7 aylık evliyim .İşte çok sevdiğim evimden bazı kareler

evin çok hoş güle güle otur canım..
yatak odanın markası ve fiyatını çok merak ettim.yazarsan sevinirim..

sağlık ve mutlulukla oturun canım!bende yatak odanı çok beğendim nerden aldığını ve fiyatını yazarsan sevinirim!

Çok güzel canım evin. Mutlulukla otur inşalah. ama resimler az geldi bana detayları merak ettim mesele mutfağın diğer bölümlerini ve oturma odanı koltuklarını koyabilirsin ayrıca banyonda eksik. Herşey çok güzel son derece modern ama sadece 2 renk biraz boğmuş açıkcası yani heryerin siyah beyaz araya başka renk aksesuarlarla canlandırırsan daha güzel gözükecek.

cnmm evin çok güzel ve ferah nasılsın düğünden sonra görüşemedik hiç güle güle otur cnm

Evin çok güzel allah huzurla oturmak nasip etsin. Televizyon ünitesini nereden aldın ona benzer bir ünite arıyorum.

Canım salonun harika koltukları nerden aldın tam istediğim tarzda ama bu tarz satan mağazalara denk gelmiyorum nedense. Paylaşırsan çok sevinirim.
Evinde güle gülee huzurla, sağlıkla, mutlulukla otur inş.

tşk ederim canım samsunda onur mobilya var çok kaliteli ürünleri var neredeyse bütün eşyalarımı ordan aldım diyebilirim çok tşk ederim amin hepimiz inş.

Evin güzel ve zevkle döşenmiş. Allah sağlıkla, mutlulukla oturtmayı nasip etsin canım.

Ben yatak oda takımını nerden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim?

yatak odam 9000 tl onur mobilyadan aldım canım çok kullanışlı ve çok kaliteli bir mobilya resimde güzel çıkmamış yakından görenler bayılıyor çok tşk ederim canım çok saol amin hepimize

memnunum canım çok güzel bir görüntüsü var ama ben çok titizim en ufak bir lekeyi belli ediyor bu ocaklar temizlemesi çok zor iz kalıyor ben yemek pişirirken elimde bez yemeğin başında duruyorum resmen leke kalıp çıkmayabiliyor görüntüsü süper ama biraz dikkat istiyor süt falan taşırdıysan yandın lekesi çıkmıyor süt pişerken başında bekliyorum tencereyi düzgün koyarsan düşme gibi bir sorunu yok elimde bez dururum başında diyorsan al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…