7 Günde 6 Kilo Verdiren Patates-Kayısı Diyeti

Bu gün hic enerjim yok..kendimi cok ac hissediyorum..esime kiymali makarna yaptim,eski zaman olsa ekmekle 1 tabak yerim ama simdi 1 catal bile yemedim..cok motive oldum bu gün pazar ve ben tartya göre 1 kilo 900 gr vermis oldum..ama hepimiz biliyoruz ki 1 ögün eskisi gibi yesem basa dönecegim..

dayanacagim..pes etmek yok..simdi 2 yumurtayla ,1 patates yiyip yürüyüse cikacagim,belki acilirim..

sevgiler..

iyi akşamlar canım , bugün bende çok kötüyüm öğleden sonra eşimle yürüyüş yapayım dedim ,anında nezle oldum. bugün sabah tartıda sabit gösterdi . moralim bozuldu. bugünde kaçamak olarak 1 dilim ekmek ve peynir yedim öğleyin. offf başım çok kötü. yarın sabah aç karnına dr randevum var kan değerlerime baktıracağım. uzun zamandır kansızlığım vardı. 2 günlük papates yemem dilerim şekerimi yükseltmemiştir:26:

Cok gecmis olsun canim..bozma moralini,rejimide birakma,benim verdiklerimde muhtamalen sudur ama olsun sira yagada gelecek..insallah kan degerlerin iyiy cikar..

öptüm..

merhaba canım bu sabaha -300g uyandım. dün biraz kaçamaklarım olmuştu:26: dr gidemedim. tahlilleri yapacak dr arkadaşımın babası rahatsız onunla ilgileniyor. inşallah bu hafta içi halledebilirim. bugün daha iyiyim , biraz ev temizledim ,bantta akşama yürüyüşümü yaparım inşallah

kizlar ben de patates diyetine basladim,
bugun 1. gunum :)
toplam 5 patatesi mikrodalga da pisirdim (2 patates kucuktu ondan), yarisini kahvaltida yarisini oglen yiycem.
baharatladim boyle, azicik da tuz attim, cok lezzetli oldu.
bi de 2 tane kayisi goturucem oglen icin.
kayisi icin bi sinir var mi? kac tane yeniyor?
inss hizli bi sekilde kilo verebilirim.
bugun basladim sabahki kilom (pijamalarimla) 67.4 ins bi kac gun icinde hizla eksilir :):):)

Canim benim nice 300 gr lere 3 kg lere:)) iyi olmana sevindim ..Yasasin diyet arkadasligimiz:))
Ben sabah kalktim
71,900 ciktim 100 gr vermisim halbükü dün nerdeyse en verimli günümdü..neyse bunada sükür..
Lakin bu gün aksam esimin destegiyle disarda yedigim yarim döner ve cola beni can evimden vurdu:)) Pismanlik,öfke,nefret,kin,kusmuk ne varsa kendime karsi hissetim,yarin cok dikkatli olacagim..

Ben ..sali,carsamba,persembe calisiyorum,calisinca daha cabuk geciyor zaman..3 gün cok dikkat edecegim,sonrasina Allah kerim..

Hos geldin aramiza Kelebek..67 kg leri insallah bizde görürüz....Ben sabahlari sadece ic camasirimla tartiliyorum..canim benim biz sadece patates yemiyoruz,en azindan ben zeytin,yogurt,yumurta,domates,kepekli kraker yiyiorum,bunlara ragmen,zorlandigim anlar cok oluyor..sen kac kilo olmak istiyorsun canim..insallah en gec 3-4 aya halledecegiz..kolay gelsin canim..

bugun patates diyetimin ilk gunu olarak

sabah
2.5 haslanmis patates baharatli

oglen
1 kayisi
2.5 haslanmis patates baharatli
1 kayisi

su iciyorum bir de. bu sekilde oluyor benimkisi.
sizler de boyle mi yapiyorsunuz?

bir patates 156 kalori yaziyor calorie count ta
hadi benimkiler buyuktu diyelim.
175 kalori olsalar.

175 carpi 7 = 1225 kalori ediyor.

yani 7 patates zaten gunluk kalori ihtiyacini karsiliyor, cok ilginc.
1 kuru kayisi 18 kalori ondan da 4 tane yesek 72 etti. nerdeyse 1300 kalori.

ins bu sekilde kilo verebilirim, gerci onceden hic dikkat etmiyordum.
o yuzden her halukarda veririm ins.

Kizlar yokariya koydugum resme bakarmisiniz...

Eklentiler

• $485386_605393202819941_1590226262_n.webp
    17 KB · Görüntüleme: 94

wallahi benim okudugum bu diyetle ilgili yazilarda günlük 800 kalori diyor..sen yazinca birdaha arastiracagim..kilo vermen garanti canim..

Yukari resimdeki kiz 10 ayda 58 kilo vermis..Dukan diyeti yapmis..bende 1 hafta yapmistim cok kolay diyet aslinda,istedigin kadar,yiyebiliyorsun..ekmek,seker,meyve yasak,proteyin ve sebze günü var..1 haftada 1,5 kg vermistim ama görenler 4-5 kg vermis gibi gözüküyorsun demislerdi...sonrasinda TR ye tatile geldik ve diyet yarim kalmisti..

Kiza hayran kaldim

wallahi benim okudugum bu diyetle ilgili yazilarda günlük 800 kalori diyor..sen yazinca birdaha arastiracagim..kilo vermen garanti canim..

bizim buranin patatesleri mi buyuk acaba? neyse zaten kalori hesabi goreceli bisey.
ben en azindan surekli kilo aliyordum ona bir dur demis olurum inss..
cunku onume gelen her seyi yiyorum malesef

masallah ya ins sonra tekrar geri almaz, zayif olunca nasil guzel olmus,
dukan diyeti kolay gibi aslinda ama masrafli yani, yulaf kepegiydi tatlandiriciydi derken baya bi masraf oluyor.
ben bu hafta patatesi bi deniyim hazi baslamisken, sonra yine baska diyetler gecmem lazm nasil olsa.

gorunen o ki benim zayiflasam bile kilomu korumam icin surekli dikkat etmem gerek ne yedgme.
gecen sen 27 ocakta baslamistim, 70 ten 61 e kadar dustum ramazan bayramina kadar agustos ta yani. simdi hooop geri geldim 67.4 um bugun sabah,
bakalim 1 hafta sonra kac gelicem.

Kızlar selam 69.9la başadım yrn başlıyorum bu akşamdan yazıyorum umarım allahım yoldan cıkarmasın benı direnicem benım başım agrımasa açlıga dayanıyorum ama yeme duzenım bozuldumh delı gıbı baş ağrısı cekıyorum ama dayancam ve kafama yattı bu dıyet sonucta patates tok tutar dıye dusunuyorum bakalım egekı bozmazsam yazıcam yıne sonucları

merhaba canım , bugün - 200g oldu . yani 2 günde yarım kilo gitti. fakat tam anlamıyla uyamıyorum diyete. bugün hiç patates yemedim. şehir dışındaki bağ evimizdeydik. biraz kaçırdım yine çalışınca daha kolay oluyor. haftaya benimde tatil bitiyor bakalım okulda nasıl olacak. ne iş yapıyorsun?

hoş geldin aramıza, kalori olarak aslında az gibi gözükse de patates de direk nişasta var. biz sadece patates değil ama dikkat ederek beslenmeye çalışıyoruz

harika değişim , dukan yapmayı hiç denemedim karatayı denedim 3-4 kg vermiştim haziranda gayette güzel gidiyordu fakat tatilde bırakınca bir daha toparlayamadım

hoş geldin canım , sende katıl aramıza en azından motivasyonumuz artsın . insülin direncine baktırdın mı baş ağrın insilün direncinden kaynaklanıyor olabilir. sonucu bizimle paylaş

-800 g !!!!

kizlar ben bugun sabah 66.6 geldimmmm :):):)
dun 67.4 le baslamistim, gercekten ise yariyor ki ben tam olarak da yapamadim biraz kacamaklarim bile oldu.
bakalim yarin sabah kac gelicem??

Son düzenleyen: Moderatör:

Kizlar offf yaaa..dün ve bu gün o kadar abartmasaydim yemeyi 2 günde 700-800 hr kesin verirsim..simdi artilarla 1 kg belkide daha fazla gerilemis oldum.,,..salak kafam..kimseye uymayacagim yeme ,icme konusunda..simdi patatesimi haslim,sabaha hazir olsun..

Kizlar lütfen gevsemeyelim..yakinda havalar isinacak,montlar,hirkalar üzerimizden cikacak ve sakladigimiz o göbek..popo kabak gibi ortaya cikacak..:))

hele ben ne güzel gidiyordum hemen gevsedim..öptüm Diyet kardeslerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…