7.haftamda olmama rağmen bu testin daha net olması gerekmiyor mu? düşük mü yapıyorum yoksa yardım edin?

senin ikizlere ne oldu kaç aylıktı kaybettiğinde

Yok öyle yapma bence 2 doktora git birinin göremediği sorunu digeri görebilir ve sorunu bastan çözme imkanı olursa çözersiniz bende tek doktora gittiğim için pişmanım hatta devletteki güler yüzlü doktorlara gitmek yerine özellere para verince daha iyi olucak diye düşündüğüm içinde pişmanım bu arada ben saglıkcıyım suan calısmıyorum yeni cıktım işten ama normal doguma falan girdim normal dogurmayı da ögretti ler bize

senin ikizlere ne oldu kaç aylıktı kaybettiğinde
13 haftalık tı cinsiyet ögrenmeye ve 2 li teste Baska doktora gideyim dedim gittiğimizde ikiz oldugunu birinin kardes inden büyük oldugunu tek yumurta ikizi oldugunu ve kalplerinin cok önceden durduğunu ögrendim bebekler büyümüş tüm herseyleri tamdı biri cok büyümüş digeri ne göre tabi.

ee sen kolay bulursun o zaman doktor çevrenden de illaki öneren olur suan da da nöbetteyiz heralde uyumadığına göre

kromozom fazlalığı deniyodu heralde onada evet yasasaydı bu durumda saglıksız gelecekti dünyaya bu seni daha zorlardı. hayırlısı böyleymiş demek ki

ee sen kolay bulursun o zaman doktor çevrenden de illaki öneren olur suan da da nöbetteyiz heralde uyumadığına göre
Kız sen benim yorumları yarım mı okuyorsun ben işi bıraktım özel sektörde calısıyordum ve uydurma sözlerin hiç önemi yok her saglıkcı kendi hastanesindeki doktoru önerir önemli olan hamileliğini o doktorla tecrübe eden biri olması

kromozom fazlalığı deniyodu heralde onada evet yasasaydı bu durumda saglıksız gelecekti dünyaya bu seni daha zorlardı. hayırlısı böyleymiş demek ki
Aynen hayırlısı böyleymiş. Rabbim birdaha yasatmasın ne bana nede baskasına

sen hayırlısıyla güzel haberi al da doktor kolay internete bakar araştırmaya bakar insallah güzel haberi alırsın da

tamam benin 2 de hastanem sen benden önce sonuç alırsan eğer sende yaz
Canım ne yaptın? Ben test yaptım negatif cıktı bugun adet olmazsam 3 günde bir tekrarlarım. Geçen kimde yumurtlama dan sonra 20. Günde test yapmıstım. Bu sefer 11. Gün daha ama hayırlısı pek pozitif görecek gibi değilim nedense bu ay

ben sana diyorum o folikasit ve sogan suyunu deme kendini zorla bide hayıt tohumu var onuda dene çocuk olmasa bile içtiğin aylar rahmin temizlenir işte bi sonraki aya güzel olur dene onu

bende çok şükür kalbini duydum korkularım boşaymış gecemi bosuna mahvettim hamilelerin duası kabul olurmus duamdasın hiç merak etme

Cok tesekkür ederim canım bende cok sevindim herseyin yolunda gitmesine şu sogan kürünü de bşr arastırayım tekrar deneyeyim canım öyleyse

Cok tesekkür ederim canım bende cok sevindim herseyin yolunda gitmesine şu sogan kürünü de bşr arastırayım tekrar deneyeyim canım öyleyse
dene dene kesinliklte tavsiye ederim zaten 6 ayda bi uapılıyomus 15 gün içeceksin sadece denemeye değer bide bol hareket ve egzersiz de yumurtalıgı esnetiyomus bak hareketinde bol olsn spor yap hergün 20 dk kadar ben böyle uapmıstım hep işte

Kız benim telefon olcuyo evde kaç adım attığını günlük 200 adım atmıyorum 3 ay oldu işi de bırakalı kilo aldım hantal oldum resmen ama şuan göğüs belirtim iyice artmış beni şaşırtan benim adet olana kadar belirtim olmaz pat diye adet olurum .geçen sefer hamileliğimi 8 gün gecikince öğrendim adet zamanım geçene kadarda çok belirgin belirtim yoktu 2. Defa gogsum rengi uçları değişince acaba dedim bende ama erken mi bilmiyorum yumurtlamadan sonra 11. Günün bugün .

testte çıkmadıysa yoktur zaten sen dediklerimi dene bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…