Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7. Gün blast transferi olup pozitif gören oldumu
7 gün dışarda mi kaldı embriyonuz
En fazla 6 değil mi :s ilk defa 7 duydum
Benimkiler 5.gun ilk defa duydum 7nci
Yavaş gelişen mi oluyor soradan gelişimi devam eden 7.gune giden acaba.. ilk defa duydum
Vallaha benim sıpış 6 günlüktü teyzeside 7 yi ilk kez duydum . Çok fazla değilmi
Merhaba canim..bende duymadim 7. Gun ..ama sunu dusunuyorum..7. Gune kadar gelebildiyse..guclu demekki bebisin..hayata tutunmus..senide birakmicak..7. Gün blast transferi olup pozitif gören oldumu
Nereede yaptırdın ?Buda beni endişelendiriyor
Merhaba canim..bende duymadim 7. Gun ..ama sunu dusunuyorum..7. Gune kadar gelebildiyse..guclu demekki bebisin..hayata tutunmus..senide birakmicak..
Allah allah .. bende bahçeci umutta yaptırdımda 7 ci günü ilk kez duydum . Kusura bakmassanız bi sorum olacak infertile sebebiniz nedir ? Aklımı karıştıran bazı konular var ..Bahçeci fulya
Allah allah .. bende bahçeci umutta yaptırdımda 7 ci günü ilk kez duydum . Kusura bakmassanız bi sorum olacak infertile sebebiniz nedir ? Aklımı karıştıran bazı konular var ..
4 bc yazmışlar aslında kalitesi iyi canım .. allah ol derse olur .. tek döllenmemi ? Başka döllenme olmadımı ? Bu kafama takıldı normalde zaten bahçeci embriolar konusunda ince eleyip sık dokuyor . Bizdede tek kalmıştı . Aslında duyduğum bi çok kişide 1/2 embrio kalıyor geriye bu kafama takılıyor bakalım ikinci tedavimde farklılık bekliyorum . Öylede konuştuk doktorumla . Sana tavsiyem inşallah doktorun çok ilgili bi doktordur . Bu çok önemli olacak . Doktorunuz kim ?Eşim azosperm di Bülent erol 8 ay iğne ilaç tedavisi yaptı sperm bulundu teseye gerek kalmadan taze transfer yapacaklardı bir gün geriden geliyordu gelişimi böyle 7 ye kadar gitti
4 bc yazmışlar aslında kalitesi iyi canım .. allah ol derse olur .. tek döllenmemi ? Başka döllenme olmadımı ? Bu kafama takıldı normalde zaten bahçeci embriolar konusunda ince eleyip sık dokuyor . Bizdede tek kalmıştı . Aslında duyduğum bi çok kişide 1/2 embrio kalıyor geriye bu kafama takılıyor bakalım ikinci tedavimde farklılık bekliyorum . Öylede konuştuk doktorumla . Sana tavsiyem inşallah doktorun çok ilgili bi doktordur . Bu çok önemli olacak . Doktorunuz kim ?
4 bc yazmışlar aslında kalitesi iyi canım .. allah ol derse olur .. tek döllenmemi ? Başka döllenme olmadımı ? Bu kafama takıldı normalde zaten bahçeci embriolar konusunda ince eleyip sık dokuyor . Bizdede tek kalmıştı . Aslında duyduğum bi çok kişide 1/2 embrio kalıyor geriye bu kafama takılıyor bakalım ikinci tedavimde farklılık bekliyorum . Öylede konuştuk doktorumla . Sana tavsiyem inşallah doktorun çok ilgili bi doktordur . Bu çok önemli olacak . Doktorunuz kim ?