7. Gün blast transferi olanlar

İstanbul düşünürsen sabri hoca gerçekten çok ilgili bi doktor .. ben memmun olmasaydım doktorumdan almanyadan kalkıp ikinci deneme içinde ona gelmezdim .. ngs çok pahalı evet 🥺 ya siz maşallah erken davranmıssınız canım bizde bakılmadı korkuyorum kromozomsal bişey çıkmaz inşallah . Bendende istenildi .. tese değil tam olarak bizim transfer sırasında kullanılan gibi ince uzun katatermi desem onunla alınması istenilecek galiba . Sizin sayı kaç canım ?
Kuzum bizim çok aşırı düşük .Ml de bazen 100 bin bazen 200 bin bazen 500 bin .Ve en fazla %5 i hareketli , onlarında çoğunluğu yerinde hareketli .Bizim bu şekilde olduğu için kromozom analizi yapıldı .Bende görev sebebiyle Diyarbakırdayım .Diyarbakır bahcecide yaptırdık , lab, iyi olduğunu düşünüyorum fakat doktorumla ilgili soru işaretleri var aklımda 🤷‍♀️.Ailem Ankara da olduğu için Ankara bahçeci Berfu Demir var aklımda .Bahçecinn lab, güveniyorum ve illa ki şehirden şehire fark vardır diye düşünüyorum .Ankara da olursa en azından otele vs. Para vermem

Benim 6.gun blast ,tek altin embriyo ile 2 ay sonra transfer yapildi , donduruldu ve tutttu. 7 hic duymadim.

4 bc yazmışlar aslında kalitesi iyi canım .. allah ol derse olur .. tek döllenmemi ? Başka döllenme olmadımı ? Bu kafama takıldı normalde zaten bahçeci embriolar konusunda ince eleyip sık dokuyor . Bizdede tek kalmıştı . Aslında duyduğum bi çok kişide 1/2 embrio kalıyor geriye bu kafama takılıyor bakalım ikinci tedavimde farklılık bekliyorum . Öylede konuştuk doktorumla . Sana tavsiyem inşallah doktorun çok ilgili bi doktordur . Bu çok önemli olacak . Doktorunuz kim ?
Canım bu arada doktor yumurta takviyesi için vitamin önerdi mi ikinci tedavi ne zaman düşünüyorsun senin yumurta sayın çoktu yumurta sayısı çok olunca da kalitesiz çıkabiliyormuş sadece sperm odaklı bakma bence sen de takviye kullan

İstanbul düşünürsen sabri hoca gerçekten çok ilgili bi doktor .. ben memmun olmasaydım doktorumdan almanyadan kalkıp ikinci deneme içinde ona gelmezdim .. ngs çok pahalı evet 🥺 ya siz maşallah erken davranmıssınız canım bizde bakılmadı korkuyorum kromozomsal bişey çıkmaz inşallah . Bendende istenildi .. tese değil tam olarak bizim transfer sırasında kullanılan gibi ince uzun katatermi desem onunla alınması istenilecek galiba . Sizin sayı kaç canım ?
Kuzum sen de beni düşündüren diğer olay rahim kalınlığı seni çok sevdiğim için aklıma takılan şeyi yazıyorum canım biliyorsun ben de mart ayında negatif aldım ve bu süreçte çok araştırma yaptım

Kuzum sen de beni düşündüren diğer olay rahim kalınlığı seni çok sevdiğim için aklıma takılan şeyi yazıyorum canım biliyorsun ben de mart ayında negatif aldım ve bu süreçte çok araştırma yaptım
Canım benim .. doktorum ve embriologlar yaşımdan dolayı yumurtaların kalitesiz olabileceği üzerinde kesinlikle durmuyolar . 30 tanesi olgundu diyorlar ben öncesinde zaten takviye kullandım sigarayı bıraktım . Emin değiller 100de 100 sperm kaynaklı demiyolar ama doktoruma göre yumurtalardan şüphelenmiyo embriologlar yumurtaların olgun durduğunu söylemiş . Ve 30 yumurtadan 9 döllenme olunca artı bu döllenenler 9 da 9 olarak 3 güne 8 hücreli blast olarak gelince yumurtakarımdan şüphenelinmiyor . Morfoloji aslında 4% morfolojik olarak spermleri seçmekte zorlandık demişler . Rahim kalınlığına gelince 8,5 gibi bi rakamla transfer etti . 6/13 arası transfer yapmakla birlikte 13 üzerine yapmıyolar . Uykusuz Koala Uykusuz Koala ’da 8,5 la transfer oldu ve sonuç pozitif . Bilmiyorum gerçekten ( ♥️ Canımsın söyle tabi aklına gelen herşeyi ) bende doktorumla paylaşıyorum belki bi şüpheli bişey vardır gözden kaçan bilemeyiz .. şimdi karyo tip analizi istenildi çift olarak . Bakalım inşallah o açıdan sorun yoktur . Araştıracağız ama doktoruma göre 24 yaşındaki bi kadının 30 yumurtada 9 u dölleniyorsa sperm sorunu net gibi bişeydir . Çünki yumurtayı döllemesi gereken sperm biliyosun . Kaldım aklımda binlerce soru işareti ile

Canım benim .. doktorum ve embriologlar yaşımdan dolayı yumurtaların kalitesiz olabileceği üzerinde kesinlikle durmuyolar . 30 tanesi olgundu diyorlar ben öncesinde zaten takviye kullandım sigarayı bıraktım . Emin değiller 100de 100 sperm kaynaklı demiyolar ama doktoruma göre yumurtalardan şüphelenmiyo embriologlar yumurtaların olgun durduğunu söylemiş . Ve 30 yumurtadan 9 döllenme olunca artı bu döllenenler 9 da 9 olarak 3 güne 8 hücreli blast olarak gelince yumurtakarımdan şüphenelinmiyor . Morfoloji aslında 4% morfolojik olarak spermleri seçmekte zorlandık demişler . Rahim kalınlığına gelince 8,5 gibi bi rakamla transfer etti . 6/13 arası transfer yapmakla birlikte 13 üzerine yapmıyolar . Uykusuz Koala Uykusuz Koala ’da 8,5 la transfer oldu ve sonuç pozitif . Bilmiyorum gerçekten ( ♥ Canımsın söyle tabi aklına gelen herşeyi ) bende doktorumla paylaşıyorum belki bi şüpheli bişey vardır gözden kaçan bilemeyiz .. şimdi karyo tip analizi istenildi çift olarak . Bakalım inşallah o açıdan sorun yoktur . Araştıracağız ama doktoruma göre 24 yaşındaki bi kadının 30 yumurtada 9 u dölleniyorsa sperm sorunu net gibi bişeydir . Çünki yumurtayı döllemesi gereken sperm biliyosun . Kaldım aklımda binlerce soru işareti ile
Kuzum yumurta kalitesinin yaş ile ilgisi mutlaka var ama ben böyle sonuç alsam yumurta kalitesi için de takviye kullanırdım ne zararı olacak ki kuzu en azından aklımda soru işareti kalmamış olur rahim kalınlığı tam sınırda olduğu için olmayınca insan acaba diyor tabi nasip kıs et senin olmaz 8 buçukla 7ile başkasının olur. Ama negatif olunca insan acaba diyor

Canım benim .. doktorum ve embriologlar yaşımdan dolayı yumurtaların kalitesiz olabileceği üzerinde kesinlikle durmuyolar . 30 tanesi olgundu diyorlar ben öncesinde zaten takviye kullandım sigarayı bıraktım . Emin değiller 100de 100 sperm kaynaklı demiyolar ama doktoruma göre yumurtalardan şüphelenmiyo embriologlar yumurtaların olgun durduğunu söylemiş . Ve 30 yumurtadan 9 döllenme olunca artı bu döllenenler 9 da 9 olarak 3 güne 8 hücreli blast olarak gelince yumurtakarımdan şüphenelinmiyor . Morfoloji aslında 4% morfolojik olarak spermleri seçmekte zorlandık demişler . Rahim kalınlığına gelince 8,5 gibi bi rakamla transfer etti . 6/13 arası transfer yapmakla birlikte 13 üzerine yapmıyolar . Uykusuz Koala Uykusuz Koala ’da 8,5 la transfer oldu ve sonuç pozitif . Bilmiyorum gerçekten ( ♥ Canımsın söyle tabi aklına gelen herşeyi ) bende doktorumla paylaşıyorum belki bi şüpheli bişey vardır gözden kaçan bilemeyiz .. şimdi karyo tip analizi istenildi çift olarak . Bakalım inşallah o açıdan sorun yoktur . Araştıracağız ama doktoruma göre 24 yaşındaki bi kadının 30 yumurtada 9 u dölleniyorsa sperm sorunu net gibi bişeydir . Çünki yumurtayı döllemesi gereken sperm biliyosun . Kaldım aklımda binlerce soru işareti ile
Takviye olarak ne kullandın kuzum bu arada benim rahim kalınlığı 19 du transfer oldum dediğim gibi aslında nasip kısmet ama olmayınca insan ince eleyip sık dokumak istiyor bir daha ne zaman düşünüyorsun

Kuzum yumurta kalitesinin yaş ile ilgisi mutlaka var ama ben böyle sonuç alsam yumurta kalitesi için de takviye kullanırdım ne zararı olacak ki kuzu en azından aklımda soru işareti kalmamış olur rahim kalınlığı tam sınırda olduğu için olmayınca insan acaba diyor tabi nasip kıs et senin olmaz 8 buçukla 7ile başkasının olur. Ama negatif olunca insan acaba diyor
Canım ben yumurta kalitesi için opudan 3 ay önce sigarayı bıraktım ve takviye olarak pregno marin kullandım , omega 3 multi vitamin ve mineral 3 ay boyunca .. özellikle başka bişey varsa tavsiye edebileceğin söyle memmun olurum .. kullanırım

Takviye olarak ne kullandın kuzum bu arada benim rahim kalınlığı 19 du transfer oldum dediğim gibi aslında nasip kısmet ama olmayınca insan ince eleyip sık dokumak istiyor bir daha ne zaman düşünüyorsun
3 ay gelme toparla kendini dedi .. ilaçların vucüdumun tamamen atmasını istedi . Ocak gini düşünüyorum tabi bütün testler çıkarsa ozaman . İstenilen tektikler uzun vadede çıkıcak şeyler

Canım ben yumurta kalitesi için opudan 3 ay önce sigarayı bıraktım ve takviye olarak pregno marin kullandım , omega 3 multi vitamin ve mineral 3 ay boyunca .. özellikle başka bişey varsa tavsiye edebileceğin söyle memmun olurum .. kullanırım
Ben kuzu p10 kullandım ınfolık combi kullandım balık yağı kullandım ınfolık combi toz olan folik asit yumurta kalitesini çok artırıyor canım

Back
X