7 Mayıs 2025 transfer olacak var mı ??

benimde ilk 2-3 gün kasık ağrılarım vardı ama şimdi yok denecek kadar az kasık ağrısı oluyor. hiç belirti olmadan pozitif gören çok kişi var. bazılarında binbir çeşit belirti var bende bilmiyorum iyi mi kötü bu durum çok az kalmış test gününüze inşallah güzel haberinizi verirsiniz

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin

Pembe renkte peçeteye silince gelen kanamam oldu sabah doktora yazıcam ama moralim çok bozuldu adet mi olcam yada tutmadı mı diye böyle oldu çok canım sıkıldı adet olacakmısım gibi karın ve kasık ağrım oluyor arada benle bir transfer olup başka böyle olanda yok moralim çok bozuldu

Bahsettiğiniz tutunma kanaması olabilir. Bahsettiğiniz kanamayı tutunmayı gösteren işaret diye bekledim bende olmadı :) Ağrılar bende de oluyor bunlar ilaçların yan etkileri. Lütfen stres yapmayın. Forumu okuduysanız bir çok kadın bu ağrıyı yaşıyor

İnşallah tutunmadır asırı derece de moralim bozuldu ama her ne olursa da Rabbimden biliyorum nasip artık. Rabbim bu yolda olan herkese emeğinin karsılığını nasip etsin inşallah

sanki tutunma kanamasını tarif ediyorsun canım. benim doktorum açık kırmızı yada kahverengi lekelenmenin normal olduğunu söylemişti. zaten pozitif görenlerde senin gibi adet belirtileri yaşıyorlar. stres yapma içini ferah tut

İnşallah öyledir canım sabah doktoruma yazdım bu tarz şeyler normal yazmıs oda şimdilik coraspini keselim dedi sabah uyandığımda gene acık kahveye döndü dinlenip bol şu iç dedi nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…