7 Günde 6 Kilo Verdiren Patates-Kayısı Diyeti

Kizlar merhaba..sabahki tartilmamda sonuc 71,800 iki günde 1 kg vermis oldum..moralim düzeldi vallahi..2gün diyeti baozmak bqana 1 kg ye maloldu..

öptüm hepinizi..

Kizlar merhaba..sabahki tartilmamda sonuc 71,800 iki günde 1 kg vermis oldum..moralim düzeldi vallahi..2gün diyeti baozmak bqana 1 kg ye maloldu..

öptüm hepinizi..

kutlarım canım harikasın 2 günden beri sürekli dışarda olmak bana pahalıya mal oldu sabah tartılmadım ama kilo almış olabilirim. bu haftadan ümidim yok ama haftaya daha iyi olacağım inşallah

günaydın , varacığım yoksun 2 günden beri. maalesef bugün başladığım yere döndüm . kilom aynı

günaydın , varacığım yoksun 2 günden beri. maalesef bugün başladığım yere döndüm . kilom aynı

Merhaba canim..girip bakiyorum ama kimse yazmayinca bende yazmiyorum,ne yapayim,kendi kendime takiliyor gibi oluyorum..

Canim kilon ayni olsada ,lütfen yeniden basla..
Ben bu sabah 71,200 ciktim..
Bu günde cok dikkat ettim ama az evel neredeyse 1 KG patates yedim:) güya püre yapip.yarinada ayiracaktim ama malesef hepsini yedim..Yarin yada öbür gün regl olmam lazim o yüzden kac gündür yeme krizim cok oluyor..
gecen hafta,Mate cayi aldim,yesil cayla karistirip iciyorum.Mate cayida diyet icin coy uygun,sende bir arastir..

Öptüm canim..

iyi akşamlar canım , toplamda kaç kg vermiş oldun ? mate çayını denemiştim canım ,böbreklerimde ağrı yapınca içmedim . ama sabah akşam yeşil çay içiyorum .
bugün tartıldım ve şöyle bir karar aldım : "hergün tartılıp en az bir önceki günden 100g eksik çıkmalıyım " bu kararımı uygulamaya kendime söz verdim .aşlıyor hem böylece gece yemelerine son verebilirim . yarın okullar açılıyor benim içinde koşturma başlıyor. okulda olmak benim için iyi oluyor. 1 dk dahi oturmuyorum

Sen ögretmenmisisn canim,öyleyse cok güzel..Kutsal meslek..Demekki sen tatilde diyete baslamis oldun,..Laceycigim evde olunca insanin ayari kaciyor..ben calistigim günler kolay kilo verriyorum,daha adapte oluyorum..ama evde olunca cok zor,muftakla,salon arasinda mekik dokuyorum..yarin okulla beraber dahada iiyi olur,hem hareketinde cogalir..

Ben mateyi 3 gündür iciyorum,su ana kadar birsey hissetmedim yan etki acisindan,ama birsey hissedersem birakirim hemen..

ben 2 haftada 2,900 vermis oldum ama biliyorsin cok kacamak adi altinda bozdugum oldu..74 ile basladim..ben minyon tipli oldugum icin 2-3 kg bile bence cok farkediyor..su an pantolonlarin belini kapamak icin koltuga yatip karnimi icime cekmeye gerek kalmadi.Karin kismim inceldi..:))

Gece yemeleri gercekten cok fena acaba diyorum gece icin Nestlenin Müslisi var ,Diyet icin ondanmi alsak..Krize girince süte kyar yeriz..yarin ben birtane alayim.

sende moralini bozmadan devam et..ben 65 Kg iken,yine diyet yapiyordum,tabi gecen yil..Esimde dalga gecer ses tonuyla bana demisti ki diyetten vazgectim bari daha fazla alma o bile kar..O zaman cok kizmistim fakan gercektende sabit kalmak bir yana üstüne 9 kg almis oldum..

Merak etme canim..basaracagiz..Nisan-Mayis sonuna kadar istedigimiz kiloda olacagiz..

Öptüm canim..Yeni okul dönemi icin basarilar..

varacığım evet öğretmenim (sen ne iş yapıyorsun canım ?) 1. sınıfları okutuyorum bu sene.
kutluyorum canım seni 2.900g çok güzel bir sonuç. geçen yıl bende 67 kg vermek yerine sürekli kilo aldım :26: ama vermek istiyorum artık. hergün leslie 5 mil yapmaya karar verdim . gerçekten çok faydasını gördüm yaptığım zaman . geçen yılki kıyafetlerimi giyemiyorum artık. karın,göbek çok çıkıyor. en sevdiğim elbiselerin içinede giremiyorum kilo verip yeniden giymek istiyorum

bu kadar patates yemek kabız yapmıyor mu arkadaşlar ? ben bu tarifi denemiştim bağırsaklarım durdu resmen. iki gün yaptım bıraktım...halbuki patateste çok severim ama bana bu kadar patates yaramadı.

kaç adet kayısı yiyordun canım,
ayrıca bol su içersek kabızlıkta olmaz sanırım.

heheh aylar sonra bu topicte ve ben hala motive olup kilo veremedim elma diyetine baktım bugun mantıklı geldi bilemedim patatesmi elmamı? yalnız yapamıyorum arkidiş gerek bana...

su içersen evet kabızlık olmaz canım,bazen 1 bazen de 2 kayısı yiyordum ama günde 3 kupa yeşilçay içtim

açıkçası ben kayısı yememiştim belki ondandır tekrar patates alıyım da bol su içip kayısı yiyerek deneyim bi de. gerçekten göbek bölgesinden artık kurtulmam lazım.

Son düzenleme:
arkadaşlar kayısıyı her gün kaç tane yediniz ? bi de mandalina mevsimi geçti malum 2 mandalina yerine hangi meyveyi yemeliyim sizce ?

hadiiii kızlarrr napıyoruz yaaa başlayalımmıııııı ben patates ve elma diyetinde kararsızımmm :44::44:

arkadaşlar yarın patates diyetine başlıyorum bakalım. 2-3 tane kayısı yicem. bağırsaklarım çalışsın diye. eğer tamamlayabilir de kilo verirsem haber vercem

ben uyguladım bu dıyetı hıc patatesten tıksınmedım patatesı cok severım tuzsuz sadece pulbıber doktum oyle yedım tıksınenler oyle tatlandırabılırler :) 10 kılo verdım ara ara hep bu dıyetı uygularım ben kesın ve net kılo vermek ıcın kurtarıcı dıyetım dıyebılırım :)) ramazanda bıle bunu uygululadım sahurda patates yedım ıftarda da bı tabak corba bıraz salata ve yıne patates yedım hıc zorlanmadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…