- 23 Temmuz 2018
- 311
- 291
- 23
Ahh canım benim geçmiş olsun ama haline şükret nolur evet bebek anne rahmine düşer düşmez insan anneliği hissediyor. Kürtaj başlı başına psikolojik bir sınav heleki ilk gebelikte. Ben ilk beneğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim. Hiçbir test yaptırmadan yeniden hamile kaldım ne hayaller kurdum, bebeğime neler hazırladım, tam 8 ay karnımda taşıdım. Yavrumun sütü bile gelmişti göğsümden. Bayramın 1. Günü kaybettiğimi öğrendim bebeğimi.şimdi kolum kanadım kırık, ne yapsam acımı nasıl dindirsem bilemiyorum. Perşembe günü toprağa koydum ellerimle. Eşim görmüş yüzünü, saçları varmış, gözleri bana benziyormuş. Ben hiç unutamam diye bakamadım bile yüzüne. Sadece sıkıca sardım kokladım kokladım gül kokusunu sonra toprağa koyduk yavrumu. Kalbimde koca bir taş, ağlasam bağırsam ne çare. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hastaneden eli boş dönmek kimseye nasıp olmasın. İlaç kullanmama rağmen sütüm geliyor iki göğsümdende. Yanarım bebeğimin ememediği sütü göğüs pedlerinin emmesine. Onlar aktıkça gözyaşlarımda akıyor.Kızlar çok üzgünüm 6 haftalikken kalp atışını duyduk çok ama çok mutlu olduk ne yazık ki mutluluğumuz yarim kaldı dün dr gittik ve kalp atışını duyamadi alttan bakti detaylıya gönderdi ne yazık ki kalbi durmuş bugun ise aldılar nasıl üzgünüm anlatamam size ilk defa böyle bisey yasıyoruz eşimle yıkıldık resmen basına böyle bişey gelen veya çevresinde olanlar var mi nolur destek verin bana çok kötüyüm( yaşasaydı bende Ocak ayında anne olacaktım (
Ahh canım benim geçmiş olsun ama haline şükret nolur evet bebek anne rahmine düşer düşmez insan anneliği hissediyor. Kürtaj başlı başına psikolojik bir sınav heleki ilk gebelikte. Ben ilk beneğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim. Hiçbir test yaptırmadan yeniden hamile kaldım ne hayaller kurdum, bebeğime neler hazırladım, tam 8 ay karnımda taşıdım. Yavrumun sütü bile gelmişti göğsümden. Bayramın 1. Günü kaybettiğimi öğrendim bebeğimi.şimdi kolum kanadım kırık, ne yapsam acımı nasıl dindirsem bilemiyorum. Perşembe günü toprağa koydum ellerimle. Eşim görmüş yüzünü, saçları varmış, gözleri bana benziyormuş. Ben hiç unutamam diye bakamadım bile yüzüne. Sadece sıkıca sardım kokladım kokladım gül kokusunu sonra toprağa koyduk yavrumu. Kalbimde koca bir taş, ağlasam bağırsam ne çare. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hastaneden eli boş dönmek kimseye nasıp olmasın. İlaç kullanmama rağmen sütüm geliyor iki göğsümdende. Yanarım bebeğimin ememediği sütü göğüs pedlerinin emmesine. Onlar aktıkça gözyaşlarımda akıyor.
Bir üniversite hastanesine gidip pıhtılaşma ve genetik testlerine baktır. Ben yaptırmadım sen yap bari. Belki baktırsaydım bu acıyı yaşamazdım
Alakasiz olcak ama kürtajdan sonra kanamaniz ne kadar sürmüstüMerhaba bende 4 mayısta kürtaj oldum ama sanki bugün olmuşum gibi acısı hala içimde gözlerim hala yaş dolu....hamile birini görünce elim karnıma gidiyor bi an kalbim duracak gibi oluyor..benim meleğim gelişmedi 8 haftada olması gerekirken 6 da kalmış...bana doktorum tek adet görmen yeterli dedi özellikle sordum rahim kendini hazır hissederse zaten hamile kalırsn dedi o yüzden beklemiycem aylarca..başka bi doktorda kürtajda rahim hisli daha uyarılmış olduğu için gebe kalımı kolay oluyormuş..kürtajdan 37 gün sonra adet oldum hala devam ediyor bitsin başlycm tekrar denemeye..yapacak başka bişeyimz yok acımızı belki bi nebze gelecek olan kuzumuz dindirir...rabbim bize sabır versin dayanma gücü versin...
Ne demek canım aynı soruları bende bir ay önce yaşadım araştırdım baya.. kürtajın ilk günü itibari ile tam 14 gün sürdü ama şöyle ilk bi kaç gün orta bi kanama oldu ortalarda bi gün çok bir gün az oldu son iki gün de leke leke oldu tam 14. Gün Tamamen bittiAlakasiz olcak ama kürtajdan sonra kanamaniz ne kadar sürmüstü
Merhaba bende 4 mayısta kürtaj oldum ama sanki bugün olmuşum gibi acısı hala içimde gözlerim hala yaş dolu....hamile birini görünce elim karnıma gidiyor bi an kalbim duracak gibi oluyor..benim meleğim gelişmedi 8 haftada olması gerekirken 6 da kalmış...bana doktorum tek adet görmen yeterli dedi özellikle sordum rahim kendini hazır hissederse zaten hamile kalırsn dedi o yüzden beklemiycem aylarca..başka bi doktorda kürtajda rahim hisli daha uyarılmış olduğu için gebe kalımı kolay oluyormuş..kürtajdan 37 gün sonra adet oldum hala devam ediyor bitsin başlycm tekrar denemeye..yapacak başka bişeyimz yok acımızı belki bi nebze gelecek olan kuzumuz dindirir...rabbim bize sabır versin dayanma gücü versin...
Şuan bu yazıyı okurken çok fena haldeyımAhh canım benim geçmiş olsun ama haline şükret nolur evet bebek anne rahmine düşer düşmez insan anneliği hissediyor. Kürtaj başlı başına psikolojik bir sınav heleki ilk gebelikte. Ben ilk beneğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim. Hiçbir test yaptırmadan yeniden hamile kaldım ne hayaller kurdum, bebeğime neler hazırladım, tam 8 ay karnımda taşıdım. Yavrumun sütü bile gelmişti göğsümden. Bayramın 1. Günü kaybettiğimi öğrendim bebeğimi.şimdi kolum kanadım kırık, ne yapsam acımı nasıl dindirsem bilemiyorum. Perşembe günü toprağa koydum ellerimle. Eşim görmüş yüzünü, saçları varmış, gözleri bana benziyormuş. Ben hiç unutamam diye bakamadım bile yüzüne. Sadece sıkıca sardım kokladım kokladım gül kokusunu sonra toprağa koyduk yavrumu. Kalbimde koca bir taş, ağlasam bağırsam ne çare. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hastaneden eli boş dönmek kimseye nasıp olmasın. İlaç kullanmama rağmen sütüm geliyor iki göğsümdende. Yanarım bebeğimin ememediği sütü göğüs pedlerinin emmesine. Onlar aktıkça gözyaşlarımda akıyor.
Bir üniversite hastanesine gidip pıhtılaşma ve genetik testlerine baktır. Ben yaptırmadım sen yap bari. Belki baktırsaydım bu acıyı yaşamazdım
Tamam bilgilendiririm mutlaka...doktorum çok anlayışlı çok iyi bi doktor bana sorularını yaz getir cevplrm dedi ve öyle yaptık sordum cvp verdi.. özellikle test yaptrmalımyz diye sordum genelde bu durumun illaki bi sebebi bi hastalığımı var yoksa norml bi durum olarakmı karşılanıyor hangisinin yüzdesi daha fazla dedim..oda ilk gebelik gayet norml dedi artık ilk gebeliklerde böyle durumlar çoğaldı dedi testi gerek görmedi..Çok saol canm ya bende hemen istiyorum dr 3 ay dedi bana çok geldi zaten o kadar zaman kaybediyoruz baska dr mi gitsem bu yüzden bilemedimbana gelişmeleri mesaj atarsan çok sevinirim benimde durumum ayni çünkü 8 olması gerekirken 6 da kalmış ve kalbi durmuş çok acı bir durum çok ağlıyorum bende ;(( dr buna sebep meler olur diye bisey söyledi mi ?
Cok üzüldüm canım. Demek nasibi yokmuş dünyada. Bir de durduk yere kalbi durmuşsa sıkıntı varmış bebekte demek ki. Alınma tabi. Hepimizin basına gelebilir ki ben de yaşadım aynı şeyi ama benimkinin 11. Haftada durdu kalbi. Kürtajla aldılar. Üç ay sonra sürpriz bir şekilde büyük kızıma hamile kaldım. Şimdi 5,5 yaşında. Küçük kızım da 8 aylık. Allah sana tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin. ❤❤❤❤❤
Tamam bilgilendiririm mutlaka...doktorum çok anlayışlı çok iyi bi doktor bana sorularını yaz getir cevplrm dedi ve öyle yaptık sordum cvp verdi.. özellikle test yaptrmalımyz diye sordum genelde bu durumun illaki bi sebebi bi hastalığımı var yoksa norml bi durum olarakmı karşılanıyor hangisinin yüzdesi daha fazla dedim..oda ilk gebelik gayet norml dedi artık ilk gebeliklerde böyle durumlar çoğaldı dedi testi gerek görmedi..
Sızın yaşadığınız durumu ben 3 defa yaşadım 3 defa yıkıldım cök cök gecmış olsunKızlar çok üzgünüm 6 haftalikken kalp atışını duyduk çok ama çok mutlu olduk ne yazık ki mutluluğumuz yarim kaldı dün dr gittik ve kalp atışını duyamadi alttan bakti detaylıya gönderdi ne yazık ki kalbi durmuş bugun ise aldılar nasıl üzgünüm anlatamam size ilk defa böyle bisey yasıyoruz eşimle yıkıldık resmen basına böyle bişey gelen veya çevresinde olanlar var mi nolur destek verin bana çok kötüyüm( yaşasaydı bende Ocak ayında anne olacaktım (
Aminnnnnnnn. Üç ay sonra beklenmedik bir şekilde olduÇok saol canm aminnnn benimde 4 yasinda bi oğlum var hiç böyle bir sorun yaşamamıştık duyunca inanamadık Eşimle bu da kız olsun çok istemistim ama Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin insallah iyi olsunlar da farketmezsiz ne kadar beklemiştiniz kürtajdan sonra acaba ?
Saol canm hangi il ilce acaba ben İstanbul. Dr çok önemli İstanbul’sa uyarsa bende gidebilriim
Diye sordum benim ikinci olacaktı yasaydı ilk gebeliğim normaldi bunda böyle bisey yasamamız bizi sok etti
Özel olacak ama korunma yönteminiz neydi? Ben düşük yaptığım bebeğim doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hemen oldu. Ya da yillarca korunup sonra bebek istenince ve gebe kalinca da sagliksiz dollenme olabiliyor.Saol canm hangi il ilce acaba ben İstanbul. Dr çok önemli İstanbul’sa uyarsa bende gidebilriim
Diye sordum benim ikinci olacaktı yasaydı ilk gebeliğim normaldi bunda böyle bisey yasamamız bizi sok etti
Yazılarımı okudunmu bilmiyorum sadece senin Dr un demiyor canm çocuk hemen olur diye genelde hepsi diyor kürtajdan sonra hemn oluyor diye ama bide diyorlarki tam iyileşmediği için anormallik yaşama ihtimali daha fazla. Ne kadar zor oldugunu biliosn bebek kaybetmenin biraz bekle bence.Merhaba bende 4 mayısta kürtaj oldum ama sanki bugün olmuşum gibi acısı hala içimde gözlerim hala yaş dolu....hamile birini görünce elim karnıma gidiyor bi an kalbim duracak gibi oluyor..benim meleğim gelişmedi 8 haftada olması gerekirken 6 da kalmış...bana doktorum tek adet görmen yeterli dedi özellikle sordum rahim kendini hazır hissederse zaten hamile kalırsn dedi o yüzden beklemiycem aylarca..başka bi doktorda kürtajda rahim hisli daha uyarılmış olduğu için gebe kalımı kolay oluyormuş..kürtajdan 37 gün sonra adet oldum hala devam ediyor bitsin başlycm tekrar denemeye..yapacak başka bişeyimz yok acımızı belki bi nebze gelecek olan kuzumuz dindirir...rabbim bize sabır versin dayanma gücü versin...
İnsanları yanlış bilgilendirme düşük ayrı şey kürtaj ayrı şey düşük doğal yollarla düşer kürtaj dışardan etkiyle rahim kazınır.Aminnnnnnnn. Üç ay sonra beklenmedik bir şekilde oldu. Bir de rahminiz bebek için hazır su an. Düşükten sonra daha iyi tutunuyor, daha sağlıklı oluyor.
Yanlış bilgi derken? Biz kürtaj ile düşük nedir tartışması yapmıyoruz. Önceki yorumumu okusaydın anlardın. Konu sahibi kurtajdan ne kadar sonra hamile kaldığımı sordu ona cevap verdim.İnsanları yanlış bilgilendirme düşük ayrı şey kürtaj ayrı şey düşük doğal yollarla düşer kürtaj dışardan etkiyle rahim kazınır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?