Kizlar merhaba..sabahki tartilmamda sonuc 71,800 iki günde 1 kg vermis oldum..moralim düzeldi vallahi..2gün diyeti baozmak bqana 1 kg ye maloldu..
öptüm hepinizi..
günaydın , varacığım yoksun 2 günden beri. maalesef bugün başladığım yere döndüm . kilom aynı
Merhaba canim..girip bakiyorum ama kimse yazmayinca bende yazmiyorum,ne yapayim,kendi kendime takiliyor gibi oluyorum..
Canim kilon ayni olsada ,lütfen yeniden basla..
Ben bu sabah 71,200 ciktim..
Bu günde cok dikkat ettim ama az evel neredeyse 1 KG patates yedim:) güya püre yapip.yarinada ayiracaktim ama malesef hepsini yedim..Yarin yada öbür gün regl olmam lazim o yüzden kac gündür yeme krizim cok oluyor..
gecen hafta,Mate cayi aldim,yesil cayla karistirip iciyorum.Mate cayida diyet icin coy uygun,sende bir arastir..
Öptüm canim..
iyi akşamlar canım , toplamda kaç kg vermiş oldun ? mate çayını denemiştim canım ,böbreklerimde ağrı yapınca içmedim . ama sabah akşam yeşil çay içiyorum .
bugün tartıldım ve şöyle bir karar aldım : "hergün tartılıp en az bir önceki günden 100g eksik çıkmalıyım " bu kararımı uygulamaya kendime söz verdim .aşlıyor hem böylece gece yemelerine son verebilirim . yarın okullar açılıyor benim içinde koşturma başlıyor. okulda olmak benim için iyi oluyor. 1 dk dahi oturmuyorum
ben bu diyeti geçen sene uygulamıştım küçük egzersizlerle ve 7 günde 6 kilo vermiştim uzun sürede almadım bu yıl kortizonları yiyene kadar almadım yinemi başlasam acaba diye düşünmeye başladım şimdi bi türlü diyet moduna giremiyorum
kaç adet kayısı yiyordun canım,
ayrıca bol su içersek kabızlıkta olmaz sanırım.
kaç adet kayısı yiyordun canım,
ayrıca bol su içersek kabızlıkta olmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?