merhaba canım çizelgem eski çizelgeydi değiştirdim ama. asıl başlangıcım 105 di ama çok zaman geçti yeni başlangıca 101 ile başlamak daha doğru olur herhalde ne pis şey bu kilo ya kurtulmak istiyorum artık inşallah sen de hedefine ulaşırsınmelegim merhaba..
kilolarımız aynı gibi.gerçi ben senden fazlayım ama olsun beraber verelim inşallah.ama senin çizelgen farklı görünüyor.eskiden mi kaldı.
ben bu aralar hasta oldum olcam o yüzden şişlik var
tek umudum regl oldukrtan sonra kilomun düşmesi.inşallah öyle olur
Buarada bugün benim spor günümdü 1.30 saat yaptım sporumu. 400 kalori yaktım geldim
NOT:1 bardak yeşil çay ve 1,5 litre su da içtim
biliyorum kendi kendime yazınca kaçıkmışım gbi duruyor ama olsun inanın amaç sadece kendi mtivasyonumu arttırmak
aslına bakarsan bana da az geliyoöyle deme canım yazmak çok iyi oluyor.bende çok giremiyorum nete ama ara ara takipteyim.ama spor olarak ne yaptın 1 buçuk saatte.400 kalori az olmamışmı( ben koşu bandında yapıyorum sporu sadece.55-60 dk da falan 400 cal oluyo.sen farklı spor eletleride kullandın sanırım.
inşallah hepimiz hızlıca ve kolayca veririz şu kilocukları:)))
Buarada bugün benim spor günümdü 1.30 saat yaptım sporumu. 400 kalori yaktım geldim
NOT:1 bardak yeşil çay ve 1,5 litre su da içtim
biliyorum kendi kendime yazınca kaçıkmışım gbi duruyor ama olsun inanın amaç sadece kendi mtivasyonumu arttırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?