7 sene gördüğü ELİ tanımaz mı insan?

yasemin sakin ol ben kimseyi korumadım beni az çok tanıyan yorumlarımdan zaten aldatılma konularına nasıl yaklaştığımı bilir

benim evli erkekle sevgili olan kadınlara karşı bir sempatim asla olamaz ben sadece o tabirden rahatsız oluyorum bir kadın olarak

çünkü suçlu suçsuz en ufak birşey de hemen kuyruk sallamıştır salladı vs deniyor bu durumda kadın köpek oluyor erkek erkek oluyor anlatabildim mi?

sadece bir yorumuma bakarak benı tanımadan hayat anlayışımı bilemezsin ki...çok genellemişsin beni bir anda.

şeytan diyorki giydir o kazağı koydur bi kanepeye resmide siyah beyaz çek işte de ben mi körüm sen mi.
daha nesini inkar ediyorlar bari paşa paşa yaptım aptallık de özür dile belki affeder belki boşar o karımın keyfine kalmış de...

ayrıca bencede kuyruk sallamış demeyelimde başka şeyler bulalım. gerçi erleğin parmağında yüzüğü görünce bana çok alımlı geliyor onunla nasıl iletişime geçsem diyenleri duyunca ne denmeli bilemiyorum.

eşimle bi mağazaya gitmiştik tencere takımı alıcaz. malum 5 yılda çakma teflonların ömrü bitti. bu sefer çelik bakıyoruz. ben satıcı kızımıza tencerelerle ilgili bişey soruyorum hanım kızımız eşime dönerek hatta gülerek ona cevap veriyor. yanlış anladım diyerek bu seferde kullanımıyla bişeyler soruyorum yine eşime dönerek cevap veriyor. eşimde şaşkın bana bakıyor haliyle . sanırım kızımız eşimin bekar evinde yaşadığını ona aldığımızı sanıyor artık evli olduğumuzu bağırarak mağazalara giricez galiba.....

gerçekten çok üzüldüm. belli ki yalan söylüyor, en azından bişeyler gizliyor. ve kanıtlayamadığınız için bağırıp çağırıp sinirinizi bile çıkaramıyorsunuz. ne diyim allah güç sabır versin. eğer aldatma gibi bir durum varsa umarım rabbim karşınıza çıkarsın

amin.......... amin........ amin.........

arkadaşım üzgünüm ama bariz biri olmuş hayatında,tabi boyutunu biz burdan bilemeyiz ama.eski bile olsa resim ne işi var facede o resimlerin.kapatılan hesaplar belli ediyor herşeyi.ya sineye çekeceksiniz ya da ayrılacaksınız.yalan yere yemin edenleri çok gördü bu gözler..insanın inanası geliyor ama..kendini kandırmaktan başka birşey değil.

haklısınız... ama boşanmak bir şey değil, inanın değil. işim var çok şükür. ama boşanan anne babaların, özellikle annesiz kalan çocukların, ne halde olduklarını gördüm çalıştığım okullarda. babaanne- hala, beceriksiz baba, olmadı üvey anne ellerinde sürünüyolar. benim de daha 2 yaşında kuzum var. babasına da öyle düşkün ki. çok büyük travma olur ayrılırsak. alsam götürsem annem- babam dar kafalı insanlar. ne facebook tan anlarlar ne de ellerinden nasıl tanıdığımı vs. kimseye derdimi anlatamam yani. şu anda aklımda olan sadece bekleyip para biriktirmek. ne unutcam ne de sineye çekicem ama zamanı var.

Son düzenleme:
yahu kadın da kocanız da peki madem bu kadar dikkatli olacaktı ,,iki ayrı çakma hesap falan açmışlar da
tutup nie takip etmiş kocanızın aslı hesabını,,,,,işin içinde bi iş mi var ki???

siz de haklısınız tabi.ben boşanın diyemem.çocuk diyorsunuz,o konu sizin bileceğiniz iş.evet siz para biriktirin ve zamanını bekleyin.zaten herşeyin bir zamanı vardır ve siz isteseniz de istemeseniz de olacak olan olur.

Emin misiniz peki
Öyle ise eşinizin bi suçu yok

Ama şöyle sorayım
O kazağı evlenmeden önce mi hediye etmiştiniz ? Sonra küstünüz mü ki ?
O kızla ne ara bişeyler yaşadı da el ele foto çekti, sonra sizle evlendi ?

El taninir belki de kazak kazaga benzer gibi geliyor hele siyah beyaz resimse. Cok degsik bir deseni mi vardi?

zor bi durum
ama karar sizin
unutamam diyorsanız boşanın
çünkü mutsuz bi evliliğe devam ederseniz çocuğunuz yine üzülücek

hayır evlendikten sonra almıştım. ne yazık ki........ şu anda her şeye yazık zaten.

bir kadınla resmi var,sadece elleri görünüyor ve resim siyah- beyaz. kazak da benim aldığım kazak ama benim değil diyo. oğulma sarılıp ağlıyorum...........
tatlım,aldatılma malesef bir çok hemcinsimizin başına geliyor
bu erkekler ne arıyorlar bilemiyorum.yazılanları okudum.eşin olduğu malum.ancak bende yavrunun çok küçük olduğunu ve boşanmanın travmatik etkileri olduğunu düşünüyorum.eşin ile bu konuyu bence konuşma.o inkar edecek sen daha çok sinirleneceksin.belkide en son yaptım nolmuş bile diyebilir.bir arkadaşımın başına gelmişti.kocası artık aşikar yapıyordu.
bu arada maddi olarak birikim yapabilirsen iyi olur senin için.eşini ,senin ruh sağlığını etkilemeyecek şekilde takip et.allah yar ve yardmcın olsun

hayır evlendikten sonra almıştım. ne yazık ki........ şu anda her şeye yazık zaten.

Nasıl bi kazka peki
Hani düz siyahtır mesela herkesin düz siyah kazağı vardır
Sizin aldığınız değildir ille de diyecem ama
Farklı bişeyse.... :26:

işe başladım arkadaşlar ve eşimle işim dolayısıyla da- az görüşüyoruz. saatlerimiz uymuyor. eve geldiğimde de oğlumla vakit geçirmeye çalışıyorum. şu anda aklımda olan tek şey birikim yapmak. ilerisini daha sonra düşünmek istiyorum. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…