- Konu Sahibi lavantabahcemz1
-
Ne alaka ya fazla televizyon izlemişsiniz ne biçim pencereniz var olaya baka baka burdan mi baktınız birbiriniz karısını kocasını ayartmak nedirTuhaf bir iliskiniz var…yani ust uste neden gorusuluyor o aileyle? Fazla
Muhabbet tez ayrilik getirir derler..kendini bilen erkekte kadinda zaten bu kadar cok gorusmez baskalariyla.. neler duyuyoruz her gun tv de nette.. kasla goz arasinda biri digerinin karisini kocasini ayartiyo vs. Yabani degilim
Asla
Ama bu devrin insani
Tam
Bi pislik bence
gece 11 buçukta çat kapı arkadaşları geldi, yatağımdan kalktım. Onlara surat yaptım(ki bir daha gelmesinler, çok bulaşıklar çünkü yüz versem hep gelirler.) Üstünden 6 ay geçti hala bu konuyu açar, beni asla haklı görmez
Eşine de durum sürpriz olmuştur evet ama 6 ay boyunca bunu dile getirmesi ve az da olsa konu sahibi olan eşine hak vermemesi ve konu sahibinin başka yorumlarında da dile getirmiş olduğu eşin başkalarına hak verip konu sahibini her konuda haksız görmesi , kocanın nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösterir bence. Koca konu sahibinde daha önce yaptıklarına istinaden hatır bırakmamış olabilir.
5GB internetiyle onedio galerilerinden okuyup öğrendiği hukuk bilgisiyle kanun değiştirecek zaarkanun nasıl degıstırılır kocanız bılıyor mu acaba kanun ne bılıyor muşapsal ya
allah aşkına boyle konusan yetersız bırını cıddıye almayın hıc bırsey yapamaz. anne cocugunu babaya kendı ıstegıyle vermedıgı surece alamaz.
temızlıgım yemegım utum yapılsın arkadaslarım gelınce hazırlık yapan aıleme hızmet eden olsun bekarken heryere gıdılmıyor evlı arkadaslarımla rahat goruseyım dıye evlenmıs bu adam. calısıyorsunuz evın masraflarınada katkı var . neredeyse ustune para verıp almıssınız bunu bozuk cıkmıs
bu kadar kolay kanmayın sızde azıcık okuyun kendınızı de gelıstırın bır vatandas ve anne adayı olarak haklarınızdan haberınız yok yahu
bu arada umarım blof yapmıyorsunuzdur, gerı ıkı tatlı soz veya bır tehtıtle eve doneceksenız sakın evı terk etmeyın.
Kanunları mı değiştirmiş?bilmiyorum , çocuk olunca her şey daha da kötüye gidecek biliyorum. Ama en iyi avukatları tutup gerekirse kanunları değiştirirm o çocuğu senden alırım diyor.
Kadına ağzını burnunu kırarım diyor. Kadın bu söze trip mi atmış oluyor.? Ne tribi Allah aşkına?Kuzum tavır böyle koyulmaz ki yani bilmiyorum ben eşimi arkadaşlarının yanında rencide etmek istemem. Ha sonra ağzına mıçarım o ayrı ama ben konu sahibesini biraz çocuksu buldum triple iş yürümez ki.
Yoo alakasi yokNe alaka ya fazla televizyon izlemişsiniz ne biçim pencereniz var olaya baka baka burdan mi baktınız birbiriniz karısını kocasını ayartmak nedir
Insan şerefsizse şerefsizdir onu kimse ayartmamıştır
Kadına ağzını burnunu kırarım diyor. Kadın bu söze trip mi atmış oluyor.? Ne tribi Allah aşkına?
Arkadaşlarını getirmemiş gelenler emrivaki yapmış çat kapı gelmiş.Gece 11.30’ta ne münasebet eve arkadaşını getirecek. Dışarda ne zıkkım yerse yesin. Eve getiremez. Benden hiZmette bekleyemez.
Aa yok artık çüş. Bu arsız misafirlere az bile yapmış surat asmakla. Belki bir daha milletin evine gece yarısı çat kapı gelinmeyeceğini anlarlar.Arkadaşlarını getirmemiş gelenler emrivaki yapmış çat kapı gelmiş.
Gel gel beraber linçlenelimBu arkadaş muhabbetine kaç kişinin yuvası dağıldığını biliyorum. Zaman öyle hızlı akıyor ki ev iş derken birilerine zaman ayırmak zorlaşıyor. Bunu eşinizle net konuşmanız gerekirdi. Hoşlanmadığınız şey ne bilsin. Böyle trip atarak çözemezsiniz.
OlurGel gel beraber linçlenelim
Olurhanım kızımızın neler yaptığını bilmiyoruz surat dışında. Acaba eşi kimseyle anlaşamadığı konusunda haklı mı. Eşin dedikodusu yapılır ama en sıkı dostuna iş arkadaşına asla yapılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?