Mayıs 16 dan beri bir ablanın esi ortalıkta yok. Ablanın 4. kocası bu kişi kadını kızına gondermiş ben calısayım is bulup diye gitmiş arada bir arayıp konusurlarmış. ama abla cok sıkılmış bu durumdan bosanmak istiyor fakat ne parası var nede kocasının adresi. ıkı damadı var ablanın adam ıkısındende borc almıs odemiyormusda bir su ildeyim bir bu ildeyim diyormus surekli tlf nosu degistirıyormus. bosanmak icin hukuki surec nasıl ılerler boyle bir durumda lutfen bilgi verin...
Daha once bosandıgını nerden bliyorsunuzda vefat etmiş eşleri!4. Kocasıymış bilgi sahibi değil mi abla boşanma mevzusundan?
ahhaaaaa bizden daha tecrubeli olmus dahada bilmiyor heeee4. Kocasıymış bilgi sahibi değil mi abla boşanma mevzusundan?
o zaman avukata gidecek canim onlar yonlerdirir kesinlikle burdada cikar belki avukat arkadaslar gereken bilgiyi verirlerDaha once bosandıgını nerden bliyorsunuzda vefat etmiş eşleri!
Beni Ancak olum paklar diyor kadıncagızMüge Anlı bulur
Ondan sonra da boşanır...
O ne demek ? Nasıl yani?Beni Ancak olum paklar diyor kadıncagız
Ölsemde cilem bitse diyorO ne demek ? Nasıl yani?
bizim de bir ablamızın eşi ırağa gitti.Mayıs 16 dan beri bir ablanın esi ortalıkta yok. Ablanın 4. kocası bu kişi kadını kızına gondermiş ben calısayım is bulup diye gitmiş arada bir arayıp konusurlarmış. ama abla cok sıkılmış bu durumdan bosanmak istiyor fakat ne parası var nede kocasının adresi. ıkı damadı var ablanın adam ıkısındende borc almıs odemiyormusda bir su ildeyim bir bu ildeyim diyormus surekli tlf nosu degistirıyormus. bosanmak icin hukuki surec nasıl ılerler boyle bir durumda lutfen bilgi verin...
Ölsemde cilem bitse diyor
Soyledim Yardım Al dedim bu seferde ben bosanınca nereye gideyim diyor bende dedim gel benim oturdugum semte sana cocuk bakıcı işi falan bulalım gecinirsin dedim burun kıvırdı aslında Fallenım bu kişi benim annembizim de bir ablamızın eşi ırağa gitti.
ne geliyor ne boşanıyor.
en sonunda ablamız boşandı
ama nasıl oldu bilmiyorum.
maddi durumu olmadığı için baro avukat vermiş.
çok çabukta bşandı
leylim bence barodan yardım alsın kuzucum
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy leylim oyyyySoyledim Yardım Al dedim bu seferde ben bosanınca nereye gideyim diyor bende dedim gel benim oturdugum semte sana cocuk bakıcı işi falan bulalım gecinirsin dedim burun kıvırdı aslında Fallenım bu kişi benim annem
Mayıs 16 dan beri bir ablanın esi ortalıkta yok. Ablanın 4. kocası bu kişi kadını kızına gondermiş ben calısayım is bulup diye gitmiş arada bir arayıp konusurlarmış. ama abla cok sıkılmış bu durumdan bosanmak istiyor fakat ne parası var nede kocasının adresi. ıkı damadı var ablanın adam ıkısındende borc almıs odemiyormusda bir su ildeyim bir bu ildeyim diyormus surekli tlf nosu degistirıyormus. bosanmak icin hukuki surec nasıl ılerler boyle bir durumda lutfen bilgi verin...
ahhaaaaa bizden daha tecrubeli olmus dahada bilmiyor heeee
Girişi var bir bilemedin iki ay gibi bir sgortası var. Benim evim sobalı olunca gel diyemiyorum simdi ablamda kalıyor. havalar ısınsın bize gel diyorumm senin gorumcelerın kayınpederin rahat vermezler laf soz ederler diyoroyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy leylim oyyyy
o zaman sana büyük iş düşüyor.
şimdi evlide ne hayır geliyor.boşanınca napcakmış
sen ve varsa diğer kardeşlerin göz kulak olucaksınız bu sizin
evlat olarak vazifeniz canım.
eli ayagı tutuyorsa çok şükür dediğin gibi bir kaç iş bakılır bulunur
kesinlikle.
birazcık ssk sı falan varmı 3600 -55 yaşla emekli felan ettirseniz
Allah rahmet eylesin benim Rahmetli dedemde evlenmiş eşi vefat etmiş 3 kez daha evlenmiş en son benim anneanmle evlenmiş herkes anneannem vefat edecek diye beklerken dedem vefat etmiş sonra anneannem 2 kişiyle daha evlendi ikisi de vefat ettiDaha once bosandıgını nerden bliyorsunuzda vefat etmiş eşleri!
Anlıyorum Tesekkur ederim ilginize...ınsanları kınamak yerıne çözum uretebılmeyı oğrenmemız gerekıyor.kımın ne yasayacagı bellı mı....
sorunuza gelınce maddı gucu yoksa baroya basvursun...dava açılacak es bulunmazsa tebliğ işlemlerı gazete yoluyla olur.sadece dava bıraz daha uzun surer o kadar
kaymakamlığa felan başvurda bulunsanGirişi var bir bilemedin iki ay gibi bir sgortası var. Benim evim sobalı olunca gel diyemiyorum simdi ablamda kalıyor. havalar ısınsın bize gel diyorumm senin gorumcelerın kayınpederin rahat vermezler laf soz ederler diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?