- 2 Mayıs 2025
- 25
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi harrypotter-
Arkadaşlar öncelikle ben 22 yaşındayım 7 aylık evliyim eşimle ilk okuldan tanışıyoruz ama 3 senelik ilişkimiz vardı 7 ay öncede evlendik . Eşim serbest meslek yapıyor çiftçi köye gidiyor yani sürekli evlenmeden önce hep köydeydi ben şehirde oturuyodum ama ben de köyde yaşadım adapteyim yani köy hayatına sevgiliyken sabahtan akşam 10 a kadar çalışırdı yanıma gelirdi saatlerce vakit geçirirdik benim ilgilenirdi işi olsa bile arardı konuşurduk telefonda biz evlendik her şeyi değişti ilk günden bu yana hiç dışarı çıkmadık beraber hiç vakit geçirmedik evin içinde bile karşılıklı oturup yemek yediğimiz en fazla 5 falandır hep güzelce söyledim beraber şunu yapalım beraber bunu yapalım ve bahsettiğim şeyler öyle şehir dışı her gün gezmek değildi evin önünde yürümek evde ne piştiyse toplayıp parkta yemek 5 dakika hoş sohbet biraz ilgi eve gelince direkt telefona yada televizyona sarılıyo bende bunu istemedim sürekli söyledim artık söyleye söyleye isteklerim yerine gelmeyince sinirmi birisi oldum ve annesiyle aramda sorunlar var oda onu savunuyo ben sevgiliyken de nişanlıyken de evlendiğim zamanda ailesini hep kendi ailem gibi gördüm kendi aileme yapmadığımı onlara yaptım ama beni kıskandı mı istemedi mi bilmiyorum eşim çok küçükken boşanmış dul şuan babasının evinde eşimin annesi ve annesi hep ben varken mutsuzdu benim eşimle gelmemi istemiyor gibi davrandı evine gidince yüzüme bakmadı eşimde oraya gidince ben yokmuşum gibi davranıyor kendimi orda çok yabancı ve istenmeyen gibi hissediyorum ama eşim mutlu olsun diye hep gittim şimdiye kadar kaç kere kaldım ama eşimde orda bana gerçekten yokum gibi davranıyor 3 aydır her gün kavga ediyoruz her mesele uzuyor ben derdimi kavga etmeden açıyorum o kavgaya çeviriyor sonra ben suçlu oluyorum artık bende istemsiz şekilde söylediğim her şeyi sinirle söylemeye başladım çok sinirli bir insan oldum şimdi eşim hiç konuşmuyor ben yine konuşup düzeltmeye çalışıyorum o diyor ki artık böyleyim her gün kavga etmekten bıktım hiç aramıyor sormuyor eve geliyor bir kelime etmiyoruz bende gidiyorum biz evliyiz daha 7 aylık geleceğimiz için bazı şeyleri yutmak zorundayız diyorum ama yapmıypr sizce ne yapmalıyım