• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim..

tgcuyn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
8
1
16
30
Astsubay eşiyim ben eşim sürekli doğuda olduğu için istifa etmesini istedim. Ailelerimiz de böyle uygun gördü istifa etti evimize yerleştik yeni bir hayata başladım,başladık,başlıyoruz derken eşimi gündemde olan malum olaylardan gozaltina aldılar. Hiç bir suçumuz günahımız yokken cuma günü hakim tutuklu yargıladı.Gurbette gelin geldim ben kimsem yok burada kayinvalidemle kalıyorum. allahım kimseyi böyle birşey ile imtihan etmesin

Son düzenleme:
Hayallerle evlenip böyle bir durum yaşanması çok zor olmalıdır eminim...Allah yardımcınız olsun

Devir çok fena birinin üstüne çamur atıldı mı yapışıp kalıyor. Umarım tez zamanda adalet yerini bulur.

Neden istifa etti ki durup dururken.
Ogretmenlere bile zorunlu dogu gorevi var.
Sende doguya tasinabilirdin,esin orda goreve devam ederdi.

Neden istifa etti ki durup dururken.
Ogretmenlere bile zorunlu dogu gorevi var.
Sende doguya tasinabilirdin,esin orda goreve devam ederdi.
benim eşim özel haraketci olduğu için asıl yeri batiyken sirnaktan diyarbakirdan gelemedi tayini çıktığında ben 1 haftalık evliydim.

benim eşim özel haraketci olduğu için asıl yeri batiyken sirnaktan diyarbakirdan gelemedi tayini çıktığında ben 1 haftalık evliydim.

Allah yardimcin olsun.Soylenecek birsey yok.
Umarim sucsuzlugu ispatlanir,sucu yoksa tabi bilemiyorum sorun nedir ama..

Back
X