- 26 Haziran 2024
- 283
- 151
- 18
- Konu Sahibi tatlibirisi
-
hayırlı olsun sizin için deMerhaba nasipse 8 ya da 9 mayıs benim de yarın kontolüm var
Merhaba ben bugün transfer oldum sizde oldunuz mu aynı gün denk geldik galiba ☺umarım güzel haberler alırızyakın tarihlerde transfer olacaklar var mı beraber bekleyelim
Merhaba bugün transfer oldum bende :)yakın tarihlerde transfer olacaklar var mı beraber bekleyelim
merhaba hayırlı olsunMerhaba bugün transfer oldum bende :)
Teşekkür ederim :) Evet benim de ilk transferim zaman geçmiyor sankimerhaba hayırlı olsunsizinde mi ilk transferiniz ?
kız daha 1.gündeyiz dur bakalım bi 6-7 gün olsun öyle söyleyelim bunuTeşekkür ederim :) Evet benim de ilk transferim zaman geçmiyor sanki
amin canım buralarda zaman geçireceğiz işteDoğru diyosunAllah yardımcımız olsun
merhaba hayırlı olsun inşallahMerhaba benim de 7 mayıs transferim. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız
Amin inşallahMerhaba benim de 7 mayıs transferim. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız
16 mayısta yaptırmamı söylediler umarım bekleyebilirim :)Amin inşallahtest gününüz ne zaman sizin
hepimizin test günleri farklı16 mayısta yaptırmamı söylediler umarım bekleyebilirim :)
Evet ya hadi bakalım güzel haberlerle dolup taşar mesajlar inşallahhepimizin test günleri farklıtest yapan haber versin
Geçer anlamazsın bile inşallah güzel haber alırsın16 mayısta yaptırmamı söylediler umarım bekleyebilirim :)
hepimizin test günleri farklıtest yapan haber versin
hepimizin test günleri farklıtest yapan haber versin
Insallah hepimiz güzel haberler alırızGeçer anlamazsın bile inşallah güzel haber alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?