7 aylık evliyim .İşte çok sevdiğim evimden bazı kareler

evin çok hoş güle güle otur canım..
yatak odanın markası ve fiyatını çok merak ettim.yazarsan sevinirim..

yatak odam samsun onu mobilya 9000 tl canım biraz pahalı ama değer diyorum ben çok memnunum yakından görenler bayılıyor çok tşk ederim beğenilmesine sevindim allah daha iyilerini sana nasip etsin canım

cnmm evin çok güzel ve ferah nasılsın düğünden sonra görüşemedik hiç güle güle otur cnm

iyiyim canım sen nasılsın evet ben pek giremiyorum nete fırssat olmuyor beğendin demek sevindim canım çok saol sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ben iş ve ev arasında mekik dokuyorum hafta sonları geziyorum

ve bir sorum olacak mutfağınızdaki çakıl görünümlü malzemenin temizliği nasıl acaba? dümdüz bir yüzeyimi var yoksa girintili çıkıntılı mı görselliği çok güzel ama direk bu geldi aklıma

temizliği çok kolay şimdi mutfağın diğer resimlerinin koyucam 5 dk. ya kadar çok güzel duruyor ve temizliği kolay

koltuğumun ilk rengi kahverengi idi fakat renk verdi firma değiştirdi bu renk olmak zorunda kaldı ama güzel bir renk oradaki halım çocuklar duymasın dizisindeki halının aynısı arayarak buldum o halıyı

çamaşırlığımı çok seviyorum katlanıyor işim bitince şemsiye gibi katlıyorum küçücük oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…