7. Gün blast transferi olanlar

Çok araştırdım ama nette bişey bulamadım ve merak ediyorum benim gibi olan varmı neler yaşadı

Benimkiler 5.gun ilk defa duydum 7nci
Yavaş gelişen mi oluyor soradan gelişimi devam eden 7.gune giden acaba.. ilk defa duydum

3. Gün bir gün geriden geliyor dendi ve takibe alındı süreç bu şekilde gelişti

Vallaha benim sıpış 6 günlüktü teyzeside 7 yi ilk kez duydum . Çok fazla değilmi

Allah allah .. bende bahçeci umutta yaptırdımda 7 ci günü ilk kez duydum . Kusura bakmassanız bi sorum olacak infertile sebebiniz nedir ? Aklımı karıştıran bazı konular var ..

Eşim azosperm di Bülent erol 8 ay iğne ilaç tedavisi yaptı sperm bulundu teseye gerek kalmadan taze transfer yapacaklardı bir gün geriden geliyordu gelişimi böyle 7 ye kadar gitti

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-26-00-23-35.webp
    Screenshot_2020-09-26-00-23-35.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 104
Eşim azosperm di Bülent erol 8 ay iğne ilaç tedavisi yaptı sperm bulundu teseye gerek kalmadan taze transfer yapacaklardı bir gün geriden geliyordu gelişimi böyle 7 ye kadar gitti
4 bc yazmışlar aslında kalitesi iyi canım .. allah ol derse olur .. tek döllenmemi ? Başka döllenme olmadımı ? Bu kafama takıldı normalde zaten bahçeci embriolar konusunda ince eleyip sık dokuyor . Bizdede tek kalmıştı . Aslında duyduğum bi çok kişide 1/2 embrio kalıyor geriye bu kafama takılıyor bakalım ikinci tedavimde farklılık bekliyorum . Öylede konuştuk doktorumla . Sana tavsiyem inşallah doktorun çok ilgili bi doktordur . Bu çok önemli olacak . Doktorunuz kim ?

4 bc yazmışlar aslında kalitesi iyi canım .. allah ol derse olur .. tek döllenmemi ? Başka döllenme olmadımı ? Bu kafama takıldı normalde zaten bahçeci embriolar konusunda ince eleyip sık dokuyor . Bizdede tek kalmıştı . Aslında duyduğum bi çok kişide 1/2 embrio kalıyor geriye bu kafama takılıyor bakalım ikinci tedavimde farklılık bekliyorum . Öylede konuştuk doktorumla . Sana tavsiyem inşallah doktorun çok ilgili bi doktordur . Bu çok önemli olacak . Doktorunuz kim ?

Mustafa beydi koronadan sonra hasta alamayınca lale susanla devam ettim

Birtaneydi 3 saat sonra embiriolog aradı gelişimi duran bölündü dedi onuda dondurmuşlar oda 7. Gün 4 cc

Back
X