7 haftalık bebeğimin kalbi durdu

Ahh canım benim geçmiş olsun ama haline şükret nolur evet bebek anne rahmine düşer düşmez insan anneliği hissediyor. Kürtaj başlı başına psikolojik bir sınav heleki ilk gebelikte. Ben ilk beneğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim. Hiçbir test yaptırmadan yeniden hamile kaldım ne hayaller kurdum, bebeğime neler hazırladım, tam 8 ay karnımda taşıdım. Yavrumun sütü bile gelmişti göğsümden. Bayramın 1. Günü kaybettiğimi öğrendim bebeğimi.şimdi kolum kanadım kırık, ne yapsam acımı nasıl dindirsem bilemiyorum. Perşembe günü toprağa koydum ellerimle. Eşim görmüş yüzünü, saçları varmış, gözleri bana benziyormuş. Ben hiç unutamam diye bakamadım bile yüzüne. Sadece sıkıca sardım kokladım kokladım gül kokusunu sonra toprağa koyduk yavrumu. Kalbimde koca bir taş, ağlasam bağırsam ne çare. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hastaneden eli boş dönmek kimseye nasıp olmasın. İlaç kullanmama rağmen sütüm geliyor iki göğsümdende. Yanarım bebeğimin ememediği sütü göğüs pedlerinin emmesine. Onlar aktıkça gözyaşlarımda akıyor.
Bir üniversite hastanesine gidip pıhtılaşma ve genetik testlerine baktır. Ben yaptırmadım sen yap bari. Belki baktırsaydım bu acıyı yaşamazdım

O kadar kötü oldum ki canm ağlıyorum su anda hüngür hüngür benim ki senin yanında bisey değilmiş Ne kadar zor bi acı Allahım bi daha yasatmasın ne söylesem boş acina cagre olamam ama yanında olduğumu bil çok üzüldüm mahvoldum suanda ;( sebep ne dediler peki ? (((

Merhaba bende 4 mayısta kürtaj oldum ama sanki bugün olmuşum gibi acısı hala içimde gözlerim hala yaş dolu....hamile birini görünce elim karnıma gidiyor bi an kalbim duracak gibi oluyor..benim meleğim gelişmedi 8 haftada olması gerekirken 6 da kalmış...bana doktorum tek adet görmen yeterli dedi özellikle sordum rahim kendini hazır hissederse zaten hamile kalırsn dedi o yüzden beklemiycem aylarca..başka bi doktorda kürtajda rahim hisli daha uyarılmış olduğu için gebe kalımı kolay oluyormuş..kürtajdan 37 gün sonra adet oldum hala devam ediyor bitsin başlycm tekrar denemeye..yapacak başka bişeyimz yok acımızı belki bi nebze gelecek olan kuzumuz dindirir...rabbim bize sabır versin dayanma gücü versin...

Alakasiz olcak ama kürtajdan sonra kanamaniz ne kadar sürmüstü

Alakasiz olcak ama kürtajdan sonra kanamaniz ne kadar sürmüstü
Ne demek canım aynı soruları bende bir ay önce yaşadım araştırdım baya.. kürtajın ilk günü itibari ile tam 14 gün sürdü ama şöyle ilk bi kaç gün orta bi kanama oldu ortalarda bi gün çok bir gün az oldu son iki gün de leke leke oldu tam 14. Gün Tamamen bitti

Çok saol canm ya bende hemen istiyorum dr 3 ay dedi bana çok geldi zaten o kadar zaman kaybediyoruz baska dr mi gitsem bu yüzden bilemedim bana gelişmeleri mesaj atarsan çok sevinirim benimde durumum ayni çünkü 8 olması gerekirken 6 da kalmış ve kalbi durmuş çok acı bir durum çok ağlıyorum bende ;(( dr buna sebep meler olur diye bisey söyledi mi ?

Cok üzüldüm canım. Demek nasibi yokmuş dünyada. Bir de durduk yere kalbi durmuşsa sıkıntı varmış bebekte demek ki. Alınma tabi. Hepimizin basına gelebilir ki ben de yaşadım aynı şeyi ama benimkinin 11. Haftada durdu kalbi. Kürtajla aldılar. Üç ay sonra sürpriz bir şekilde büyük kızıma hamile kaldım. Şimdi 5,5 yaşında. Küçük kızım da 8 aylık. Allah sana tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin. ❤❤❤❤❤

Şuan bu yazıyı okurken çok fena haldeyım Rabbim meleğinizi öbür dünyada Şefaatçi kılsın size ,Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkeze..

Tamam bilgilendiririm mutlaka...doktorum çok anlayışlı çok iyi bi doktor bana sorularını yaz getir cevplrm dedi ve öyle yaptık sordum cvp verdi.. özellikle test yaptrmalımyz diye sordum genelde bu durumun illaki bi sebebi bi hastalığımı var yoksa norml bi durum olarakmı karşılanıyor hangisinin yüzdesi daha fazla dedim..oda ilk gebelik gayet norml dedi artık ilk gebeliklerde böyle durumlar çoğaldı dedi testi gerek görmedi..

Çok saol canm aminnnn benimde 4 yasinda bi oğlum var hiç böyle bir sorun yaşamamıştık duyunca inanamadık Eşimle bu da kız olsun çok istemistim ama Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin insallah iyi olsunlar da farketmez siz ne kadar beklemiştiniz kürtajdan sonra acaba ?

Saol canm hangi il ilce acaba ben İstanbul. Dr çok önemli İstanbul’sa uyarsa bende gidebilriim
Diye sordum benim ikinci olacaktı yasaydı ilk gebeliğim normaldi bunda böyle bisey yasamamız bizi sok etti

Sızın yaşadığınız durumu ben 3 defa yaşadım 3 defa yıkıldım cök cök gecmış olsun

Aminnnnnnnn. Üç ay sonra beklenmedik bir şekilde oldu . Bir de rahminiz bebek için hazır su an. Düşükten sonra daha iyi tutunuyor, daha sağlıklı oluyor.

Saol canm hangi il ilce acaba ben İstanbul. Dr çok önemli İstanbul’sa uyarsa bende gidebilriim
Diye sordum benim ikinci olacaktı yasaydı ilk gebeliğim normaldi bunda böyle bisey yasamamız bizi sok etti

Allahım yavrunuza sağllklı uzun ömürler versin..malesef Kütahyadayım..

Özel olacak ama korunma yönteminiz neydi? Ben düşük yaptığım bebeğim doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hemen oldu. Ya da yillarca korunup sonra bebek istenince ve gebe kalinca da sagliksiz dollenme olabiliyor.

Yazılarımı okudunmu bilmiyorum sadece senin Dr un demiyor canm çocuk hemen olur diye genelde hepsi diyor kürtajdan sonra hemn oluyor diye ama bide diyorlarki tam iyileşmediği için anormallik yaşama ihtimali daha fazla. Ne kadar zor oldugunu biliosn bebek kaybetmenin biraz bekle bence.

Aminnnnnnnn. Üç ay sonra beklenmedik bir şekilde oldu . Bir de rahminiz bebek için hazır su an. Düşükten sonra daha iyi tutunuyor, daha sağlıklı oluyor.
İnsanları yanlış bilgilendirme düşük ayrı şey kürtaj ayrı şey düşük doğal yollarla düşer kürtaj dışardan etkiyle rahim kazınır.

İnsanları yanlış bilgilendirme düşük ayrı şey kürtaj ayrı şey düşük doğal yollarla düşer kürtaj dışardan etkiyle rahim kazınır.
Yanlış bilgi derken? Biz kürtaj ile düşük nedir tartışması yapmıyoruz. Önceki yorumumu okusaydın anlardın. Konu sahibi kurtajdan ne kadar sonra hamile kaldığımı sordu ona cevap verdim.

Son düzenleme:
Bende yasadım ve araya tanıdık koydugunuzda yada yalan soyledıgınızde 1. Olsa bile bakıyolar. Beni yasadıgım sehırdekı unı hastanesı kabul etmedi kürtaj için ve bende yakın ilde bı hast tanıdık vardı ona dedım ve genetik testte yapıldı. Bizde kromozomda sıkıntı yok. Ama eşimle kan uyusmazlıgı ve benim 3 genım heterozigot yanı tasıyıcıyım. Kan pıhtılasması oldugu için bebek kılcal damardan beslenemıyor ve duruyo. Ben tedavıye baslamadan clexan 4000 kullanmaya basladım ve 8 ay devam ettim allaha sukur ikizlerim saglıklı doğdu. Kan pıhtılasmana baktır. 3 dusuk yaptım de nereden görecekler. Ama oncelık kanlarınıza baktır.
Ha ayrıca burada perinatolog var alper tanrıverdı dıye ve izmirde perinatolog sermet saoldan güzel fırca yedım kan sulandırıcı kullanıyorum diye. eğitimlerine saygım var ama ben onları dınleseydım bıraksaydım eger ya bebeklerı kaybederdım. Onlara bısey olmasa bıle sezeryanda tansıyon 23/14 olmuş. Suan bı yerım felçtı belkı. Bazen doktoruda dınlememek gerekıyor. Ben 8. Haftada doktor sulandırıcı kullanma dediği için kaybetti. Bende pıhtılasma oldugunu bildiğim halde doktor onermedı doye kullanmadım ve 8. Haftada kalbı durdu.
Git yalan soyle 3. Düşüğüm genlerime baktırmak istiyorum de.

Bu ülkede tanıdıgın varsa ilktede yaptırırsın. Ve cok sacma aslında.ilk gebelıkte yapmıyoruz arkadas 10 tanemı denıcez. Bıde benim gıbı tedavıyle cocuk sahıbı olanlar ıcın maddı manevi yıkım. Ben 2. Ve 5. De hamıle kaldım. 2. De kalbı durdu 8. Haftada. Diğeri 3üz basladık ikizle devam ettık allaha sukur 4 aylıklar. Ama ben cok arastırdım hastalıgımı. Ve kendı cabamla yumurta takıbıyle hamıle kaldım. Sizde cok arastırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…