7 aylık evliyim .İşte çok sevdiğim evimden bazı kareler

tşk ederim canım siyah ve beyazı çok seviyorum modası geçmeyen tek renk uyumu diyebilirim beğenmene sevindim

evet haklısın modası gecmez .. bende eklıcem ama valla resım cekmeye üşeniyorum :)) neyse sen benım yerıme ekledın zaten :)) benımkısı kose koltuk :)

evet haklısın modası gecmez .. bende eklıcem ama valla resım cekmeye üşeniyorum :)) neyse sen benım yerıme ekledın zaten :)) benımkısı kose koltuk :)

bende de köşe varda o oturma odamda şuan resimleri yok ekliyeceğim daha sonra ben senin yerine ekledim ama sende üşenme merak ettim bende senin evini

canm evin çok güzel ama salondaki kanatlarn biraz kaba geldi bana sade olsaydı sanki daha şık olurdu tabi bu benm fikrim allah ağız tadıyla oturmayı nasp etsn en gzel günler sizn olsn

bana da salon perden biraz kötü gibi geldi daha hoş zarif bişey olabilirdi onun dışında çok güzel herşey güle güle otur

Mutfağın, salonun, yatak odan hepsi de çok güzel döşenmiş.
Allah ağız tadıyla mutlu günlerde oturmak nasip etsin.

resimlerin hepsi aynı nerdeyse pek bişey anlamadım.. güle güle oturun

güle güle otur cnm.
mutfak benimde çok hoşuma gitti..

Tv üniten çok kibar beğendim.
Evinin tamamını fotoğraflayıp, ilk mesajında toplarsan sanki daha anlaşılır olabilir.

Güle güle oturman dileğiyle.

Sevgiler...

Canım salonun harika koltukları nerden aldın tam istediğim tarzda ama bu tarz satan mağazalara denk gelmiyorum nedense. Paylaşırsan çok sevinirim.
Evinde güle gülee huzurla, sağlıkla, mutlulukla otur inş.

devamını bekliyorum ,mutfağın kalanı ,oturma odası ,banyo v.s ,öyle yorum yapıcam

Evin güzel ve zevkle döşenmiş. Allah sağlıkla, mutlulukla oturtmayı nasip etsin canım.

Ben yatak oda takımını nerden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim?

yatak odanı çok beğendm çok harikaa güle güle oturun..

evin çok güzelmiş salondaki beyaz koltuk ve yastıklara bayıldım gerçekten
bişey sorucam mutfaktaki ocağın dikkatimi çekti bende öyle ocak almayı düşünüyorumda ama sanki tencereler devrilevericekmiş gibi geliyo kullanan biri olarak sence nasıl memnunmusun o ocaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…