benim belirtim yoktu ben adetim gecikince test yaptım negatifti doktora gittim kan aldı birseu cıkmadı sonrada söktürücü ilaç verdi kullandm bitti 10 gün geçti hala olmadım aynı doktora bida gittim dedim gelmiştim ilaç vermiştiniz bi işe yaramadı dedm o zaman ciddi bi hormon bozuklugn var geçte bi ultrasondan bakalm bi dedi yattm hamilesn dedi kesen oluşmuş 5 haftalık dedi bide kan alalım dedi kanda da cıktı bu sefer sonra 2 hafta sonra gel 7.haftada kalp atısını duyalm dedi bnde eve geldim yinede bi test yaptım 2 çizgi tamam dedim öyle öğrendm bulantım falan var ama bu boş gebelik dediklerinde de oluyormuşBen herseyin hayırlısı diyorum zaten. Peki senin erkenden olan belirtin var mıydı nasıl belirtilerin vardı
Bendede pco var denildi kız bana kısır bile denildi de üstüne 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım bir tanesinde tüp bebek hariç cocugun olmaz demişti. Sürekli düşük yapacak değilsin. İlk gebelik lerin cogunda düşük oluyormuş doktor öyle demişti bana. Eger o silik cizgi ye takıntı yaptıysan bak burda kac saattir konusuyoruz coktan kanaman baslardı idrarından beta hcg azalıyor kanamayla gidiyo hersey diye düşünebilirdik. Su testlere cidden güvenme gecen sefer denk gelmiş emin ol düşük gerceklesmeden vucudun daki beta hcg azalabilir mi en kötü aynı derecede koyu cıkar cocuk düşmedi diye biraz mantıgı ı kullan lütfenbenim belirtim yoktu ben adetim gecikince test yaptım negatifti doktora gittim kan aldı birseu cıkmadı sonrada söktürücü ilaç verdi kullandm bitti 10 gün geçti hala olmadım aynı doktora bida gittim dedim gelmiştim ilaç vermiştiniz bi işe yaramadı dedm o zaman ciddi bi hormon bozuklugn var geçte bi ultrasondan bakalm bi dedi yattm hamilesn dedi kesen oluşmuş 5 haftalık dedi bide kan alalım dedi kanda da cıktı bu sefer sonra 2 hafta sonra gel 7.haftada kalp atısını duyalm dedi bnde eve geldim yinede bi test yaptım 2 çizgi tamam dedim öyle öğrendm bulantım falan var ama bu boş gebelik dediklerinde de oluyormuş
yarın 2.hafta işte gidecektim son bir test kalmıstı hem onu kullanıym dedim silik çıktı bi önceki gebeliğimde de öyle oldu silik çıkınca düşük oldu kanamam oldu akşamına
bana teselli verip rahatlatmaya calısıyorsun sağol ama bence yarın kalp atışını duyamıcam yine birseyler oluyo eminim bide polikistik over var bende öyle olanların %50 sinde düşük daha çok ihtimalmiş iyice umudum bitti yani
Beta arttıkca c silikleşir canım içini rahat tutboş kese olabileceğinide okudum az önce yok sakin kalamıyorum bilmiyorum sabahı zor edecem gibi
ilk düşüğümden biliyorum ben 2 günde bi kan vermeye gelmelisin yükselişini takip edecz demişlerdi 5-6. haftaya kadar normaldi tamam şimdi keseden bebeğin görünmesini beklicez demişlerdi ben yine de baska hastanede kan verdim değerimin düştüğünü gördümBendede pco var denildi kız bana kısır bile denildi de üstüne 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım bir tanesinde tüp bebek hariç cocugun olmaz demişti. Sürekli düşük yapacak değilsin. İlk gebelik lerin cogunda düşük oluyormuş doktor öyle demişti bana. Eger o silik cizgi ye takıntı yaptıysan bak burda kac saattir konusuyoruz coktan kanaman baslardı idrarından beta hcg azalıyor kanamayla gidiyo hersey diye düşünebilirdik. Su testlere cidden güvenme gecen sefer denk gelmiş emin ol düşük gerceklesmeden vucudun daki beta hcg azalabilir mi en kötü aynı derecede koyu cıkar cocuk düşmedi diye biraz mantıgı ı kullan lütfenben kaç defa o testlerde silik cizgi cıkıp lan verdim bir birsen cidden mantıklı düşün bebek düşmeden beta nasıl azalsın da siliklesmeye baslasın kız diyorum ya ben her gün test yaptım bosa gitmesin diye sacma sapan cıktı bende beta hcg artmıyor diye telaslanmıstım 4
netleşir diye biliyorum emin misinizBeta arttıkca c silikleşir canım içini rahat tut
Hayır canım c testin hatasız oldugunu gösteren bi kontrol çizgisi önemli olan t çizgisi beta degeri arttıkça c silikleşir bunın nedeni içindeki mürekkebden dolayı önce t üzerinden geçip c ye gdıyor ve beta yuksek oldugu icin t koyu c daha silik oluyornetleşir diye biliyorum emin misiniz
insallah dediğin gibidir teşekkür ederimHayır canım c testin hatasız oldugunu gösteren bi kontrol çizgisi önemli olan t çizgisi beta degeri arttıkça c silikleşir bunın nedeni içindeki mürekkebden dolayı önce t üzerinden geçip c ye gdıyor ve beta yuksek oldugu icin t koyu c daha silik oluyor
Bak neden iyi düşün diyorum sana biliyormusun. Tam tersi cıkarsa bebegin etkilenmiş olucak. Ha diyelim dediğin gibi olduysa da elden birsey Gelmez ama onuda zamanı gelince düşünürsün. Hep aynısı olacak değil ya her bebek her gebelik aynı değil dir dua et bol bol Allah hayırlısını nasip etsin. Saat kaçta randevun bugunilk düşüğümden biliyorum ben 2 günde bi kan vermeye gelmelisin yükselişini takip edecz demişlerdi 5-6. haftaya kadar normaldi tamam şimdi keseden bebeğin görünmesini beklicez demişlerdi ben yine de baska hastanede kan verdim değerimin düştüğünü gördüm
baska yere yine gittim yanlıştır o sonuç diye önceki yerde yaptırdıgımdan bi tık düşük sonuç aldım yani kan değerim 2 gün içinde düşmeye baslamıs sonra baska hastanedeki de bana kanaman olması lazım nasıl olmaz dedi cuma günüydü hatta hafta sonu olursa acile gel demişti eve geldim 5 saat geçti geçmedi akşamına kanamam basladı kürtaja falan aldılar işte yani diyeceğim o çok uzun anlattım da ilk düşüğümde de böyle oldu hemen kanamam olmadı 2 gün sürdü kanamanın gerçekleşmesi
2 deBak neden iyi düşün diyorum sana biliyormusun. Tam tersi cıkarsa bebegin etkilenmiş olucak. Ha diyelim dediğin gibi olduysa da elden birsey Gelmez ama onuda zamanı gelince düşünürsün. Hep aynısı olacak değil ya her bebek her gebelik aynı değil dir dua et bol bol Allah hayırlısını nasip etsin. Saat kaçta randevun bugun
21 aylık oglum var bende 2aya kdar hergun yaptm test düşük ihtimalim vardı sureklı kanamam oldu ama cok sukur saglkklı dogdu 39.haftada hemde doguma kdar kanamam hic durmadıinsallah dediğin gibidir teşekkür ederim
KızzEki Görüntüle 3007158
hamileliği öğrendiğimde yaptığım test bundan daha netti
iyice belirgenleşmesine rağmen silikleşmiş ??
düşük mü oluyor suan
tehlikeli geçmiş neyse ki bir sorun olmamış Rabbim nasip etmiş ne güzel21 aylık oglum var bende 2aya kdar hergun yaptm test düşük ihtimalim vardı sureklı kanamam oldu ama cok sukur saglkklı dogdu 39.haftada hemde doguma kdar kanamam hic durmadı
anlamadım ya nolmuş şimdiiKızzsilik olan c cizgisi ymiş ya resmi ters atmıs sın. Yok yere burda dram yasatıyorsun Bana kız beta hcg degerin cok yüksek diye kontrol cizgisi olan C cizgisi den bile koyu cıkmıs. Ay suan cok mutlu oldum gece gece beni de stres yaptırdın
Her kanama düşük değil ve ben hamileyken bu testler negatf cıktı bunlara guvenmetehlikeli geçmiş neyse ki bir sorun olmamış Rabbim nasip etmiş ne güzel
inşallah dua et lütfenHer kanama düşük değil ve ben hamileyken bu testler negatf cıktı bunlara guvenme
Boşuna stres yapıyorsun stres yaparsan aklına gelen başına gelir yapmainşallah dua et lütfen
Ya testi ters cekip koymus sun fotoda C kontrol cizgisi silik T cizgisi yani hamilelik cizgisi kopkoyu cıkmıs yani beta hcg degerin cok yüksek diye C cizgisi den bile koyu cıkmıs yani degerin düşmemiş hala cok yüksekanlamadım ya nolmuş şimdii
Şu teste bir bak Allah askına yaEki Görüntüle 3007158
hamileliği öğrendiğimde yaptığım test bundan daha netti
iyice belirgenleşmesine rağmen silikleşmiş ??
düşük mü oluyor suan
t daha koyu c silikŞu teste bir bak Allah askına ya180 derece döndür sunu dogru su o çünkü sen ters koymus sun
t nin hamilelik olduguna emin misin c diye biliyorumYa testi ters cekip koymus sun fotoda C kontrol cizgisi silik T cizgisi yani hamilelik cizgisi kopkoyu cıkmıs yani beta hcg degerin cok yüksek diye C cizgisi den bile koyu cıkmıs yani degerin düşmemiş hala cok yüksekattıgın fotoya bir bak T cizgisi hamilelik oldugunu gösteren cizgi ve sagda olur sen testi ters yönde koymus sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?