7 Günde 6 Kilo Verdiren Patates-Kayısı Diyeti

cok dogru soyluyorsun canim, patates e devam arkadaslar!!!
gercekten cok faydali, ins 1 hafta soyle az kacamakli bi yapabilsem super olcak.
bugun aksam arkadasa gidicem ben de, ins dikkat edicem bakalim..

sıkma canını hepimiz aynı durumdayız. bizde gram gramda olsa ilerleriz. haklısın montlar ,kabanlar çıkacak :18: kilo verince giyeceğimiz güzel kıyafetleri düşünelim.
bugün bende de kaçtı ,verdiğim 500g inşallah almam :26:

Bundan sonra kacamaklarim arasinda asla,yagli,unlu,sekerli seyler olmayacak..Diyet kardesligi sözü veriyorum..kacamaklarim bile salatayla,yumurtayla,patatesle,yogurtla olacak..baska türlü yaparsam DUBA olayim..:)))

gecen 2 günü unutum önümdeki günlere bakacagim..ÖPtüm sizi..

hoş geldin canım , sende katıl aramıza en azından motivasyonumuz artsın . insülin direncine baktırdın mı baş ağrın insilün direncinden kaynaklanıyor olabilir. sonucu bizimle paylaş
[/QUOTE]

Yok canim insulin direnci fln hıc aklıma gelmedı vallaha neyse dayancam bugun uyguladım tam olmasada yrn a ınsalllah brz daha dırenıcem.bi diş ağrısı cektım1hft 2kılo vermiştim nerdeyse yıne çekeyım dıye dua edıcem yaaa off allahım şu pis boğaza bı dur dedırt bızleree kızlar iradeli ve kılo veren ınsanlara saygı duyuyorum vallaha eğilıyorum önlerinde :))) hadı bakalım pes etmek yok yrn degıl bıgun sonrası yazıcam kaç kılo gıtmıs gıttıyse tabı:)))

dilerim kaçırmamışsındır bayaz kelebek. yola devamm

canim daha aksam olmadi, biz sizden 8 saat gerideyiz,
islerim bitsin saat 7 gibi arkadaslarin yanina gidicem,
simit yapmis arkadas, sizin icin cok normal bi sey ama burda hic simit olmadigi icin bizim icin coook kiymetli.
simdi herkes yiycek ben yemesem garip kacacak.
Allah im ins irademe hakim olabilirim.

Kelebek sen nerdesin canim Amerikadami yoksa..ben almanyadayim ve cok sükür TR deki lezzete olmasada her sey var burda..Bir diyet uzmani TV de demistiki,yemekli davetlerde rejim yaaptiginizi söylemeyin,yoksa size herkes ye diye baski yapar,rejim yerine saglikli beslenmeye dikkat ediyorum diyip sadece kalorisiz seyleri yiyin..Gerci ben hic öyle diyemedim:)) Simit azda olsa ye,aksam patatesi yemezsin...

Patates diyeti bence süperrrr

evet canim Amerikadayim..
tamam demiycem onlara ama bu aralar kilo aldigim icin diyette oldugmu tahmin edebilirler,
az bi sey simit yerim, belki ev sahibi de salata yapar, salatadan da yerim ins.
gecen sene de ayni bu vakit ocak ayinin sonunda baslamistim 3-4 ay cok ski diyet yapmistim,
patates diyetini ben de cok tuttum, hem cok yumusak hissettiriyor hem acikmiyorum hem de guzel sevdgm bi sey yemis oluyorum. :)

Kelebek sen nerdesin canim Amerikadami yoksa..ben almanyadayim ve cok sükür TR deki lezzete olmasada her sey var burda..Bir diyet uzmani TV de demistiki,yemekli davetlerde rejim yaaptiginizi söylemeyin,yoksa size herkes ye diye baski yapar,rejim yerine saglikli beslenmeye dikkat ediyorum diyip sadece kalorisiz seyleri yiyin..Gerci ben hic öyle diyemedim:)) Simit azda olsa ye,aksam patatesi yemezsin...

Patates diyeti bence süperrrr

Günaydin kizlar
Sabah..72.800 ciktim..
800gr almisim..cok möralim bozuldu resmen kendime kötülük yaptim..
Artik kacamak yok...gerci benimki kacamakta degildi resmen öküz gibi yerim.

Hepimize kolay gelsin..

merhaba arkadaşlar , buradan da yazdığımız gibi hepimizin ortak sorunu sevdiğimiz yiyecekler olunca dur diyemiyoruz. sonrasında pişmanlık ve üzüntü. ama bu duygumuzu köretmeye çalışmalıyız. kendi adıma şöyle bir taktik uygulayacağım. önüme güzel yiyecekler gelince şimdiye kadar çok yedim , tadını da biliyorum deyip bir çatal alıp bırakacağım. kahvaltıda doğal köy yumurtalı maydanozlu omlet yaptım ,2 dilim ekmek ile yedim. öğlen ve akşam yemeğinde ekmek yemeyeceğim. dilerim yarın daha hafif uyanırım
bugün +200g ile uyandım
beyaz kelebek simit için haklısın herzaman yenmiyor. makul ölçüde yersen sorun olmaz oda

Merhaba canim +200 moralini bozmadsin,bende +800 ile uyandim ama bunu hakketim:)

Ben ekmegi 7 günde sadece 2 kez yedim ama yarim döner olarak ve arkadasimda köfteyle..sonuc ortada..ekmek yiyeceksende siyah ekmek olsun,gerci biliyorsundur sen..öptüm

Tek kelimeyle harika .Nasıl başardınız.

figen resimdeki bayan bizlerden degil..Fecbukta DUkan diyeti yapanlarin sayfasi var..ordan aldim..10 ayda dukanla 58 kg vermis..resmen basari öyküsü..ve hic bir yeride sarkmamis..cok yürüyüs yapmis..kaslar zarar görmemis..Düyünsene o bayanin mutlulugunu,kendine su an olan öz güvenini ve sevgisini...helal olsun vallahi..

Cok moralik bozulunca sabah sadece 1 patates yedim..11 de ise gittim,is yerinde sadece kahve ictim..eve gelincede yine 1 patates yedim..simdi cay iciyorum ama siyah..fazla su icmedim bu gün..simdi suya yüklenecegim..
Aksam firina tavuk kanat atacagim,patatesle,yaninada salata..

Tavugu ter´biyelerim ama icine yag koymadim,baharatlar ve salca,kendi salatamida ayirir ,esiminkini yaglarim.
öpüldünüz..

dune gore +200 g.

ama normal ben bunu fazlasiyla hak ettim,
her seyleri yedim dun arkadasta.

ins bugun aksam guzel gecer, bugun evdeyim..
biraz da yuruyus yapabilsem super olcak aslinda.

7 günde 6 kilo verilebilen bir diyet bana göre sağlıklı değildir. 14 günde veririm acelem yok.

7 günde 6 kilo verilebilen bir diyet bana göre sağlıklı değildir. 14 günde veririm acelem yok.
Ated biizimde acelemiz yok,hedefimiz zaten 7 günde 6 kg vermek degil..1 ayda bile 6 kg versen yeter bize..su kacamaklarimiz,2 gün istikrarli gidip 3.gün tika basa yamelerimiz olmazsa basaracagiz..biz yaza zayif olarak girmek istiyoruz..Mutlaka basaracagiz..

iyi akşamlar , bütün gün dışardaydım ay sonunda yeni evimize geçeceğiz. perdeler, eşyalar tamamen değişecek. o yüzden 2 öüğünü dışarda yedim. bugün sabah - 200g vermiştim fakat bugün dikkat edemedim

Masallah canim,-200 iyi..Yeni eve tasinmak ne güzel bir heyecan ayni zamanda,telase ve strestir..Kolay gelsin canim..Düse kalka verecegiz bu kilolari..öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…