne gerçek dövme dedi kalıcı dedi .
Ne gereği vardı oğlum dedim , yarın bi gün evlenceksin , olur ya herkes herkesle anlaşmak zorunda değil tutki biz eşinle anlaşamadık , rahatsız olmaz mı bu dövmeden ? Çiçek yaptırsaydın böcek yaptırsaydın annem dedim .
Haksız mıyım sizce ? Ne gereği vardı . hiç yoktan muhalefet olmaz mı ?
Düşünün tartışmışsınız kvalidenizle bi tatsızlık olmuş , tam eşinize sarılcaksınız eşinizin kolunda kvalidenizin kabak gibi resmi var .
Bu güne kadar kız arkadaşlarıyla tanıştığım oldu , hepsiyle de oğlumdan daha güzel anlaştım , güzel iletişimlerimiz oldu , oğlum bilmiyor ama bi kaçıyla hâlâ bağımız kopmuş değil :)))
Ben bu dövmeye fena taktım kafayı kızlar , ya psikopat birine denk gelirse Allah korusun o dövmeyi nasıl çıkarır bilmiyorum .
Okuyan yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler .
Ben çok hassasım nolur üzmeden yorum yapın ❤
Yaaaa size anne degil kaynana diyen gelin utansın :D şaka bi yana eger bi sorun olursa cikariliyo belli bi ücretle bisey olmaz bence😊

Vallaha oğlun evlenecek kız bulursa öpsün başına koysun 🤪 şahsen ben kocamın sağında solunda, kaynanamı görmek istemezdim. Düşünsene çok pis gıcık olmuşsun k.v 'ye, kocana bakiyosun o dövme. Sinir kat sayısı tavan yapar bende ne yalan söyliyem fikrim bu.
Önce kolunu gösterir söyler zaten demi kız da görerek bilerek evlencek :)

Çok düşünceli ve tatlı bir annesiniz ileride gelininiz olacak kadınla empati yapmanız çok hoş ama keşke o dövme yapilmasaymis ne bileyim eşimin kolunda annesinin dövmesi olsa hiç hoşlanmazdım bu durumdan mesela isminin baş harfi vs olabilir ama resim çok rahatsız edici bence sevisirken bile bi tuhaf olur insan😅
Teşekkür ediyorum ❤ Ben de sizin gibi düşündüğüm için konu açtım zaten .

Valla artık kızınca vurur mu bıyık mı çizer bilemiyorum , hırsından kolunun derisini yüzmesin de napıyosa yapsın 😅
yok bacım korkma, geçmişte kv nin resmini dart tahtasına asıp talim yapmış bir gelin olarak soylüyorum, haketsen bile değmez derisini yüzmeye :rolleyes: 6 yıl yatarı var, ne gerek var? (zamanında konu üzerine baya düşünmüşüm demek:-)hey gidi kv )

Ben sizi hep kendi yaşlarımda hayal etmiştim maksimum 32 33. O yasta oğlunuz olduğunu öğrenmek şaşırttı beni :))
50' li yaşlarda değilim daha 50 yaşıma çoook var benim , ben küçük yaşta anne oldum .
Oğlumla bi yere gittiğimizde abla kardeş zannederler .

Evlat yetiştirmek çok zor kalıcı olan da sizsiniz yanındaki hanımı değil siz emek verdiniz büyüttünüz aslında sevgilisinin dövmesini yapmış olsaydı asıl o zaman üzülmeliydiniz bu durum da üzülecek bir olay yok sadece oğlunuz yaşlandığında dövmenin renkleri soluyor ve kötü görünüyor👀
İnan öyle bi durum olsaydı çok sevinirdim . Asla üzülmezdim . Ben çocuklarımın eşlerini çok sevmelerini istiyorum . Benim koca kişisinden görmediğim sevgiyi gelinlerim görsün , çok sevilsinler çok ..

Olan olmuş artık .
Masallah iliskinize ama bence cok keko bir hareket... acikcasi zaten istemeyecek olan varsa benim gibi bastan oglunuza aday adaylik bile veremeyecektir.
Bizim bi tane akrabamiz ilk heyecanla oglunun yenidogan sifatini beceriksiz bir dovmeciye nakşettti. Cocugun o haliyle alakasi bile yok artik. Bana coj gereksiz sevgi gosterisi geliyor boyle hareketler .. sizin dediginiz gibi cicek yapsin bocek yapsin..

Back
X