- Konu Sahibi meister-nisa
-
İnanmıs gibi yaparak sessizce takip edebilirsiniz muhakkak bi acık verecektır nasılsa yuttu dıyerek. keşke izleseydiniz biraz şimdi daha dıkkatlı olucaklardır halıyle.
benim anlamadığım bu kadınların ne işi var evli barklı erkeklerle. bu kadınlar evli erkeklere yüz vermeseydi adamlar eşlerini aldatır mıydı. bu olayda birinci suçlu o kadın. yahu erkek sana asılsa bile evlisin ne işin var peşimde diyeceksin. kadının ne mal olduğu ortada. kesinlikle kocanı takip bu işin peşini bırakma hemen tartışma gizlice olayları kesinleştir sonra yapacağını yap hatta o kadını şikayet et kocanın peşindeyse şayet
haklısınız.... bir anda oldu herşey baktığımı görünce de hemen kapattı hesabını zaten........
benim anlamadığım bu kadınların ne işi var evli barklı erkeklerle. bu kadınlar evli erkeklere yüz vermeseydi adamlar eşlerini aldatır mıydı. bu olayda birinci suçlu o kadın. yahu erkek sana asılsa bile evlisin ne işin var peşimde diyeceksin. kadının ne mal olduğu ortada. kesinlikle kocanı takip bu işin peşini bırakma hemen tartışma gizlice olayları kesinleştir sonra yapacağını yap hatta o kadını şikayet et kocanın peşindeyse şayet
Kadını tanıyormusunuz?
tanıyıp tanımadığımı bilmiyorum çünkü kendi resmi yok hesabında yüzü görünecek şekilde. isim de çakma zaten büyük ihtimalle.
Peki gördüğünüz resim nasıl bir resim.Eşinizin kazağı ve eli dışında ne var bu resimde
Eeee sizin aldığınız kazak varmış ya daha neyin ispatını arıyorsunuz ki?
değil mi? siz de haklısınız.......... ne yapacağımı bilmiyorum. iki yaşında bir oğlum var.....
sayfaları okudum ama kaçırdım sanırım, siz nasıl gördünüz o fotografı? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?