- 5 Temmuz 2010
- 3.275
- 1.064
- 698
Cok saol canm oyle yapicam Allah razi olsunÜni hastanelerinde ücretsiz. Git 3 kez dusuk yaptım de hematolojıye. İleri derece testler oldugu için yatış gösteriyolar yapıyolar. O yuzden git yalan soyle insanı buna zorla ıtıyolar ve bılmıyolarkı her kayıp ne kadar yıpratıyo insanı.
Allah yardımcınız olsun. Rabbim bi daha yaşatmasın.benimde 9 haftalıktı bebeğim kalp atışları durmuştu ben bu kadar kötü olduysam kim bilir sizin içiniz nasıl yanmıştır. Sabır diliyorum sizeAhh canım benim geçmiş olsun ama haline şükret nolur evet bebek anne rahmine düşer düşmez insan anneliği hissediyor. Kürtaj başlı başına psikolojik bir sınav heleki ilk gebelikte. Ben ilk beneğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim. Hiçbir test yaptırmadan yeniden hamile kaldım ne hayaller kurdum, bebeğime neler hazırladım, tam 8 ay karnımda taşıdım. Yavrumun sütü bile gelmişti göğsümden. Bayramın 1. Günü kaybettiğimi öğrendim bebeğimi.şimdi kolum kanadım kırık, ne yapsam acımı nasıl dindirsem bilemiyorum. Perşembe günü toprağa koydum ellerimle. Eşim görmüş yüzünü, saçları varmış, gözleri bana benziyormuş. Ben hiç unutamam diye bakamadım bile yüzüne. Sadece sıkıca sardım kokladım kokladım gül kokusunu sonra toprağa koyduk yavrumu. Kalbimde koca bir taş, ağlasam bağırsam ne çare. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hastaneden eli boş dönmek kimseye nasıp olmasın. İlaç kullanmama rağmen sütüm geliyor iki göğsümdende. Yanarım bebeğimin ememediği sütü göğüs pedlerinin emmesine. Onlar aktıkça gözyaşlarımda akıyor.
Bir üniversite hastanesine gidip pıhtılaşma ve genetik testlerine baktır. Ben yaptırmadım sen yap bari. Belki baktırsaydım bu acıyı yaşamazdım
Benimki 2 hafta sonra kanama ile belirti verdi canm..8 haftada olmam gerekiyodu 6 da kalmıştı..arkadaşlar bişey sorucam. bebegin kalbi durdukdan kac gun ve ya hafta sonra oyrendiniz? o zaman harcında bi belirti varmiydi? gebelik belirtilerinin azalmasi, kanama, lekelenme, ağri ve s. gibi
ondan once hic bir rahatsizlik falan yokmuydu? belirti yaşamadigindan falan hic şuphelenmedin mi?Benimki 2 hafta sonra kanama ile belirti verdi canm..8 haftada olmam gerekiyodu 6 da kalmıştı..
Malesef herşey çok sıradandı..aynıydı..belirti kaybına çok güvenme çnki kürtajdan sonra bile süre gebelik belirtilerm devam etti..1 aya faln anca geçmişti tamamen..ondan once hic bir rahatsizlik falan yokmuydu? belirti yaşamadigindan falan hic şuphelenmedin mi?
ben 6hafta 4gunluk gebeyim. daha gunum gecmeden goğuslerim cok acirdi uclari falan dokunamiyordum. bide ağirlaşmişti taşiyamiyordum. esas da uzandiğim yerden ayağa kalkinca agirligini bayaa hiss ederdim. ama dun sabah uyandigimdan beri goğuslerim boşalmiş gibi sanki. el vurunca acisi var ama ağirlaşmalar falan kaybolmuş. 1gece içinde. benim ilk gebeligimde kalbi durdu 1hafta sonra oyrendim. şimdi cok korkuyorum. belirtim kaybolunca panik yapdim 2gundurBenimki 2 hafta sonra kanama ile belirti verdi canm..8 haftada olmam gerekiyodu 6 da kalmıştı..
Panik yapma o bi gelip bi gidicek..şimdi yine hamileym bende ilk başlarda tedirgindm çok ama oluyomuş bende çok araştrdım..bazen el değmiyo bazen düzeliyo değişiyor yani panik yapma..ben 6hafta 4gunluk gebeyim. daha gunum gecmeden goğuslerim cok acirdi uclari falan dokunamiyordum. bide ağirlaşmişti taşiyamiyordum. esas da uzandiğim yerden ayağa kalkinca agirligini bayaa hiss ederdim. ama dun sabah uyandigimdan beri goğuslerim boşalmiş gibi sanki. el vurunca acisi var ama ağirlaşmalar falan kaybolmuş. 1gece içinde. benim ilk gebeligimde kalbi durdu 1hafta sonra oyrendim. şimdi cok korkuyorum. belirtim kaybolunca panik yapdim 2gundur
biraz olsun rahatladim canim. cok tesekkur ederim Allah eksik etmesinPanik yapma o bi gelip bi gidicek..şimdi yine hamileym bende ilk başlarda tedirgindm çok ama oluyomuş bende çok araştrdım..bazen el değmiyo bazen düzeliyo değişiyor yani panik yapma..
Benim kanamam vardıarkadaşlar bişey sorucam. bebegin kalbi durdukdan kac gun ve ya hafta sonra oyrendiniz? o zaman harcında bi belirti varmiydi? gebelik belirtilerinin azalmasi, kanama, lekelenme, ağri ve s. gibi
ne kadar zaman sonra?Benim kanamam vardı
Merhaba oncelıkle kaybın ıcın cok üzüldm ıkıncı isini Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin. Pıhtılasma testi yaptırmıs mıydn bır de kürtajfan ne kadar süre sonra hamıle kaldın ekstra bıseyler yaptın mıBenimki 2 hafta sonra kanama ile belirti verdi canm..8 haftada olmam gerekiyodu 6 da kalmıştı..
Amin..test yaptrmadım doktorum ilk düşük diye çok yanaşmadı hep böyle artık dedi..çok kararsız kaldım ama yaptrmadım..doktrm iki adet görmen yeterli dedi nitekim öyle yaptım kürtajdan sonra iki kez adet gördüm sonra hamile kaldım tekrar..O ay biraz telaşımız vardı pek bebeğe odaklamamıştm kendimi taşınmaydı memlekette git gel derken o arada olmuş..yani anlaycğn kafana takma kendini strese sokma.o geliyo sessizce zaten..Merhaba oncelıkle kaybın ıcın cok üzüldm ıkıncı isini Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin. Pıhtılasma testi yaptırmıs mıydn bır de kürtajfan ne kadar süre sonra hamıle kaldın ekstra bıseyler yaptın mı
Ayy cok guzel Allah tamamına erdirsin bende ıkı ay korundm 3. Ay da test yaptırdım sonucları bekleyeyim diye ilişki de olmadı gıbı bır kac kez bende tasındım o sıralar ev kalabalıktı yardım edenler falan filan. Sonuclar cıkrı bakalım aynısını kaldıramam diye ablamın hematoloji doktoruna yalvardım yaptı sagolsun testleri. Bende bu ay gun asırı diye niyetlendim yıne 3gun gectıAmin..test yaptrmadım doktorum ilk düşük diye çok yanaşmadı hep böyle artık dedi..çok kararsız kaldım ama yaptrmadım..doktrm iki adet görmen yeterli dedi nitekim öyle yaptım kürtajdan sonra iki kez adet gördüm sonra hamile kaldım tekrar..O ay biraz telaşımız vardı pek bebeğe odaklamamıştm kendimi taşınmaydı memlekette git gel derken o arada olmuş..yani anlaycğn kafana takma kendini strese sokma.o geliyo sessizce zaten..
İnş senin de güzel haberlerini alırz canım..Ayy cok guzel Allah tamamına erdirsin bende ıkı ay korundm 3. Ay da test yaptırdım sonucları bekleyeyim diye ilişki de olmadı gıbı bır kac kez bende tasındım o sıralar ev kalabalıktı yardım edenler falan filan. Sonuclar cıkrı bakalım aynısını kaldıramam diye ablamın hematoloji doktoruna yalvardım yaptı sagolsun testleri. Bende bu ay gun asırı diye niyetlendim yıne 3gun gectıhayırlısı cok sevındım senin mesajını gördüğüme umut oldun bana da
Insallah tesekkur ederımİnş senin de güzel haberlerini alırz canım..
çok geçmiş olsun canım benim ikiziminde böyle oldu aldılar ama korunmadı 2 aya geri hamile kalmıştıKızlar çok üzgünüm 6 haftalikken kalp atışını duyduk çok ama çok mutlu olduk ne yazık ki mutluluğumuz yarim kaldı dün dr gittik ve kalp atışını duyamadi alttan bakti detaylıya gönderdi ne yazık ki kalbi durmuş bugun ise aldılar nasıl üzgünüm anlatamam size ilk defa böyle bisey yasıyoruz eşimle yıkıldık resmen basına böyle bişey gelen veya çevresinde olanlar var mi nolur destek verin bana çok kötüyüm( yaşasaydı bende Ocak ayında anne olacaktım (
Çok saol canm sonra sorun olmadı dimi diğer hamile kaldi doğum oldu mu ?çok geçmiş olsun canım benim ikiziminde böyle oldu aldılar ama korunmadı 2 aya geri hamile kalmıştı
Ayy cok guzel Allah tamamına erdirsin bende ıkı ay korundm 3. Ay da test yaptırdım sonucları bekleyeyim diye ilişki de olmadı gıbı bır kac kez bende tasındım o sıralar ev kalabalıktı yardım edenler falan filan. Sonuclar cıkrı bakalım aynısını kaldıramam diye ablamın hematoloji doktoruna yalvardım yaptı sagolsun testleri. Bende bu ay gun asırı diye niyetlendim yıne 3gun gectıhayırlısı cok sevındım senin mesajını gördüğüme umut oldun bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?