7 sene gördüğü ELİ tanımaz mı insan?

şu erkeklerin inkar edip üste çıkma durumu yokmuuuuu deliriyorum resmen...
tanır insan muhtemelen...
takipte kalmana tavsiye ederim...

karısının aldığı kazak ile sevgilisiyle bulaşmaya giden hatta üstüne fotoğraf çektirennn
hayır yaaa insan olamazzz bi insan bu kadar vicdansız olamaz çünküü!!!
Allahım kınamıyorum ama islah et!!

ben hep erkeği suçlu bulurum kadınlarada erkekler asılıyor ama yüz verince suçlu yine kadınlar oluyor olmaz öyle şey evli barklı adamın gözü kaymayacak arkadaşım

dişi kuyruk sallıyor diyerek kendi cinsine köpekliği yakıştıran hemcinslerim sizden çok ciddi utanıyorum.

şu tabiri yavaş yavaş bitirsek hangi insan kendine hayvanlığı uygun görür eskiler söylemiş diye devam etmek zorunda değiliz.

Son düzenleme:
Hersey bariz ortadayken bile inkar ederler su ezikler...
Belkide hesap kapatilmadi, engellemis olmasin?

yok listesinde bir kaç arkadaşı vardı kadını sormak için onları eklemiştim, kabul ettiklerinde sordum da. ama onlarda da görünmüyo, hesabını dondurmuş dediler. zaten reelde de tanımıyorlar ya da öyle diyorlar bilmiyorum........................

Eşinizle bu mevzuyu konuştuktan sonra face hesaplarının kapanması oldukça şüphe uyandırıcı

Son düzenleme:

ilişkisi var olarak görünen adresde mi kapalı ona da ulaşabilirsin

Arkadaşım kimseye sorma nasılsa sana doğruyu söylemedikleri gibi kadınada haber uçururlar.
Sen kendini nasıl tanıttın?

kendi cinsim de haddini bilmeli ne kadın ne erkek bu yola başvuruyorsa kusura bakmayın savunamam karşıma geçip de bu tarz insanları bana savunmayın allah aşkına. erkeğin de kadının da bu türlüsünü doğru bulamam yaptıkları etik değil. hemcinsim diye yaptığı yanlışa göz göre göre doğru mu diyecektim. hayat anlayışınız ne kadar değişik ya ortada bir aldatma var bunda ne erkek ne de ilişki kurduğu kadın haklı. kadınız diye yanlış yapan kadınları savunmayalım lütfen. yarın bir gün kocanız sizi aldattığınızda ki allah korusun, o kadını sizden daha çok korur kocanız.

ben hep erkeği suçlu bulurum kadınlarada erkekler asılıyor ama yüz verince suçlu yine kadınlar oluyor olmaz öyle şey evli barklı adamın gözü kaymayacak arkadaşım

yüz verince kadın suçlu oluyor diyorsunuz. kadın niye yüz veriyor yaaa, siz iyi misiniz? kadın evli erkeğe neden yüz verir ki erkeğe zorla asılan kadınları da çok gördük erkeği zorla yoldan çıkaran kadın yok mu açın gözünüzü lütfen.

Çok feci yeminler ediyor diyorsun ama böyle bi durumda bunu hangi erkek kabul eder,evet o bendim der ki?
Maalesef her şey ortada.
ama arkadaşları dediği gibi inanmış gibi yapın,hatta özür dileyin
Daha sonra bu işin peşine düşün

Arkadaşım kimseye sorma nasılsa sana doğruyu söylemedikleri gibi kadınada haber uçururlar.
Sen kendini nasıl tanıttın?

sadece selam yazdım....... ardından da hesap kapandı. ilişkisi olan hesap açık ama onda arkadaş bile yok, sadece o kadın ekli. bişey çıkacağını sanmıyorum. boğuluyorum ya.......

sadece selam yazdım....... ardından da hesap kapandı. ilişkisi olan hesap açık ama onda arkadaş bile yok, sadece o kadın ekli. bişey çıkacağını sanmıyorum. boğuluyorum ya.......

bence kendi hesabından deil farklı bi hesapla o ilişkisi olan hesabı ekle normal muhabbet gibi kendini tanıtmadan konuş bişeler öğren

bir kadınla resmi var,sadece elleri görünüyor ve resim siyah- beyaz. kazak da benim aldığım kazak ama benim değil diyo. oğulma sarılıp ağlıyorum...........

7 senelik eli değil diş minesini bile tanır insan :)

Allah yardımcın olsun. Elinde ispat var ama karar senin. Ağlama, suclu olan sen değilsin, evlilik yeminini sen bozmadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…