senin ikizlere ne oldu kaç aylıktı kaybettiğindeSen bendende stresli bir insansın benim arkadasım da aylarca gögüs değişikliği olmadı gecen sene ve benim ilk belirtim gögüslerim deydi kişiden kişiye değişiyor o. Hatta karnı bile büyümedi benden 1 ay öndeydi benim karnım kocam andı gögüs bazı kadınlarda belirti olmuyo mesela sık idrara cıkmadan bende belirti değil o kadar cok su içiyorum ki zaten cok sık idrara cıkıyorum ben
Yok öyle yapma bence 2 doktora git birinin göremediği sorunu digeri görebilir ve sorunu bastan çözme imkanı olursa çözersiniz bende tek doktora gittiğim için pişmanım hatta devletteki güler yüzlü doktorlara gitmek yerine özellere para verince daha iyi olucak diye düşündüğüm içinde pişmanım bu arada ben saglıkcıyımben bi önceki hamileliğimde 3 doktora birden gidiyodum hepsi aynı seyi deyince inanıyodumkızıyolardı gitme bu kadar kurcalatma diye bunda da hiç gitmedim ne alemde bilmiyorum 2 hafta nası bekledim ne sor ne ben söyleym tek doktorla devam edecem bu sefer
13 haftalık tı cinsiyet ögrenmeye ve 2 li teste Baska doktora gideyim dedim gittiğimizde ikiz oldugunu birinin kardes inden büyük oldugunu tek yumurta ikizi oldugunu ve kalplerinin cok önceden durduğunu ögrendim bebekler büyümüş tüm herseyleri tamdı biri cok büyümüş digeri ne göre tabi.senin ikizlere ne oldu kaç aylıktı kaybettiğinde
ee sen kolay bulursun o zaman doktor çevrenden de illaki öneren olur suan da da nöbetteyiz heraldeYok öyle yapma bence 2 doktora git birinin göremediği sorunu digeri görebilir ve sorunu bastan çözme imkanı olursa çözersiniz bende tek doktora gittiğim için pişmanım hatta devletteki güler yüzlü doktorlara gitmek yerine özellere para verince daha iyi olucak diye düşündüğüm içinde pişmanım bu arada ben saglıkcıyımsuan calısmıyorum yeni cıktım işten ama normal doguma falan girdim normal dogurmayı da ögretti ler bize
kromozom fazlalığı deniyodu heralde onada evet yasasaydı bu durumda saglıksız gelecekti dünyaya bu seni daha zorlardı. hayırlısı böyleymiş demek ki13 haftalık tı cinsiyet ögrenmeye ve 2 li teste Baska doktora gideyim dedim gittiğimizde ikiz oldugunu birinin kardes inden büyük oldugunu tek yumurta ikizi oldugunu ve kalplerinin cok önceden durduğunu ögrendim bebekler büyümüş tüm herseyleri tamdı biri cok büyümüş digeri ne göre tabi.
Kız sen benim yorumları yarım mı okuyorsun ben işi bıraktım özel sektörde calısıyordum ve uydurma sözlerin hiç önemi yok her saglıkcı kendi hastanesindeki doktoru önerir önemli olan hamileliğini o doktorla tecrübe eden biri olmasıee sen kolay bulursun o zaman doktor çevrenden de illaki öneren olur suan da da nöbetteyiz heraldeuyumadığına göre
Aynen hayırlısı böyleymiş. Rabbim birdaha yasatmasın ne bana nede baskasınakromozom fazlalığı deniyodu heralde onada evet yasasaydı bu durumda saglıksız gelecekti dünyaya bu seni daha zorlardı. hayırlısı böyleymiş demek ki
sen hayırlısıyla güzel haberi al da doktor kolay internete bakar araştırmaya bakar insallah güzel haberi alırsın daKız sen benim yorumları yarım mı okuyorsun ben işi bıraktım özel sektörde calısıyordum ve uydurma sözlerin hiç önemi yok her saglıkcı kendi hastanesindeki doktoru önerir önemli olan hamileliğini o doktorla tecrübe eden biri olması
çok zor gerçekten yaşamayan bilemiyoAynen hayırlısı böyleymiş. Rabbim birdaha yasatmasın ne bana nede baskasına
Bakalım hayırlısı canım müsait olunca bugun yazarsın iyi geceler diliyorumsen hayırlısıyla güzel haberi al da doktor kolay internete bakar araştırmaya bakar insallah güzel haberi alırsın da
tamam benin 2 de hastanem sen benden önce sonuç alırsan eğer sende yazBakalım hayırlısı canım müsait olunca bugun yazarsın iyi geceler diliyorum
Aynısını yaşadım ağlaya ağlaya gittim hastaneye gayet yolundaydı herşey içini ferah tut canımEki Görüntüle 3007158
hamileliği öğrendiğimde yaptığım test bundan daha netti
iyice belirgenleşmesine rağmen silikleşmiş ??
düşük mü oluyor suan
insallahAynısını yaşadım ağlaya ağlaya gittim hastaneye gayet yolundaydı herşey içini ferah tut canım
Canım ne yaptın? Ben test yaptım negatif cıktı bugun adet olmazsam 3 günde bir tekrarlarım. Geçen kimde yumurtlama dan sonra 20. Günde test yapmıstım. Bu sefer 11. Gün daha ama hayırlısı pek pozitif görecek gibi değilim nedense bu aytamam benin 2 de hastanem sen benden önce sonuç alırsan eğer sende yaz
ben sana diyorum o folikasit ve sogan suyunu deme kendini zorla bide hayıt tohumu var onuda dene çocuk olmasa bile içtiğin aylar rahmin temizlenir işte bi sonraki aya güzel olur dene onuCanım ne yaptın? Ben test yaptım negatif cıktı bugun adet olmazsam 3 günde bir tekrarlarım. Geçen kimde yumurtlama dan sonra 20. Günde test yapmıstım. Bu sefer 11. Gün daha ama hayırlısı pek pozitif görecek gibi değilim nedense bu ay
Cok tesekkür ederim canımben sana diyorum o folikasit ve sogan suyunu deme kendini zorla bide hayıt tohumu var onuda dene çocuk olmasa bile içtiğin aylar rahmin temizlenir işte bi sonraki aya güzel olur dene onu
bende çok şükür kalbini duydum korkularım boşaymış gecemi bosuna mahvettim hamilelerin duası kabul olurmus duamdasın hiç merak etme
dene dene kesinliklte tavsiye ederim zaten 6 ayda bi uapılıyomus 15 gün içeceksin sadece denemeye değer bide bol hareket ve egzersiz de yumurtalıgı esnetiyomus bak hareketinde bol olsn spor yap hergün 20 dk kadar ben böyle uapmıstım hep işteCok tesekkür ederim canımbende cok sevindim herseyin yolunda gitmesine şu sogan kürünü de bşr arastırayım tekrar deneyeyim canım öyleyse
Kız benim telefon olcuyo evde kaç adım attığını günlük 200 adım atmıyorum 3 ay oldu işi de bırakalı kilo aldım hantal oldum resmen ama şuan göğüs belirtim iyice artmış beni şaşırtan benim adet olana kadar belirtim olmaz pat diye adet olurum .geçen sefer hamileliğimi 8 gün gecikince öğrendim adet zamanım geçene kadarda çok belirgin belirtim yoktu 2. Defa gogsum rengi uçları değişince acaba dedim bende ama erken mi bilmiyorum yumurtlamadan sonra 11. Günün bugün .dene dene kesinliklte tavsiye ederim zaten 6 ayda bi uapılıyomus 15 gün içeceksin sadece denemeye değer bide bol hareket ve egzersiz de yumurtalıgı esnetiyomus bak hareketinde bol olsn spor yap hergün 20 dk kadar ben böyle uapmıstım hep işte
testte çıkmadıysa yoktur zaten sen dediklerimi dene bideKız benim telefon olcuyo evde kaç adım attığını günlük 200 adım atmıyorum 3 ay oldu işi de bırakalı kilo aldım hantal oldum resmen ama şuan göğüs belirtim iyice artmış beni şaşırtan benim adet olana kadar belirtim olmaz pat diye adet olurum .geçen sefer hamileliğimi 8 gün gecikince öğrendim adet zamanım geçene kadarda çok belirgin belirtim yoktu 2. Defa gogsum rengi uçları değişince acaba dedim bende ama erken mi bilmiyorum yumurtlamadan sonra 11. Günün bugün .
Tamam canım denerim adet bitince mı yapılacak 15 gün hiç bilmiyorum ne kadar nasıl yapılacağınıtestte çıkmadıysa yoktur zaten sen dediklerimi dene bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?