Ben de aynı şeyi 1.5 sene kadar önce yaşadım. 7. hafta kese bozuldu. Oysa ki bir hafta öncesinde kalp seslerini duymuştum. Yaşasaydı şu an 1 yaşında olacaktı.Kızlar çok üzgünüm 6 haftalikken kalp atışını duyduk çok ama çok mutlu olduk ne yazık ki mutluluğumuz yarim kaldı dün dr gittik ve kalp atışını duyamadi alttan bakti detaylıya gönderdi ne yazık ki kalbi durmuş bugun ise aldılar nasıl üzgünüm anlatamam size ilk defa böyle bisey yasıyoruz eşimle yıkıldık resmen basına böyle bişey gelen veya çevresinde olanlar var mi nolur destek verin bana çok kötüyüm( yaşasaydı bende Ocak ayında anne olacaktım (
Kaybiniz icin cok uzuldum. Yazdiklariniz ucretsiz tahlil icin dogru. Ilk kayip sonrasi genetik taramayi ozelde yaptirabilirsiniz. 2.el tofas parasi civarinda. Ama ne oldugu bilinip yola cikilir. Ayni acilar yasanmaz.İlk gebelikte olabiliyor diyor sonra da oluyor 2. gebeliğe genetik tahlil olmuyor 3 olmalı diyor eee 3.de kaybedioz sonra genetik araştırma ula zaten canm gitmiş senem gitmiş psikolojim gitmiş aaa evet genetik skntı olabilir diyor yaşayan Arkadaşlar ihmal etmeyin
Parcada patolojik bozukluk bakan bakiliyor. Gen taramasi kadin ve erkegin kanlarinds ayrintili bakiliyor. Her lab bu tetkiki bakamaz.Parçayı patolojiye gönderdiler onda çıkar mi neden olduğu ?
Cok saol canm Allah razı olsun aminnn insallah insan yine olur mu diye çok korkuyor sebeplerinide bilmiyoruz bu çok üzüyor biraz temizlik yapıp arkadaşın dugunu vardı onda oynamistim biraz acaba ondan mi oldu diye de üzülüyorumCanim cok gecmis olsun. Benim de ilk gebeligim bos gebelik oldu ve kurtaj oldum.
Kurtaj sonrasi 3 ay korunma ve folik kullandiriyolar. Gebeligin henuz cok yeni oldugu icin biyuk ihtimal seni de 3 ay bekletecekler.
Suan cok uzgunsun biliyorum ama genelde ilk gebeliklerde cok görülüyomus.
Bak ben de cok agladim, cok yiprandim ama Allah simdi yine nasip etti korunma süreci bitince.
Yalniz degilsin, hepimiz bir kere olsun yasadik. Sen de saglikli bir sekilde evladina kavusacaksin insallah kendini yipratmamaya calis.
Allah tez zamanda yuzunu guldursun insallah
Benmde bi oglum var 3 Yaşında canm aynı durum oldu dediki Bi engeli vardır olsa engelli olabilirdi ondan düşmüştür. Tabi olabilir. Ama sonrasında bida bida olunca artk araştrdm az Bi pıhtılaşma sorunum çıktı. Simdi kan sulandırıcı kullanıyorum 14. Haftayı devirdik. Eger pıhtılaşma sorunun varsa bebegin kalbi durdurabilşyormuş. İlk bebegi saglıklı olup yaşayan çok arkadaş var bunu.
Cok saol canm Allah razı olsun aminnn insallah insan yine olur mu diye çok korkuyor sebeplerinide bilmiyoruz bu çok üzüyor biraz temizlik yapıp arkadaşın dugunu vardı onda oynamistim biraz acaba ondan mi oldu diye de üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?