Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

canim merhaba
sosunu hemen dökebiliyorsun sicaksicak sanirim yazmistim tarifte:44: ..canim kekinin ortasini kabardigini fark ettiginde mikrodalgayi acip bir kürdan yardimiyla delersen tam ortasini ise yariyor kabarmayi engelliyorsun bendede olmustu birde sicak sicak dilimleyip kesip sosunu öyle dökersen daha memnun kalacaksin inan insallah sende tarifimden memnun kalirsinafiyet olsun

teşekkür ederim canım
ama benim mutfakta yerim olmadığı için mikrodalga fırın alamıyorum.. normal fırında yaptı, o yüzden kapağı da açamazdım, sönerdi sanırım hepsi :44: gördğümde kabarmıştı zaten yapılacakbişey yoktu... inşallah evimizi değiştiricez ve büyük eve geçersem şu mikrodalgalı keklerden yapmak istiyorum çok

ayyy kocam bayıldı bu keke, harika dedi sosu az geldi ama aslında sosu sonrdan da eklenebilir, yağ süt kakao şeker karışımı değil mi?

ayyy kocam bayıldı bu keke, harika dedi sosu az geldi ama aslında sosu sonrdan da eklenebilir, yağ süt kakao şeker karışımı değil mi?
canim cok sevindim birdahakine dedigin gibi sosunu arttirabilirsin ellerine saglikcanimmmm esinede afiyet olsun

bayanlar biri bana bu keki ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmi birde kaç kişilik kek oluyo deniycem ama ayrıntılı tarif istiyorum birde içine fındık parçası atıcam

çok güzel bir tarif yaptığım tüm misafirler tarifini istiyor
canim cok sevindim inan ellerine saglik....

bayanlar biri bana bu keki ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmi birde kaç kişilik kek oluyo deniycem ama ayrıntılı tarif istiyorum birde içine fındık parçası atıcam
canim tarif cok basit ve aciklayici aslinda simdi tekrardan güncelliyim tarifi senin icin olurmu,tarifim 8 kisiye fazalsiyla yeten bi tarifim icine findik koymadim hic ama üzerinede koyabilirsin

COK guzel gozukuyor canim da her mikrodalgada olur mu bu misal bizimkinin pisirme ozelligi yok isitma ozelligi var hani bir dk iki dk onu yedi dk isitmaya alip yapsam olur mu acep:95:

COK guzel gozukuyor canim da her mikrodalgada olur mu bu misal bizimkinin pisirme ozelligi yok isitma ozelligi var hani bir dk iki dk onu yedi dk isitmaya alip yapsam olur mu acep:95:

evet canim oluyor ondada denemisligim var olmadi bir iki dk. fazladan pisirirsin kolay gelsin sana insallah memnun kalirsin

ben her zaman yapıyorum ve çok güzel oluyor tadı hemde yapımı kolay bir tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…