7 aydır vicdani olarak kötü hissediyorum

Herkese merhabalar
Beni hatırlayanınız vardır aldatmalı barışmalı sonra evlilik teklifi alıp ayrıldıgım 3 yıllık bir ilişkim vardı 7 ay önce ailem istemiyor diye ayrıldım. 7 aydır hiçbir şekilde benim peşimi bırakmadı bir numaradan engelliyorum diğer numaradan yazıyor. Şikayet vs durumundan doğuya sürüldü.
Senin yüzünden bunlar geldi başıma diye sitem ediyor ama hala sen yeterki benimle ol başka hiçbir şey istemiyorum ne yaşadıysam sana değer, senden gelen her şeye razıyım diyor.
Böyle oldukça çok üzülüyorum ne yaptıysam hiç vazgeçmedi. Bunları söyleyip aktif şekilde instagrama fotoğraf atıyor. Bazen kendimi düşünüyorum benim de çok üzüldüğüm oluyor sosyal medyaya fotoğraf paylaşmak vs aklıma bile gelmiyor. bunları yazıyorum ama inanmıyorum kendisine de hiçbir şekilde. Vicdani olarak da çok rahatsız hissediyorum. Buraya yazıp rahatlamak istedim 😔
Git evlen bir çocuk patlat rahat et .

Herkese merhabalar
Beni hatırlayanınız vardır aldatmalı barışmalı sonra evlilik teklifi alıp ayrıldıgım 3 yıllık bir ilişkim vardı 7 ay önce ailem istemiyor diye ayrıldım. 7 aydır hiçbir şekilde benim peşimi bırakmadı bir numaradan engelliyorum diğer numaradan yazıyor. Şikayet vs durumundan doğuya sürüldü.
Senin yüzünden bunlar geldi başıma diye sitem ediyor ama hala sen yeterki benimle ol başka hiçbir şey istemiyorum ne yaşadıysam sana değer, senden gelen her şeye razıyım diyor.
Böyle oldukça çok üzülüyorum ne yaptıysam hiç vazgeçmedi. Bunları söyleyip aktif şekilde instagrama fotoğraf atıyor. Bazen kendimi düşünüyorum benim de çok üzüldüğüm oluyor sosyal medyaya fotoğraf paylaşmak vs aklıma bile gelmiyor. bunları yazıyorum ama inanmıyorum kendisine de hiçbir şekilde. Vicdani olarak da çok rahatsız hissediyorum. Buraya yazıp rahatlamak istedim 😔
Eski konularınızı bilmiyorum ama başka bir arkadaşın eski konularınızdan bahsettiği yorumu okudum.
Adam sizi al-dat-mış...
Ne vicdanından bahsediyorsunuz. Böyle birinden kurtardığı için ailenize dua edin.( Size kalsa muhtemelen ayrılmazdınız bundan kesinlikle eminim.) Çocuk filan sevindirin.
Bu kadar değersiz misiniz? Yapmayın lütfen.

Barismak istiyorsunuz da yol yapmaya calisiyorsunuz gibi. Aldatmadan sonra kimse sana baris demez burda. Ama ben derim madem bunu istiyorsun baris karar senin. Ailene de boyle dersin ve evlenirsin.
Ama hayat uzun ve zor. Gercekten bu adamla mutlu olabilicek misin bunu sor kendine. Vicdan engel o bu su hepsi gecer. Bu adamla olmaz diyorsaniz yeni numara alin arayamaz sizi

Back
X