- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Kizlar offf yaaa..dün ve bu gün o kadar abartmasaydim yemeyi 2 günde 700-800 hr kesin verirsim..simdi artilarla 1 kg belkide daha fazla gerilemis oldum.,,..salak kafam..kimseye uymayacagim yeme ,icme konusunda..simdi patatesimi haslim,sabaha hazir olsun..
Kizlar lütfen gevsemeyelim..yakinda havalar isinacak,montlar,hirkalar üzerimizden cikacak ve sakladigimiz o göbek..popo kabak gibi ortaya cikacak..:))
hele ben ne güzel gidiyordum hemen gevsedim..öptüm Diyet kardeslerim..
cok dogru soyluyorsun canim, patates e devam arkadaslar!!!
gercekten cok faydali, ins 1 hafta soyle az kacamakli bi yapabilsem super olcak.
bugun aksam arkadasa gidicem ben de, ins dikkat edicem bakalim..
sıkma canını hepimiz aynı durumdayız. bizde gram gramda olsa ilerleriz. haklısın montlar ,kabanlar çıkacak :18: kilo verince giyeceğimiz güzel kıyafetleri düşünelim.
bugün bende de kaçtı ,verdiğim 500g inşallah almam :26:
dilerim kaçırmamışsındır bayaz kelebek. yola devamm
canim daha aksam olmadi, biz sizden 8 saat gerideyiz,
islerim bitsin saat 7 gibi arkadaslarin yanina gidicem,
simit yapmis arkadas, sizin icin cok normal bi sey ama burda hic simit olmadigi icin bizim icin coook kiymetli.
simdi herkes yiycek ben yemesem garip kacacak.
Allah im ins irademe hakim olabilirim.
Kelebek sen nerdesin canim Amerikadami yoksa..ben almanyadayim ve cok sükür TR deki lezzete olmasada her sey var burda..Bir diyet uzmani TV de demistiki,yemekli davetlerde rejim yaaptiginizi söylemeyin,yoksa size herkes ye diye baski yapar,rejim yerine saglikli beslenmeye dikkat ediyorum diyip sadece kalorisiz seyleri yiyin..Gerci ben hic öyle diyemedim:)) Simit azda olsa ye,aksam patatesi yemezsin...
Patates diyeti bence süperrrr
canim daha aksam olmadi, biz sizden 8 saat gerideyiz,
islerim bitsin saat 7 gibi arkadaslarin yanina gidicem,
simit yapmis arkadas, sizin icin cok normal bi sey ama burda hic simit olmadigi icin bizim icin coook kiymetli.
simdi herkes yiycek ben yemesem garip kacacak.
Allah im ins irademe hakim olabilirim.
merhaba arkadaşlar , buradan da yazdığımız gibi hepimizin ortak sorunu sevdiğimiz yiyecekler olunca dur diyemiyoruz. sonrasında pişmanlık ve üzüntü. ama bu duygumuzu köretmeye çalışmalıyız. kendi adıma şöyle bir taktik uygulayacağım. önüme güzel yiyecekler gelince şimdiye kadar çok yedim , tadını da biliyorum deyip bir çatal alıp bırakacağım. kahvaltıda doğal köy yumurtalı maydanozlu omlet yaptım ,2 dilim ekmek ile yedim. öğlen ve akşam yemeğinde ekmek yemeyeceğim. dilerim yarın daha hafif uyanırım
bugün +200g ile uyandım
beyaz kelebek simit için haklısın herzaman yenmiyor. makul ölçüde yersen sorun olmaz oda
Tek kelimeyle harika .Nasıl başardınız.
Ated biizimde acelemiz yok,hedefimiz zaten 7 günde 6 kg vermek degil..1 ayda bile 6 kg versen yeter bize..su kacamaklarimiz,2 gün istikrarli gidip 3.gün tika basa yamelerimiz olmazsa basaracagiz..biz yaza zayif olarak girmek istiyoruz..Mutlaka basaracagiz..7 günde 6 kilo verilebilen bir diyet bana göre sağlıklı değildir. 14 günde veririm acelem yok.
iyi akşamlar , bütün gün dışardaydım ay sonunda yeni evimize geçeceğiz. perdeler, eşyalar tamamen değişecek. o yüzden 2 öüğünü dışarda yedim. bugün sabah - 200g vermiştim fakat bugün dikkat edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?