Canım benim .. doktorum ve embriologlar yaşımdan dolayı yumurtaların kalitesiz olabileceği üzerinde kesinlikle durmuyolar . 30 tanesi olgundu diyorlar ben öncesinde zaten takviye kullandım sigarayı bıraktım . Emin değiller 100de 100 sperm kaynaklı demiyolar ama doktoruma göre yumurtalardan şüphelenmiyo embriologlar yumurtaların olgun durduğunu söylemiş . Ve 30 yumurtadan 9 döllenme olunca artı bu döllenenler 9 da 9 olarak 3 güne 8 hücreli blast olarak gelince yumurtakarımdan şüphenelinmiyor . Morfoloji aslında 4% morfolojik olarak spermleri seçmekte zorlandık demişler . Rahim kalınlığına gelince 8,5 gibi bi rakamla transfer etti . 6/13 arası transfer yapmakla birlikte 13 üzerine yapmıyolar .
Uykusuz Koala
’da 8,5 la transfer oldu ve sonuç pozitif . Bilmiyorum gerçekten ( ♥ Canımsın söyle tabi aklına gelen herşeyi ) bende doktorumla paylaşıyorum belki bi şüpheli bişey vardır gözden kaçan bilemeyiz .. şimdi karyo tip analizi istenildi çift olarak . Bakalım inşallah o açıdan sorun yoktur . Araştıracağız ama doktoruma göre 24 yaşındaki bi kadının 30 yumurtada 9 u dölleniyorsa sperm sorunu net gibi bişeydir . Çünki yumurtayı döllemesi gereken sperm biliyosun . Kaldım aklımda binlerce soru işareti ile