7 Nisan 2013- DUKANA BAŞLIYORUM VE BURDAN İLAN EDİYORUM :)))

melegim39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
171
0
26
İstanbul
dukana başlıyorum arkadaşlar. motivasyonumu arttırmak ve destek için yediklerimi paylaşmak işitiyorum. 3 ay süre koyuyorum kendime bakalım sonuçlar ne olcak? benim gibi kilo vermek, sağlıklı anne, sağlıklı birey olabilmek için mücadele eden herkese allah sabır, irade versin.
hadi hayırlısı :18::18::18:

eveeeeet 101.1 ile başladık bakalım bugüne.

sabah kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
jambonlu lor peyniri
1 üçgen pınar light beyaz peynir
yulaf kepeği krebim
yaseminli yeşil çay

melegim merhaba..
kilolarımız aynı gibi.gerçi ben senden fazlayım ama olsun beraber verelim inşallah.ama senin çizelgen farklı görünüyor.eskiden mi kaldı.
ben bu aralar hasta oldum olcam o yüzden şişlik var
tek umudum regl oldukrtan sonra kilomun düşmesi.inşallah öyle olur

merhaba canım çizelgem eski çizelgeydi değiştirdim ama. asıl başlangıcım 105 di ama çok zaman geçti yeni başlangıca 101 ile başlamak daha doğru olur herhalde ne pis şey bu kilo ya kurtulmak istiyorum artık inşallah sen de hedefine ulaşırsın

öğlen yemeğimi az önce yedim bugün pazar diye kahvaltı geç öğlen geç oldu : 2 parça derisiz,yağsız baharatlarla pişirdiğim tavuk göğsü, bir bardak light ayran

4 köfte ve yarım bardak ayranla akşam yemeği yenildi amaaaa küçüük boy yağsız kremasız White mocha içtim:26: meyveyi onu bunu geçtim de şu starbucks olayını ne yapcam bilmiyorum :18::18::18:

kahvaltm: 1 yumurta,1 kaşık lor, 2 dilim jambon,dukan tost ekmeği

öğle:3 yağsız pişirlmiş tavuk köftesi,1 parça göğüs eti, light ayran

ara:1 bardak yağsız süt içine 1 tutam nescafe (hem şeker ihtiyacımı kesiyor hem de alıcılarımı açıyor )

akşam:2 parça fırınlanmış somon,3 yudum kola zero

eveeeet 2. atak günüm de bitti bakalım yarın neler olacak

Buarada bugün benim spor günümdü 1.30 saat yaptım sporumu. 400 kalori yaktım geldim

NOT:1 bardak yeşil çay ve 1,5 litre su da içtim

biliyorum kendi kendime yazınca kaçıkmışım gbi duruyor ama olsun inanın amaç sadece kendi mtivasyonumu arttırmak

Hayırlı olsun cnm,inşallah sıkılmadan verirsin kilolarıni:)

öyle deme canım yazmak çok iyi oluyor.bende çok giremiyorum nete ama ara ara takipteyim.ama spor olarak ne yaptın 1 buçuk saatte.400 kalori az olmamışmı( ben koşu bandında yapıyorum sporu sadece.55-60 dk da falan 400 cal oluyo.sen farklı spor eletleride kullandın sanırım.
inşallah hepimiz hızlıca ve kolayca veririz şu kilocukları:)))

aslına bakarsan bana da az geliyo ama daha fazla yapamyorum iş çıkışı çok yorgun ooluyorum diye. bir de ne kadar dogrudur bilmyrum ama koca koşu banının kalorisine inanmayın diyo eksk mi fazla mı bimiyrum koşu bandı bisiklet bi de adını blmediğim bi alet var onu yapıyrum

merhaba
ben de hemen hemen aynı kilodayım yarın ben de dukana başlıyorum
geçne yıl dukanla 8 kilo vermiştim ama malesef devam ettiremedim inşallah bu sefer kurtulurum bu kilolardan

tartıya çıktığım 3 basamaklı sayı görmekten nefret ediyorum artık inşallah hazirana kadar veririm çoğunu yoksa daha ha bunalıma gircem :18::18::18::18:

sabah kahvaltım:1 yumurta , 1,5 kaşık lor,1küçük üçgen peynir,dukan ekmeği, 1 bardak yağsız süt----------------- öğle:1küçüük ton balığı,1 bardak yağsız süt-----------------akşam:1,5 porsiyon yağsız,pidesiz İskender(tabi bu haline ne kadar İskender denilirse),1kaşık yoğurt. ve tabiiiiiiiii 1küçük boy yağsız kremasız White mocha

yeni bir hayat vardı geçen sene star tv de orada 150 kilolu bir bayan kilosunu farkettiğinde 'ne yaptım ben kendime ' demiş. o kadına çok üzülmüştüm şimdi 100 kiloluk halimle aynaya baktığımda şeklini tanımadığım göbeğimle ben de diyorum 'NE YAPMIŞIM BEN KENDİME' bu kadar kiloyu alırken gözüm hiç mi görmedi resmen inanamıyorum kendime

sabah kahvaltım:2yumurta,1 kaşık lor, 1 üçgen light peynir,1 bardak süt-----------öğlen:haşlanmış tavuk,ayran--------------akşam:fırıntavuk ayran..............ara:nescafeli süt akşam bi tane daha süt içerim gün de böyle biter.

dün 102 kilo ile başladım dukana bu sabah tartıldığımda 100.6 idi 1.4 kilo gitmiş inşallah davamı gelir

ben baslayalı yaklasık 10 gun oldu 63.5 kg ıle basladım suan 3.5 kg verdım boyumda 1.73 hedefım 55 olmak ama bundan sonrası cok zor gıdıyor maalesef bıde sarap olmasa harfıyen uydum aslında herkese basarılar :))

Yoo hiç de kaçık gibi olmuyo okuyoruz bişe yazmasalar da bize örnek oluyo ben kendimi kıyaslıyorum çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…