- Konu Sahibi meister-nisa
-
Yasemen peki bu kadinin aklina erkegin girmedigi ne malum?
Aramiz kotu bosanacagiz . ayri yasiyoruz zaten demedigi ne malum?
Kaldi ki aldatan evli erkeklerin bilindik yalanlari bunlar...
Kimse kusura bakmasin bu konuda kadin erkek ayrimi yapilamaz.
Cunku kadin da erkek de olta atacagi kisiyi iyi bilir...
Tamamen karakterle alakali bir durum...
'Boşandım yalnız yaşıyorum' ile
'Aramız kötü ayrı yaşıyoruz zaten boşanacağız' arasında dünyalar kadar fark var.
Kendini bilen her kadın boşandım diyen erkeğe temkinli boşanacağım diyen erkekten her zaman uzak durur.
Konunun akışına göre çakma isim kısmı resimler zaten kadın bütük ihtimalle adamın evli olduğunu biliyor.
çok üzücü bir durum
ama benim anlamadığım bu erkekler nasıl inkar eder sizin aldığınız kazakla çekilen fotoğrafın inkarı nasıl oluyor anlamıyorum.
fotoğraf siyah- beyaz yapılmış ya ona veriyo ama ben anladım....
az önce baktığımda kadının hesabının kapandığını gördüm ve bir kez daha dumur oldum.............. bu arada eşim bilgisayardan çok iyi anlar internet kafe işletmişliği var. o yüzden şıp diye görür o programı.....
pekı sıze karsı hareketlerı nasıldı hıssedıyormuydunuz bazı seylerı?
Çok üzüldüm ya. Benim de aldığım bir kazak var eşime bir an düşündüm de insana saplanır o his...
Ne yapmayı düşünüyorsunuz...
hiç bir fikrim yok. ne yapacağımı bilmeden oturuyorum öylece..............
Ben öküzüm sanırım..
Siyah beyaz resim, adamın eli altta.. Nasıl tanıdınız ki?
Kazağın rengi de belli olmaz siyah beyazda, kol işte, kazak kolu.. Ne kadar farklı olabilir ki?
Anlaşılmaz demiyorum yanlış anlaşılmasın; ben anlayamazdım..
Ama kadının hesabı kapanmış, siz eşinize söyledikten sonra, bu çok ama çok kıllandırıcı.. Haklılık payınız çok arttı. Anlaşılıyoruz moduna bürünüp kapatmış olabilir..
Bence kesinlikle senin günahını aldım canım falan deyin, sen asla yapmazsın deyip yağlayın ballayın, o rahatlar bu resimden bile çakozlamadı der, biraz daha rahat davranarak belli eder diye düşünüyorum.. Tetikte olmalısınız..
ya est öyle değil. ben tam anlatamadım başım da fena halde ağrıyo yazamadım tam olarak. bir değil bir kaç resim var, farklı açılardan ama hep el ve kazağın altından gömlek giymiş eşim bi yerde görünüyo ve inan tanıyo insan.
Canım benim tabi tanır.. Farklı resimler de varsa, oho...
Sen ne yapmaya karar verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?