benim de mikrodalgam yok ama önceki sayfalarda pişebileceğini söylemişler. ben de denemeyi düşünüyorum... denersen haber ver month
evet evet kizlar normal firindada pisiyor ben kendimde denedim ,burdan deneyen arkadaslarda oldu memnunda kaldilarkızlar bu tarif mikrodalga fırında yapılıyo galiba ama benim mikrodalga fırınım yok diğer fırında olurmu ki kaç dakikada pişerdir
canim senin görüsün böyle olabilir ama bence gereksiz degilben bunu ya da buna benzer bi tarif denemiştim ama brownie gibi olmadı. kek gibi oldu daha çok. asıl brownie yi best brownie diye nette araştırın. normal fırında yapın. muhteşem oluyor... zaten 15-20dkda pişiyo. hazırlama süresi aynı. bende mikrodalgada yapmak gereksiz. ben patates mısır közlemeyi deniycem en kısa zamanda... çok gzl oluyo diyolar ama deniycem bakalım...
evet evet kizlar normal firindada pisiyor ben kendimde denedim ,burdan deneyen arkadaslarda oldu memnunda kaldilar
canim senin görüsün böyle olabilir ama bence gereksiz degil,
cok cok gerekli oluyor cok pratik en önemlisi cünkü firin isitma derdi yok ,firini actiginda kekin kabarmasini engelleme derdi yok, 7 dkda bunu firinda asla bu sekilde yapamiyorsun zaman acisindan ,buda bize cok kolaylik sagliyor denersen ellerine saglik ne diyelim:80:
sağol canım benim çatlıyor ya.Benim fırınım turbo. bu sefer normal bölümünde yapayım....
işte bak benim fotoda da az biraz çatlama oluyor ama önemsiz o kadarı bence..
tamam bi de öyle dene istersen arkadaşım..
canim özüre gerek yok nedemekCnm özür yanlış anlattım sanırım. Bu tarifi denedim ama kek gibi oldu dedim. Ben browni yaparken fırını ısıtmıyorum. 7dkda da pişirim demedim zaten 15-20 dk dedim. Tabiiki pratik mikrodalga ama ben best brownie tarifini daha çok sevdim. Hatta onu bile mikrodalgada denedim ama kabarmadı. Yani buradaki tarife karşı yazılmış bir yorum değil benİmki...
canim megiminde dedigi gibi sosu dökmeden dilimleyebilirsin ,firinda ben denemedim canim hic ama bi püh noktasi vardir muhakkak dereceylede alakali olabilir üzerini kurutuyordur belki firinin :44::44: ...var canim 1 su b. süt tarifimdeseydam bir sorum olacaktı.Benim mikrodalgam yok.Normal fırında yapıyorum.Fırından çıkarınca sıcak döküyoruz ya sosu keki dilimleyerek kesersek içine daha çok işleyip daha güzel oluyor.ama bu sefer de keki sıcak kesince kek parçalanıyor.ben heryeri ıslak olunca daha çok seviyorum.Kesmeden dökersek ıslaklık içine girmiyor. biraz soğutup da mı kesip döksem acaba? nasıl yapayım bilemedim.
bir de şimdi farkettim senin tarifinde süt yokmu canım?ben süt de koyuyorum 1 bardak kadar....
canim hepimizin bildigi bi tarif evet ufak detaylar disinda ,mesala ilk önce seker ,kakao süt ve siviyagi cirpiyor ayiriyoruz sosunu,yumurtalari sonra kiriyoruz o yumurta kokusundanda kurtulmus oluyoruz yerkenevet canım ona yapılacak birşey yok galiba.Sen süt koymuyormusun canım? kusura bakma çok soru sordum.Aslında ben bunu yıllardır yapıyorum güzel de oluyor ama değişik tarifleri de deneyeyim:))
tarifim budur arkadaslar deneyenlerin ellerine saglikMALZEMELER:1su bardagi süt,1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya
YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su bardagi ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma tozunu ,vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN
ilk sayfadaki karisikliktan dolayi tarifi bi kez daha yaziyorum
canim özüre gerek yok nedemek
senin yapmis oldugun muhakakki aslini aratmiyodur ellerine saglik ...senin tarifinide denemek isteriz bizimle paylasirmisin
canim megiminde dedigi gibi sosu dökmeden dilimleyebilirsin ,firinda ben denemedim canim hic ama bi püh noktasi vardir muhakkak dereceylede alakali olabilir üzerini kurutuyordur belki firinin :44::44: ...var canim 1 su b. süt tarifimde
canim hepimizin bildigi bi tarif evet ufak detaylar disinda ,mesala ilk önce seker ,kakao süt ve siviyagi cirpiyor ayiriyoruz sosunu,yumurtalari sonra kiriyoruz o yumurta kokusundanda kurtulmus oluyoruz yerken
[/B]
teşekkür ederim canım.Bir dahakinde yumurtayı sonradan koyacağım.bu tarif daha iyiymiş.çiğ yumurta yemek zorunda kalmayacağız
enistemde vazgecemiyor browniden desene sagolsun kolay gelsin sanada canim
sayende brownici olduk ailecek seydam canımcımm arkadaşımm
canim ellerine saglikdün kayınvalidemlerdeydim orda yaptım kalabalık olduğumuz için malzemeleri çift koydum ve büyük ftepide yaptım mikrodalga olmadığı için davul fırın vardı onda pişirdim çok güzel oldu birde biraz buzdoladında beklettim serin daha güzel
LIST]
[*]MALZEMELER:1su bardagi süt 1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su b. ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma t. vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN
çok sağ ol. da ben yaptım hiçbir şeye benzemedi.ama kesn benim elimin ayarında vardır birşey. hiç beceremiyorum ya böyle şeyler üff:18:
canimya ilksin biliyormusun olmadi diyen üzüldüm simdi :26:LIST]
[*]MALZEMELER:1su bardagi süt 1 su b. siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un 4 corba k.kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya YAPILISI:öncelikle mixerle süt,yag,seker,kakaoyu iyice cirpalim.bu karisimdan 2 su b. ayiralim.sonra yumurtalari kirip ununu,kabartma t. vanilyasini koyup,yaglanmis silikon kalip veya borcaminiz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim cikinca sicakken ayirmis oldugumuz karisimi üzerine dökelim hepsi bukadar AFIYET OLSUN
çok sağ ol. da ben yaptım hiçbir şeye benzemedi.ama kesn benim elimin ayarında vardır birşey. hiç beceremiyorum ya böyle şeyler üff:18:
insallah bidahaki sefer tutturusunda bu nefis brownimi sende tadarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?