7 sene gördüğü ELİ tanımaz mı insan?

benim anlamadığım bu kadınların ne işi var evli barklı erkeklerle. bu kadınlar evli erkeklere yüz vermeseydi adamlar eşlerini aldatır mıydı. bu olayda birinci suçlu o kadın. yahu erkek sana asılsa bile evlisin ne işin var peşimde diyeceksin. kadının ne mal olduğu ortada. kesinlikle kocanı takip bu işin peşini bırakma hemen tartışma gizlice olayları kesinleştir sonra yapacağını yap hatta o kadını şikayet et kocanın peşindeyse şayet

İnanmıs gibi yaparak sessizce takip edebilirsiniz muhakkak bi acık verecektır nasılsa yuttu dıyerek. keşke izleseydiniz biraz şimdi daha dıkkatlı olucaklardır halıyle.

haklısınız.... bir anda oldu herşey baktığımı görünce de hemen kapattı hesabını zaten........

bende bunu anlamiyorum, neden hep diger kadin tü kaka oluyor, esler siyrilip gidiyor?
asil suclu kadin degil, asil suclu utanmadan esinin aldigi kazakla sevgilisiyle bulusmaya gidip, resim ceken
ve yine utanmadan o resmi nete koyandir...
asil suclu karisina ihanet eden o adamdir... o adam söz verdi esine sadik olacagim diye,
kadin 7 kat yabanci, seni ayni yatagi paylastigin insan düsünmüyorsa
o kadin mi düsünecek...

haklısınız.... bir anda oldu herşey baktığımı görünce de hemen kapattı hesabını zaten........

Siz yinede inanmıs gıbı bır tavır sergıleyın hatta ınandırıcı olmak için eşinizden siz özür dileyin ki rahat hareket etmeye devam etsin sizde takibinize habersiz bir sekilde devam edin. sakin kalabılmek cok zordur öyle bır durumda sizide cok ıyı anlıyorum.

Bu olayda birinci suçlu kadın değil. Bu olayda birinci suçlu evli olduğu halde uçkuruna sahip çıkamamış o adam. Kadın o adama asılsa hatta karşısına çıplak çıksa o erkek o kadına bakmamalı. Çünkü o adam EVLİ.

kadın isterse erkeğin aşkından ölüp biitsin ama evli bir erkekle birlikte olan kadını kusura bakmayın ama savunamam. erkeklerin doğasını anlamak için ilk tanıdığımız babalarımıza bakalım babama bile güvenemem bu konuda. erkek sonuçta bu erkeklerin doğasında var en zayıf noktaları bu. ( bu arada karısını aldatan bu erkeği kesinlikle savunmuyorum aldatan erkek zaten suçlu) benim kızdığım konu evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınlardırdır. lütfen bu kadınları savunurcasına konuşmayalım en büyük suçlu onlar bu ahlaksızlıktır. başkasının namusuna göz koymaktır bunun savunması olamaz.

Eeee sizin aldığınız kazak varmış ya daha neyin ispatını arıyorsunuz ki?

Yasemen peki bu kadinin aklina erkegin girmedigi ne malum?
Aramiz kotu bosanacagiz . ayri yasiyoruz zaten demedigi ne malum?
Kaldi ki aldatan evli erkeklerin bilindik yalanlari bunlar...

Kimse kusura bakmasin bu konuda kadin erkek ayrimi yapilamaz.
Cunku kadin da erkek de olta atacagi kisiyi iyi bilir...
Tamamen karakterle alakali bir durum...

Bence şu an konuyu kapatıp herşey normalmiş gibi davranmalısın.
Bu sürede telefon kaydı bilgisayarı vs. fırsat buldukça kontrol et.
Bi tanıdığım buna benzer birşeyler yaşadı. Bir gün adamın bilgisayarında birkaç foto buldu. Kadının adıyla facede sahte hesap açıp bu fotoları yükledi. Sonra kadının kocasını ailesini tüm yakınlarını ekleyip herkese rezil etti.
Tabi sonra aynı şekilde kendi kocasından da boşandı. Ama eminim içi soğumuştur.
Belki fikir olur dedim :)

sayfaları okudum ama kaçırdım sanırım, siz nasıl gördünüz o fotografı? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…