7 Aydır Ortalıkta olmayan kocadan nasıl bosanılır

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.796
298
34
Mayıs 16 dan beri bir ablanın esi ortalıkta yok. Ablanın 4. kocası bu kişi kadını kızına gondermiş ben calısayım is bulup diye gitmiş arada bir arayıp konusurlarmış. ama abla cok sıkılmış bu durumdan bosanmak istiyor fakat ne parası var nede kocasının adresi. ıkı damadı var ablanın adam ıkısındende borc almıs odemiyormusda bir su ildeyim bir bu ildeyim diyormus surekli tlf nosu degistirıyormus. bosanmak icin hukuki surec nasıl ılerler boyle bir durumda lutfen bilgi verin...

Madem maddi durumu yetersiz,barodan yardım istesin,onlar yönlendirir zaten.
Gıyabında boşanma diye bir konu duymuştum eskiden ama şimdiyi bilemem,uzmanlar değerlendirir.

ben yurt disindayim turkiyede ayni bilmem ama devlet bedavaya avukat temin ediyor sonra gazete ilan veriliyo ortada olmayan sahis icin son uyari seklinde sonrada direk bosuniyorlarmis bazen bende okuyorum gazeteki ilanlari

bizim de bir ablamızın eşi ırağa gitti.
ne geliyor ne boşanıyor.
en sonunda ablamız boşandı
ama nasıl oldu bilmiyorum.
maddi durumu olmadığı için baro avukat vermiş.
çok çabukta bşandı
leylim bence barodan yardım alsın kuzucum

Soyledim Yardım Al dedim bu seferde ben bosanınca nereye gideyim diyor bende dedim gel benim oturdugum semte sana cocuk bakıcı işi falan bulalım gecinirsin dedim burun kıvırdı aslında Fallenım bu kişi benim annem

Soyledim Yardım Al dedim bu seferde ben bosanınca nereye gideyim diyor bende dedim gel benim oturdugum semte sana cocuk bakıcı işi falan bulalım gecinirsin dedim burun kıvırdı aslında Fallenım bu kişi benim annem
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy leylim oyyyy
o zaman sana büyük iş düşüyor.
şimdi evlide ne hayır geliyor.boşanınca napcakmış
sen ve varsa diğer kardeşlerin göz kulak olucaksınız bu sizin
evlat olarak vazifeniz canım.
eli ayagı tutuyorsa çok şükür dediğin gibi bir kaç iş bakılır bulunur
kesinlikle.
birazcık ssk sı falan varmı 3600 -55 yaşla emekli felan ettirseniz

ahhaaaaa bizden daha tecrubeli olmus dahada bilmiyor heeee

ınsanları kınamak yerıne çözum uretebılmeyı oğrenmemız gerekıyor.kımın ne yasayacagı bellı mı....
sorunuza gelınce maddı gucu yoksa baroya basvursun...dava açılacak es bulunmazsa tebliğ işlemlerı gazete yoluyla olur.sadece dava bıraz daha uzun surer o kadar

Girişi var bir bilemedin iki ay gibi bir sgortası var. Benim evim sobalı olunca gel diyemiyorum simdi ablamda kalıyor. havalar ısınsın bize gel diyorumm senin gorumcelerın kayınpederin rahat vermezler laf soz ederler diyor

Daha once bosandıgını nerden bliyorsunuzda vefat etmiş eşleri!
Allah rahmet eylesin benim Rahmetli dedemde evlenmiş eşi vefat etmiş 3 kez daha evlenmiş en son benim anneanmle evlenmiş herkes anneannem vefat edecek diye beklerken dedem vefat etmiş sonra anneannem 2 kişiyle daha evlendi ikisi de vefat etti

Anlıyorum Tesekkur ederim ilginize...

kaymakamlığa felan başvurda bulunsan
ama o herifin ssk sı varsa annecine bakmakla yukumluya
yardım çıkmaz.
sen ona aslında yatılı felan bir iş bulsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…