7 aylık evlilikte boşanma aşamasındayım yaşadıklarımı sindiremiyorum

Karılık yapmak, karılık eksiği, bunlar hiç hoş kelimeler değil.
Evlendiğinizde birbirinize eş oluyorsunuz, siz kocanızın hizmetçisi olmuyorsunuz.
Eşiniz "ben düzeni sende gördüm" diyeceğine bir işin elinden tutsaydı, siz silerken o da süpürseydi, 15 kişiyi ağırlarken birkaç tabak da o koysaydı sofraya, misafirleriniz gelirken koca totosunu bilgisayar oyunundan kaldırsaydı.
Boşanmakla çok doğru bir karar vermişsiniz ancak bir sonraki yapacağınız seçimde lütfen çalışan bir kadın olarak aynı zamanda ev içindeki tüm rolleri de sizin üstlenmenizi bekleyen domuzlardan uzak durun.

Şöyle bir dışarıdan gözle okuyunca ben de kendime üzüldüm, ilk sene çatışmalar olur zamanla düzen oturur diye devamlı etrafımdan tavsiyeler oldu sabrettim sabahlara kadar ağladım egzama oldum hatta kanama geçirdim bu süreçte, sevgiliyken çok güzel günlerimiz olmuştu yine onlara döneriz diye ümit ettim belki de, bazen hala inanamıyorum bunları ben mi yaşadım diye dava dosyalarında görürdüm de insanın başına gelince çok ağırmış terapiye başladım :(

Ben anlattıklarınızda bir eş değil de bir çocuk gördüm. Ve maalesef sevgi değilde hükmetme isteği var gibi: "Benim istediğim yapılsın. Ailemin istediği yapılsın." Bu şartlar altında o evde varlığınız sürmüş. Hayır dediğinizde duvarlar yumruklanmış. Yarın o elin size kalkması da bir ihtimal.

Avukatmışsınız. Biz müvekkiliniz bu yaşadıklarınızı yaşamış olsa ne düşünürsünüz ?
Eşiniz ve ailesi korkunç insanlarmış.
Bu evliliğe devam ederseniz sizi yıpratan, tüketen, sağlığınızı bozan şeyleri misliyle yaşamaya devam edersiniz bence.
Genceciksiniz. En güzel çağlarınızı arsız insanlar uğruna heba etmeye değer mi?
Mesleğiniz var, aileniz arkanızda gibi ve yaşadıklarınız ortada sizi durduran ne?

Hey yarabbim gün geçmiyor ki bı şok konusu acilmasin.
Yüz verme şu (kusura bakma ama) kifayetsize ve görgüsüz ailesine.
Çok bile dayanmissin gitsin yaşasın kutsal ailesiyle.
Lütfen sende kendine saygini yitirme tekrar bu adama kanip şans falan verme. Böyle başlayan böyle gider.

En kısa sürede boşanmalısın. Kolay kolay kimseye boşan demem ama boşanman şart. Sen kocanla değil kaynanan görümcen kaynatan ve kocanla evilsin. Onlar tek vücut olmuşlar. 30 yaşına kadar anasıyla uyuyan heriften hiç bir halt olmaz. Sakın düzelir diye çocuk yapayım deme hayatın kayr.

Anlaşmalı boşanmak için yasal süreyi bekliyorum şuan, iyileşme sürecine girmek istiyorum ama her gün arayıp ben aslında seni seviyorum ama annemler de çok mağdurlar anlamıyorsun bensiz ölürler onlar sen beni terk ediyorsun diyor telefonu açmasam annemi babamı kardeşimi arıyor
Özrü kabahatinden beter.
Tek mağdur sizsiniz...

Ben anlattıklarınızda bir eş değil de bir çocuk gördüm. Ve maalesef sevgi değilde hükmetme isteği var gibi: "Benim istediğim yapılsın. Ailemin istediği yapılsın." Bu şartlar altında o evde varlığınız sürmüş. Hayır dediğinizde duvarlar yumruklanmış. Yarın o elin size kalkması da bir ihtimal.

Avukatmışsınız. Biz müvekkiliniz bu yaşadıklarınızı yaşamış olsa ne düşünürsünüz ?
Eşiniz ve ailesi korkunç insanlarmış.
Bu evliliğe devam ederseniz sizi yıpratan, tüketen, sağlığınızı bozan şeyleri misliyle yaşamaya devam edersiniz bence.
Genceciksiniz. En güzel çağlarınızı arsız insanlar uğruna heba etmeye değer mi?
Mesleğiniz var, aileniz arkanızda gibi ve yaşadıklarınız ortada sizi durduran ne?
Gerçekten çok doğru bir tespit teşekkür ederim ben artık mantıklı düşünemiyorum o kadar yıprandım ki boşanmak için yasal süreyi bekliyorum maalesef eylülde ancak anlaşmalı açabileceğim her şeyi hazırladım protokolü vs

Gerçekten çok doğru bir tespit teşekkür ederim ben artık mantıklı düşünemiyorum o kadar yıprandım ki boşanmak için yasal süreyi bekliyorum maalesef eylülde ancak anlaşmalı açabileceğim her şeyi hazırladım protokolü vs
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun.
En kötüsünü yaşamışsınız. Çok daha iyi günleriniz olsun inşallah. Allah en güzelleriyle unuttursun.
İletişim konusunda da ne kadar katı olursanız o kadar rahat olurusunuz. Taviz tavizi doğurur çünkü.

Anlaşmalı boşanmak için yasal süreyi bekliyorum şuan, iyileşme sürecine girmek istiyorum ama her gün arayıp ben aslında seni seviyorum ama annemler de çok mağdurlar anlamıyorsun bensiz ölürler onlar sen beni terk ediyorsun diyor telefonu açmasam annemi babamı kardeşimi arıyor
Engelleyin manipüle etmeye çalışıyor. Seven adam eşi hastayken kardeşine gülimsemedi diye duvar yumruklamaz.

Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun.
En kötüsünü yaşamışsınız. Çok daha iyi günleriniz olsun inşallah. Allah en güzelleriyle unuttursun.
İletişim konusunda da ne kadar katı olursanız o kadar rahat olurusunuz. Taviz tavizi doğurur çünkü.
Amin inşallah Allah razı olsun, annem ilk başlarda aldatmadı dövmedi bunlardan boşanılmaz kızım diyordu bir gün annemin yanında ellerim uyuştu artık ölmek istiyorum diye diye sinir krizine girmişim hatırlamıyorum tabi o zaman anladı ne halde olduğumu bazen insanı en yakınları bile anlamıyor burda beni anlayan kadınların olduğunu görmek o kadar iyi geldi ki

En kısa sürede boşanmalısın. Kolay kolay kimseye boşan demem ama boşanman şart. Sen kocanla değil kaynanan görümcen kaynatan ve kocanla evilsin. Onlar tek vücut olmuşlar. 30 yaşına kadar anasıyla uyuyan heriften hiç bir halt olmaz. Sakın düzelir diye çocuk yapayım deme hayatın kayr.
Allah korusun çocuk düşünmedim hiç zaten başbaşa kalamadığımız için evde çocuk mucize gibi bir şey olurdu, şuan da hayatım kaymış gibi hissediyorum ama geçecek değil mi :(

bu adamın anlaşmalı boşanacağına sizi ikna eden ne oldu?

bu adamın anlaşmalı boşanacağına sizi ikna eden ne oldu?
Kendisine hazırladığım protokolü gönderdim benimle hukuki savaşa girerse zararlı çıkacağını bildiğini düşünüyorum tabi duruşmaya gelecek mi ancak o gün göreceğiz ama annesi de artık bırak şu kızı oğlum senin ailenle aranı bozmak istiyor dedi o da devamlı sen beni ailemden koparmaya çalışıyorsun diyor bu sebeple bırakacaktır diye düşünüyorum

Back
X