• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 sene gördüğü ELİ tanımaz mı insan?

meister-nisa

iyi,kötü, çirkin ;)
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
178
3
116
40
Bursa
bir kadınla resmi var,sadece elleri görünüyor ve resim siyah- beyaz. kazak da benim aldığım kazak ama benim değil diyo. oğulma sarılıp ağlıyorum...........

Tanir... Üzgünüm canim :50:
Üste cikip bide seni suclu cikarirsa sasirma..

Bazen erkekler o kadar gamsiz olabiliyor ki...
Yeminlerine bile güven olmuyor....

Tanir... Üzgünüm canim :50:
Üste cikip bide seni suclu cikarirsa sasirma..

Bazen erkekler o kadar gamsiz olabiliyor ki...
Yeminlerine bile güven olmuyor....

eski bir resimmiş hesapta,biz evlenmeden öncesine ait. malum kadın facede onu yıpratmak için paylaşmış ama ben tesadüfen gördüm bu resimleri ve yıpratıcı bir hareket de görmedim ortada. kadının yazdıkları da hep imkansız aşklara adanmış.... nerelere gitsem Allahımm...

eski bir resimmiş hesapta,biz evlenmeden öncesine ait. malum kadın facede onu yıpratmak için paylaşmış ama ben tesadüfen gördüm bu resimleri ve yıpratıcı bir hareket de görmedim ortada. kadının yazdıkları da hep imkansız aşklara adanmış.... nerelere gitsem Allahımm...

Can sIKici bu durum gercekten. Esimin resmini baska biri paylassa bende cok feci rahatsiz olurdum.
ama senden öncesine aitse aldatma gibi bi durum yok demek ortada...
O bayan esinin listesinde var mi peki?

Nasil yani ?
Resim gercekten siz evlenmeden once eski sevgiliyle mi cekilmis?

Esinizi de unutamamis faceden pesine mi dusmus ?
Eger oyleyse bunda esinizin bir sucu yok ki...

Can sIKici bu durum gercekten. Esimin resmini baska biri paylassa bende cok feci rahatsiz olurdum.
ama senden öncesine aitse aldatma gibi bi durum yok demek ortada...
O bayan esinin listesinde var mi peki?

hayır listesinde değil eşimi takip ediyormuş. ben de merak ettim baktım kim diye. çakma bir isimle alınmış başka bir face hesabıyla ilişkisi var. o hesaptan da bu kadınla ilişkisi var çıkıyor. sanırım o hesap da eşime ait. aynı resimler o hesapta da var çünkü. ama resimler yeni 7 8 senelik değil yani. kolundan görünen kazağı ben almıştım ona.

aralarında bir şeyler varsa zaten kocan baştan hatalı ama göründüğü kadarıyla eski bir aşkmış. o zaman bu kadının ne haddine hala senin kocanın fotoğraflarını sosyal paylaşım sitelerinde yayınlıyor unutamamış olabilir o zaman aşkını kalbine gömsün hadsiz evli barklı erkeğin fotoğrafını paylaşıp bir de bu aşkın imkansızlığından bahsediyor. bence kocanın suçu değil dişi kuyruk sallıyor hangi erkek olsa aklı kayar

yok hayır resimler yeni ama eşim eski olduğuna feci halde yemin ediyor.

dedigim gibi bazen yeminlerine bile güven olmuyor... burda cocugu üzerine yemin edip sonra yalani ortaya cikanlar bile oldu.
kazak snin aldigin kazaksa hersey ortada... birde iki hesabinda ayni resmi paylasmasi, iliskileri olmasi
ve o resimdeki kisinin esin olmasi, esininde bu kadini takip etmesi herseyi acikliyor...

yok hayır resimler yeni ama eşim eski olduğuna feci halde yemin ediyor.
cok üzücü bı durum kazak sızın aldığınız kazaksa durum cıddı gorunuyor ne denır kı rabbım sabır versın sıze çovugunuz da varmıs boyle bıseyı sız yapsanız namus namus dıye ortaya cıkar herkes boyle duzene laznet edıorum ama erkek yapınca erkektır erdır erlık bu mu şimdi yazıkkkkk yhaaaaa:41::41::41::41:

Back
X