- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi meister-nisa
-
kendi cinsim de haddini bilmeli ne kadın ne erkek bu yola başvuruyorsa kusura bakmayın savunamam karşıma geçip de bu tarz insanları bana savunmayın allah aşkına. erkeğin de kadının da bu türlüsünü doğru bulamam yaptıkları etik değil. hemcinsim diye yaptığı yanlışa göz göre göre doğru mu diyecektim. hayat anlayışınız ne kadar değişik ya ortada bir aldatma var bunda ne erkek ne de ilişki kurduğu kadın haklı. kadınız diye yanlış yapan kadınları savunmayalım lütfen. yarın bir gün kocanız sizi aldattığınızda ki allah korusun, o kadını sizden daha çok korur kocanız.
yok hayır resimler yeni ama eşim eski olduğuna feci halde yemin ediyor.
gerçekten çok üzüldüm. belli ki yalan söylüyor, en azından bişeyler gizliyor. ve kanıtlayamadığınız için bağırıp çağırıp sinirinizi bile çıkaramıyorsunuz. ne diyim allah güç sabır versin. eğer aldatma gibi bir durum varsa umarım rabbim karşınıza çıkarsın
yahu kadın da kocanız da peki madem bu kadar dikkatli olacaktı ,,iki ayrı çakma hesap falan açmışlar da
tutup nie takip etmiş kocanızın aslı hesabını,,,,,işin içinde bi iş mi var ki???
haklısınız... ama boşanmak bir şey değil, inanın değil. işim var çok şükür. ama boşanan anne babaların, özellikle annesiz kalan çocukların, ne halde olduklarını gördüm çalıştığım okullarda. babaanne- hala, beceriksiz baba, olmadı üvey anne ellerinde sürünüyolar. benim de daha 2 yaşında kuzum var. babasına da öyle düşkün ki. çok büyük travma olur ayrılırsak. alsam götürsem annem- babam dar kafalı insanlar. ne facebook tan anlarlar ne de ellerinden nasıl tanıdığımı vs. kimseye derdimi anlatamam yani. şu anda aklımda olan sadece bekleyip para biriktirmek. ne unutcam ne de sineye çekicem ama zamanı var.
eski bir resimmiş hesapta,biz evlenmeden öncesine ait. malum kadın facede onu yıpratmak için paylaşmış ama ben tesadüfen gördüm bu resimleri ve yıpratıcı bir hareket de görmedim ortada. kadının yazdıkları da hep imkansız aşklara adanmış.... nerelere gitsem Allahımm...
Emin misiniz peki
Öyle ise eşinizin bi suçu yok
Ama şöyle sorayım
O kazağı evlenmeden önce mi hediye etmiştiniz ? Sonra küstünüz mü ki ?
O kızla ne ara bişeyler yaşadı da el ele foto çekti, sonra sizle evlendi ?
tatlım,aldatılma malesef bir çok hemcinsimizin başına geliyorbir kadınla resmi var,sadece elleri görünüyor ve resim siyah- beyaz. kazak da benim aldığım kazak ama benim değil diyo. oğulma sarılıp ağlıyorum...........
hayır evlendikten sonra almıştım. ne yazık ki........ şu anda her şeye yazık zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?