aslına bakarsan bana da az geliyoama daha fazla yapamyorum iş çıkışı çok yorgun ooluyorum diye . bir de ne kadar dogrudur bilmyrum ama koca koşu banının kalorisine inanmayın diyo eksk mi fazla mı bimiyrum koşu bandı bisiklet bi de adını blmediğim bi alet var onu yapıyrum
dün 102 kilo ile başladım dukana bu sabah tartıldığımda 100.6 idi1.4 kilo gitmiş inşallah davamı gelir
bende yarın sabah 99.99 u görmek istiyorum ama bunun için sabaha kadar 800 gr vermem gerekecek ki mümkün değil((
bende yarın sabah 99.99 u görmek istiyorum ama bunun için sabaha kadar 800 gr vermem gerekecek ki mümkün değil((
Ben bügün yine tartıldım ve 99.8 gördüm yani bi 800 gr daha gitti
Arkadaşlar siz hangi sıklıkta tartılıyosunuz
Ben hergün tartılmadan duramıyorum - görmeyince motivasyonum çabuk kırılıyo
Verebilirsin mümkün bence
gün içinde kaçamak yapmazsan bol su ve akşam 6 dan sonra bişey yemezsen bence 800 gr gider
maalesef gitmedi ve hala 99 u göremedim.hayırlısı olsun ne diyelim az kaldı inşallah..nasıl 1 günde 800 gidiyor çok şaşırtıcı..ne yapıyosun bize de söyle canım yaa..
maşallah canım bende 4 gün önce başladım 2.5 gitti çok sevindim. iinnnnnnnşallah bir an önce kavuşuruz ideal kilomuza.dün 102 kilo ile başladım dukana bu sabah tartıldığımda 100.6 idi1.4 kilo gitmiş inşallah davamı gelir
canım boyunumuz hemen hemn aynı ben de 175im ama sen benim yanımda dal gibi duruyosundur valla inşallah ben de o kilolara gelirim beni de bazen eşim zorluyo o yok mu diyette bu yok mu diyette diye diye canımı sıkıyo yiyesim gel,iyo ama yapmıyorum artık inan tak etti canıma bu kilolar bi de yaz geldi amaaaaan offffffben baslayalı yaklasık 10 gun oldu 63.5 kg ıle basladım suan 3.5 kg verdım boyumda 1.73 hedefım 55 olmak ama bundan sonrası cok zor gıdıyor maalesef bıde sarap olmasa harfıyen uydum aslında herkese basarılar :))
yok ben yanlış anlamam hemen merak etmeyok canım yapmışsın 1.5 saat spor az olmuş demedim yanlış anlama...maşallah...ama calori miktarı az geldi.dediğin gibi yanlış olmuş olabilir...
ben hergün tartılıyordum sonra psikolojim bozulmaya başladıBen bügün yine tartıldım ve 99.8 gördüm yani bi 800 gr daha gitti
Arkadaşlar siz hangi sıklıkta tartılıyosunuz
Ben hergün tartılmadan duramıyorum - görmeyince motivasyonum çabuk kırılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?