7 aydır vicdani olarak kötü hissediyorum

Malena31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
266
13
98
Herkese merhabalar
Beni hatırlayanınız vardır aldatmalı barışmalı sonra evlilik teklifi alıp ayrıldıgım 3 yıllık bir ilişkim vardı 7 ay önce ailem istemiyor diye ayrıldım. 7 aydır hiçbir şekilde benim peşimi bırakmadı bir numaradan engelliyorum diğer numaradan yazıyor. Şikayet vs durumundan doğuya sürüldü.
Senin yüzünden bunlar geldi başıma diye sitem ediyor ama hala sen yeterki benimle ol başka hiçbir şey istemiyorum ne yaşadıysam sana değer, senden gelen her şeye razıyım diyor.
Böyle oldukça çok üzülüyorum ne yaptıysam hiç vazgeçmedi. Bunları söyleyip aktif şekilde instagrama fotoğraf atıyor. Bazen kendimi düşünüyorum benim de çok üzüldüğüm oluyor sosyal medyaya fotoğraf paylaşmak vs aklıma bile gelmiyor. bunları yazıyorum ama inanmıyorum kendisine de hiçbir şekilde. Vicdani olarak da çok rahatsız hissediyorum. Buraya yazıp rahatlamak istedim 😔

Aileniz neden istemiyordu?
Edit: Adam sizi aldatmış, mahvetmiş, baskı kurmuş. Tüm bunlar için değil de aileniz için mi ayrıldınız yani? Oldu tüm yükü ailenize atın. Yav ne vicdanı? Evlenseydiniz şimdi boşanmak istiyorum diye konu açacaktınız. Bir saçmalamaz mısınız acaba? :olamaz:

Siz eğer ciddi manada istemediğiniz halde sizinle görüşmek için ısrar ettiyse bu tacize giriyor ve bunun sonucunda da doğuya gönderildiyse bu tamamen onun kendi tercihi diye düşünüyorum. Tabi ki artık kabullenip yoluna bakması uygun olan
Bunları söyleyip aktif şekilde instagrama fotoğraf atıyor.
Neden hala instagramdan takip ediyorsunuz?
Hayat devam ediyor bence gayet olağan fotoğraf atması herkesin yas süreci farklı işleyebiliyor butada size yazması mantıksız olan ve sizin de bu ne istediğini bilmeyen tavrınız bence mantıklı değil ayrıca siz istiyorsunuz ki adam ölsün bitsin mi? Siz ne istediğinizi pek bilmiyorsunuz gibime geldi 🤷‍♀️ Ne onunla ne onsuz gibi

Siz eğer ciddi manada istemediğiniz halde sizinle görüşmek için ısrar ettiyse bu tacize giriyor ve bunun sonucunda da doğuya gönderildiyse bu tamamen onun kendi tercihi diye düşünüyorum. Tabi ki artık kabullenip yoluna bakması uygun olan

Neden hala instagramdan takip ediyorsunuz?
Hayat devam ediyor bence gayet olağan herkesin yas süreci farklı işleyebiliyor size yazması mantıksız ama siz istiyorsunuz ki adam ölsün bitsin mı? Siz ne istediğinizi pek bilmiyorsunuz gibime geldi 🤷‍♀️
Gerçekten psikolojim bozuldu bu süreçte ben beni bırakır hemen diye tahmin ederken takıntı yaptı bunun sonucunda doğuya gönderildi uyku uyuyamıyorum keşke böyle olmasaydı diye kendisine güvenim 0 güven gerçekten tek kullanımlıkmış

Herkese merhabalar
Beni hatırlayanınız vardır aldatmalı barışmalı sonra evlilik teklifi alıp ayrıldıgım 3 yıllık bir ilişkim vardı 7 ay önce ailem istemiyor diye ayrıldım. 7 aydır hiçbir şekilde benim peşimi bırakmadı bir numaradan engelliyorum diğer numaradan yazıyor. Şikayet vs durumundan doğuya sürüldü.
Senin yüzünden bunlar geldi başıma diye sitem ediyor ama hala sen yeterki benimle ol başka hiçbir şey istemiyorum ne yaşadıysam sana değer, senden gelen her şeye razıyım diyor.
Böyle oldukça çok üzülüyorum ne yaptıysam hiç vazgeçmedi. Bunları söyleyip aktif şekilde instagrama fotoğraf atıyor. Bazen kendimi düşünüyorum benim de çok üzüldüğüm oluyor sosyal medyaya fotoğraf paylaşmak vs aklıma bile gelmiyor. bunları yazıyorum ama inanmıyorum kendisine de hiçbir şekilde. Vicdani olarak da çok rahatsız hissediyorum. Buraya yazıp rahatlamak istedim 😔
bir yanınız inanmak istiyor sanırım, olabilir ama inanmayın. peşinizden koşmak onu bi amaca bağlıyor ve elde etitğinde inanın bana 2 ayda yüzünüze bakmayacak duruma gelir. bu tipler hep böyledir asla şaşmaz. o yüzden ne üzülün ne de ''acaba'' diyerek suçluluk duyun.. siz iletişimi kestikçe pes edecektir yeter ki hayatınıza devam ettiğinizi görürse haddini aşıp tehlikeli olmasın..

bir yanınız inanmak istiyor sanırım, olabilir ama inanmayın. peşinizden koşmak onu bi amaca bağlıyor ve elde etitğinde inanın bana 2 ayda yüzünüze bakmayacak duruma gelir. bu tipler hep böyledir asla şaşmaz. o yüzden ne üzülün ne de ''acaba'' diyerek suçluluk duyun.. siz iletişimi kestikçe pes edecektir yeter ki hayatınıza devam ettiğinizi görürse haddini aşıp tehlikeli olmasın..
çok teşekkür ederim aynen böyle düşünüyorum ben de 🌸

Böyle aşkından ölüyorum diye dolanan tiplerde net bir şekilde psikopatlık oluyor. Aslında gerçekten aşkından öldüğünden falan da değil elde ettikten sonra bir fazla eziyet etmek amaç. Normal bir adam istenmeyince efendice yoluna gider. Hepsini haketmiş. Ayrıca sizin gönlünüz her an kaydı kayacak gibi yine. Aileniz istemese aldatan adamla evlenecek miydiniz yani. Dayak ve aldatma var düzelir mi diye konu açardınız

Herkese merhabalar
Yani umarım sadece rahatlamak için yazmışsınızdir
Ben çünkü kendinizi dönmeye ikna edecek gibisiniz olarak gordum
Aynı yoldan bende geçtim ama o adama ben hiç bi kosulda dönmedim, isterse ölsün yani kalkıp vicdan yapacak halim yok derken zaten eşime çok büyük aşık oldum .

İyiki saplanıp kalmamisim ötekine
Sizin de aklınızı başınıza toplayıp önünüze bakmanızi tavsiye ediyorum ki adam sizi sevmiyor bile

Çok komik bı tabir olacak ama sevene canımız feda sevmeyene elveda sözü misali yaşamalıyız 🤭

Yani umarım sadece rahatlamak için yazmışsınızdir
Ben çünkü kendinizi dönmeye ikna edecek gibisiniz olarak gordum
Aynı yoldan bende geçtim ama o adama ben hiç bi kosulda dönmedim, isterse ölsün yani kalkıp vicdan yapacak halim yok derken zaten eşime çok büyük aşık oldum .

İyiki saplanıp kalmamisim ötekine
Sizin de aklınızı başınıza toplayıp önünüze bakmanızi tavsiye ediyorum ki adam sizi sevmiyor bile

Çok komik bı tabir olacak ama sevene canımız feda sevmeyene elveda sözü misali yaşamalıyız 🤭
Kendimi rahatlatmak için yazdım sadece gerçekten çok bunaldım :( teşekkür ederim yorumunuz için 🌸🙏🏻☺️

Bana nedense amacı sizden intikam almak gibi geldi. Düşünsenize adamın hayatı kökünden değişmiş, sürülmüş falan. Bu adamın mantıken sizden nefret ediyor olması lazım. Barışmak istemesi falan çok saçma geldi bana. Uzak durun kendiniz için. Çünkü barışacakmış gibi bir havanız var. İnşallah yapmazsınız bunu kendinize.

Milyon kere yazdık sana ama hala bu adamla iletişimdesin inanılmaz. Bir numaradan engellediğinde başka numaradan yazdıysa hiç cevap vermeden ondan da engellersin. Numaranı da değiştirirsin. Ama sen onun açıklama yapmasına izin verdiğin ve konuştuğun için seni barışmaya ikna edebileceğini biliyor. Şurda yazdıklarında da sanki boşver barış desek barışacakmışsın gibi bir vibe var

Herkese merhabalar

Kiyamam ya ben size hak verdim uzulmek sizin hakkiniz. Aldatmasi bile vicdan yapmaniz icin baslibasina yeterli bir sebep. Cok vicdanli gordum sizi yazip rahatlamak istedim.

Böyle ruh hastası ve korkutucu derecede takıntılı bir adam için hala vicdan yaptığınıza göre yorumların sizi etkileyeceğini düşünmüyorum. Allah akıl fikir versin, en azından sizin iyiliğiniz için aileniz tekrar birlikte olmanıza engel olur umarım

Bence size ulaşabileceği bütün iletişim yollarını kesin. Bu şekilde aklınızı karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor ki. Siz de yolunuza devam etmiş olursunuz böylece

Back
X