Boşuna stres yapıyorsun stres yaparsan aklına gele iyi düşünmeye calısıyorum
iyi düşünmeye calısıyorum ama ister istemez stres oluyorum işte kendimi durduramıyorum ilk gebeliğim düşük olduğu için bunda korkuyorumBoşuna stres yapıyorsun stres yaparsan aklına gelen başına gelir yapma
Hayır c kontrol cizgisi dir bu test bozuk değil demek senin hamileliğini T gösterirt daha koyu c silik
c nin net olması gerekmiyor mu t gibi
yaa gerçekten mi ☹☹ ben boşuna mı stres yaşıyorum yani şimdi inşallah dediğin gibidiirrHayır c kontrol cizgisi dir bu test bozuk değil demek senin hamileliğini T gösterir
Yaz İnternete bak testin kutusunda da yazar. Bütün negatif enerjiyi üzerimize cektin gece geceyaa gerçekten mi ☹☹ ben boşuna mı stres yaşıyorum yani şimdi inşallah dediğin gibidiirr
uyku tutmaz artık ya boş keseyse o zaman kafamda deli sorular :) seni de uyutmadım oyaladım hakkını helal et hadi uyu senYaz İnternete bak testin kutusunda da yazar. Bütün negatif enerjiyi üzerimize cektin gece geceuzman oldum bu konularda ben İnternete bak sonra yat uyu bence canım sen
Ben aylardır kimyasal gebelik yaşıyorum o kadar alıstım ki nornal gelıo artık cnkı hep stres yapıodm o yuzden tutunmuoduiyi düşünmeye calısıyorum ama ister istemez stres oluyorum işte kendimi durduramıyorum ilk gebeliğim düşük olduğu için bunda korkuyorum
ne yorucu ne zor bir durum.. yaşamayan anlayamazBen aylardır kimyasal gebelik yaşıyorum o kadar alıstım ki nornal gelıo artık cnkı hep
Yok ben de meraktan uyuyamıyorum sürekli kafamda belirtilerimi düşünüyorum hamilemiyim diyeuyku tutmaz artık ya boş keseyse o zaman kafamda deli sorular :) seni de uyutmadım oyaladım hakkını helal et hadi uyu sen
Yok ben de meraktan uyuyamıyorum sürekli kafamda belirtilerimi düşünüyorum hamilemiyim diyebos kese olayı falan daha kücük Ken olur benim bildiğim hem neden bu kadar olumsuzsun kese kendi kendine büyüyüp git gide T cizgisini arttırmaz heralde
Yok ben de meraktan uyuyamıyorum sürekli kafamda belirtilerimi düşünüyorum hamilemiyim diyebos kese olayı falan daha kücük Ken olur benim bildiğim hem neden bu kadar olumsuzsun kese kendi kendine büyüyüp git gide T cizgisini arttırmaz heralde
senin hesabını göremiyorum ben neden aktif değil silinmiş mi ne diyoYok ben de meraktan uyuyamıyorum sürekli kafamda belirtilerimi düşünüyorum hamilemiyim diyebos kese olayı falan daha kücük Ken olur benim bildiğim hem neden bu kadar olumsuzsun kese kendi kendine büyüyüp git gide T cizgisini koyulastırmaz heralde
Ya yumurtlamamı bu ay cok net hissettim sonra gögüs uclarım günden güne büyüdü koyulastı kahve kısmında hem koyulastı hem büyüdü gecen seferde böyle olmustu ondan bu kadar heyecanlandım birde yumurtlama dönemi akıntım vardı kesilmişti son 2 gündür yine var ve benim adet olana kadar hiç bir belirtim olmaz agrım acım olur adet biter yani öncesinde hiç belirtim olmaz kanamam baslayana kadar birde gögüs uclarım abest sekilde büyüdü ve koyulastı ben beyaz tenliyim normalde acık pembedir nerdeyse ten rengim takıntı uclarıama sen bu kadar heyecanlı olup kendini heveslendirirsen olumsuz sonuç aldığında çok üzülürsün yapma kendini şartlandırma akışına bırak insallah vardır ama olmama ihtimalini de göz ardı etme ne belirtilerin var
Yoo. İsmime tıklayınca girebilirsin ama bence girme. Hamileyken üzücü seyler okuma pozitif ol.senin hesabını göremiyorum ben neden aktif değil silinmiş mi ne diyo
ne zaman test yapacaksın peki kacıncı günü bekliyorsunYa yumurtlamamı bu ay cok net hissettim sonra gögüs uclarım günden güne büyüdü koyulastı kahve kısmında hem koyulastı hem büyüdü gecen seferde böyle olmustu ondan bu kadar heyecanlandım birde yumurtlama dönemi akıntım vardı kesilmişti son 2 gündür yine var ve benim adet olana kadar hiç bir belirtim olmaz agrım acım olur adet biter yani öncesinde hiç belirtim olmaz kanamam baslayana kadar birde gögüs uclarım abest sekilde büyüdü ve koyulastı ben beyaz tenliyim normalde acık pembedir nerdeyse ten rengim takıntı ucları
Aslında gecen seferki gibi adet gecikmemi bekliycektim ama gündüz test aldırcam esime ya bugun yaparım yada yarın zaten 18 inde olmam lazım ama bazen 1 gün gecikiyor diye bat ı 19 u sayıyorum.ne zaman test yapacaksın peki kacıncı günü bekliyorsun
yok basıyorum * bu üyenin görüntülenmesine sınır getirildi bu hesap kalıcı olarak silinmiş olabilir*Yoo. İsmime tıklayınca girebilirsin ama bence girme. Hamileyken üzücü seyler okuma pozitif ol.
sağlık ocağına gidip kan versene gerçi oda ertesi gün çıkıyo kim beklicek yarın yaparsan sonucu bana da söyleeeAslında gecen seferki gibi adet gecikmemi bekliycektim ama gündüz test aldırcam esime ya bugun yaparım yada yarın zaten 18 inde olmam lazım ama bazen 1 gün gecikiyor diye bat ı 19 u sayıyorum.
Tamam sende doktora gidince yaz hemensağlık ocağına gidip kan versene gerçi oda ertesi gün çıkıyo kim beklicek yarın yaparsan sonucu bana da söyleee
insallah ikimizde istediğimiz sonucu alabilirizTamam sende doktora gidince yaz hemenprofilim kapalıymış benim simdi baktım düzelttim pek anlamıyorum böyle seylerden
İnşaAllah canım. Beni bilmem ama hissediyorum sen alıcak sın. İnsan kendi için tam hissedemiyo birde bu ay ilk deneme ya belki vucut tepki veriyordur benim ama cidden bir tuhaf oldu gögüslerim boyamıs gibi yoksa ben yemezdim bu süpheyiinsallah ikimizde istediğimiz sonucu alabiliriz
adet gecikmen var demiİnşaAllah canım. Beni bilmem ama hissediyorum sen alıcak sın. İnsan kendi için tam hissedemiyorum bşrde bu ay ilk deneme ya belki vucut tepki veriyordur benim ama cidden bir tuhaf oldu gögüslerim boyamıs gibi yoksa ben yemezdşm bu süpheyi 8 ay belirti uydurdum ben hep kendimde cübkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?