7. Gün bant öncesi ilk hali şimdiki hali ( resimli)

Ay canm üzülme ama eski burnun çok daha güzel şuanki halini koyar mısın fazla küçük ve ucu top gibi olmuş sanki garip duruyor biraz...

ben bi değişiklik görmedim profilden kemer hala duruyor
Burnumda kemer yok ışık vurduğu için o kısıma size öyle gelmiştir. Ama kemerin törpülendiği yerde işlem yapıldığı için ele gelen bir şişlik var ama görüntüde yok. Zaten burnum muntazamdı ve küçüktü benim çok az kemerim vardı pek değiştirilecek bişey olmadığı için size öyle gelmiştir hanımefendi :)

Burnunuz çok güzel olmuş güle güle bi Ömür kullanın inşallah
Bu arada eklemek isterim ki
Eski halinden çok çok çok iyi
Sanki öyle bi yorum okudum eski hali daha iyi gibi...

Burnunuz çok güzel olmuş güle güle bi Ömür kullanın inşallah
Bu arada eklemek isterim ki
Eski halinden çok çok çok iyi
Sanki öyle bi yorum okudum eski hali daha iyi gibi...
Teşekkür ederim canım :) ağzı olan konuşuyor iyileşme burun oturma sürecinden habersiz olan insanların yeni ameliyat olmuş insanın moralini bozma çabaları bunlar :)

Teşekkür ederim canım :) ağzı olan konuşuyor iyileşme burun oturma sürecinden habersiz olan insanların yeni ameliyat olmuş insanın moralini bozma çabaları bunlar :)
Aynen Katılıyorum
Darısı Başıma Ekim Ayına ameliyat tarihi aldım Emre İlhan dan umarım istediğim gibi olur
Ameliyattan hiiiç korkmuyorum asıl korkum sonrası
Bazen düşünüyorum hiç olmasam mı diye 27 yaşındayım bu yaşıma kadar geldim bi bu kadar daha idare ederim diyorum sonra gerçekle yüzleşiyorum Özgüven sorunu yaşıyorum hiç sağdan fotoğraf çekinmem burnum üç yerinden kırık sola doğru deviasyon var ciddi bi şekilde hemde büyükçede bi kemer
Birde nefes problemi tabikide
Burnumun yapısı küçük burun acumda güzel bi tek avantajım bunlar
Allah yardımcımız olsun hepimizin

Benimde resimlerde gördüğün gibi küçücük ve ucu çok güzel bi burnum vardı ama emin ol çok daha güzel olacak emre bey çok iyi bir doktor :) sonrasını da hiç kafana takma canım biraz sabırla herşeyi atlatırsın bir sorun olursa sorabilirsin :)

Umarım benim burnumda beğenilenler arasında yer alır
Daha 10 ay var muayene ve ameliyat tarihini çok geç veriyorlar acele işe şeytan karışır deyip Sabırla bekliyorum başka Dr arayışım yok
Ameliyat tarihim yaklaşınca sizlere soracak çoook sorum olacak şimdilik susuyorum

ben beğendiim sonucu diğer birbirine benzeyen estetikli burunlar gibi değil , birinin farklı olması güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…